• Autor
    Odp.
  • samyk
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

przyznanie sie kobiety do swoiej wredno偶ci, czesto mowicie z usmiechem ze jestescie wredne. a mezczyzna nawet taki niemoze byc a dopiero co mowic z usmiechem ze taki jest.

niestety bed膮c prawiczkiem duzo wiecej moge wiedziec, w ciszy samotnosci wiecej sie slyszy i widzi i wiecej informacji dociera do umys艂u, tak偶e wasz temat tabu ktory skrywacie pod przykrywk膮 ktor膮 jest mowienie o milosci jest dla mnie jasny, pozatym niemozecie zapominac ze ludzie, nie maj膮 tylko zmzys艂贸w do widzenia tego co przez was napisane

tomek6667
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Jak mo偶esz wiedzie膰 wi臋cej jak jeste偶 prawiczkiem ??? przecie偶 to samo sie wyklucza nie wiesz co si臋 wtedy my偶li czuje i w og贸le . nie prze偶y艂e偶 tego to po co o tym m贸wi膰 ??? To tak jak by偶 m贸wi艂 ze bungee jeste偶 zajebiste i opowiada艂 jakie to uczucie jak si臋 leci nigdy tego nie robi膮c pomy偶l cz艂owieku zanim co偶 napiszesz !!!

kaprysna
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

pierwszy okrez w wieku 15lat. poszlam zwyczajnie do lazienki za potrzeba i odkrylam niewielka czerwona plamke na bieliznie. wcale nie bylam zadowolona z tego faktu, siarczyste przeklenstwo dosadnie wyrazilo moje uczucia, a potem ruszylam na poszukiwanie podpasek w domu.

Alveolus
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 64
    • Sta艂y bywalec

Pierwszy okres: 13 lat
    By艂am wtedy u kole偶anki, nikomu si臋 nie przyzna艂am, ale na szcz臋偶cie by艂 bardzo ma艂o obfity wi臋c jako偶 przetrwa艂am. Ale bynajmniej si臋 nie ucieszy艂am 馃檪
    Pierwszy raz: 18 lat i troch臋.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " moje pierwsze…"

Przewi艅 na g贸r臋