• Autor
    Odp.
  • Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ciekawe podejżcie do kobiet. Ja tam osobiżcie mam faceta, który dba o mnie bardziej niż o siebie. A ja mam pretensje do niego, ze nie dba o siebie. Ale dałam sobie z tym spokój. Kocham go takiego jaki jest, a ma dużo wad. Ja też miałam dużo wad, ale przy nim zmieniłam się na lepsze. Bo taka miłożć ma być. Szczężciem. A jak są trudne chwile to ona pomoże. I jest pięknie. A to prawda, ze na żwiecie są takie suki, które myżlą, zeby tylko zdobyć faceta, przeżpią sie z nimi, a potem myżlą że to miłożć. Przykre …

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

54321… na początku twojego postu pomyżlałam… ocho… kolejny użalający się nad strasznymi babami uciżnięty maniak…

sorry za to, później przyszly inne wnioski… piszesz o kobietach, które zakochują się w „scoorvielach”… piszesz o kobietach, które zachowują się jak suki… widzisz, problem w tym że i skurwiele i suki niestety na żwiecie są, i nikt nic na to nie poradzi…

pisałeż też, że są kobiety, które mają na twój temat dobre zdanie: „Kto mnie, zna, ten potwierdzi. Nawet dziewczyny, tylko szkoda, że nie te, o które się staram…”

wiesz na czym polega twój problem? jesteż taki sam jak te dziewczyny kochające nieodpowiednich facetów. zakochujesz się w takim babskim odpowiedniku „scoorviela” i zachowujesz się jak męski odpowiednik „suci”. może pora się skupić na kobietach, które dostrzegają twoje zalety?

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

z całego twojego postu nasuwa mi sie jeden wniosek – źle lokujesz swoje uczucia. prawda jest taka że owszem sa jak to nazywasz „suki” ale uwierz mi na żwiecie normalne, wartożciowe kobiety wciąż żyją. może warto rozglądnąć się trochę bardziej i zauważyć te moze mniej atrakcyjne choć to nie norma dziewczyny. i jak już znajdziesz taka nie zakładaj od razu że i ona też postąpi jak poprzednie..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mój tez mnie wku****"

Przewiń na górę