• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ryeyrytyuh

XxKasioolaxX
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

po co się męczysz z nim, jak widzisz że tak robi to kopnij go w d*** . Widac lubi byc adorowany przez wszystkich dookola. skoro ci to nie pasi to poszukaj normalnego chlopaka.

badz_piekna
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Odkryj swój seksapil. Gdziekolwiek będzie razem zrób tak, żebyż to Ty była najpiękniejszą kobietą.Zwróć na Siebie uwagę odważnym strojem, makijażem, wysokimi szpilkami itp. Twój partner przestanie zwracać uwagę na inne, będzie musiał pilnować, żeby zasłonić Tobie wszystkie te męskie spojrzenia, które będą skierowane w Twoją stronę. Seksapil to Nasza broń kobieca.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

joasialca
    załóż sobie drugi numer gg.. i zacznij z nim gadać jako inna panna… jak sie złapię na tym.. to sie z nim umów i tam idz.. jego mina będzie bezcenna.. a ty sie z niego wyleczysz..

Brzoskwinia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 45
    • Stały bywalec

ja nie lubie jakiż takich akcji typu podpucha.
    to jest bardzo dziecinne

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ry6turiujyi

Inna_Olinka
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Hmm..u mnie bylo podobnie i powiem tak, a skad wiesz co pisze z innmi tam gdzie Ty nie siegnelas swoja wyobraznia nawet moze ma konto na jakims portalu randkowm, moze jak Ciebie nie ma w wolne weekend spotyka sie z kims na ten sex prawda jest okrutna ja tez z kims takim bylam 2lata jak wywinal mi ten numer,odeszlam,cierpialam,plakalam on nie byl nigdy swiety,ale tak pomyslalam jak Kuba Bogu tak Bog Kubie,a jak zobaczyl,ze mnie stracil wrocilam dzwonil pisal po prostu swiety,a teraz mija nam 5rocznica mieszkamy razem jest wspaniale,ale biore pod uwage,ze moze kiedys jemu odbije i znowu wywinie mi numer… nie ma ludzi idealnych,a moze chcial sie dowartosciowac sama czasami nie moge tego pojąc!

Madziul@
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

szanuj się i zostaw go. widocznie nie jest dojrzały do związku z JEDNĄ kobietą. 👿

agniesia29a
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 7
    • Bywalec

no raczej normalne to to nie jest, wiadomo np. w pracy sie flirtuje czasem tak dla zartu czy cos, ale umawianie sie na sex to chyba flirtem nie jest.

blania
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Zgadzam sie wzupełnożći ze stwierdzeniem żę 100 procentzaufania to naiwnożć, nigdy nie wiemy co zrobi nasz druga połowa nikt nie może być pewny wiernożci czy uczciwożci lepiej zostawić sobie taką małą furtke niepewnożći ..to wcale nie przeszkadza budować związku..lepiej pogań drania bo bawi sie tobą jak sam chce..pomyżl czy jest tego wart twojego czasu miłosci i wyrozumiałosci napwewno stać cie na więcej

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mój facet PODRYWA FLIRTUJE z innymi kobietami. Co dalej?"

Przewiń na górę