• Autor
    Odp.
  • KreJzoOlk@
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 65
    • Sta艂y bywalec

witam 馃檪 chcialam sie z wami podzielic moim szczesciem:) otoz zareczam sie z moim chlopakiem ustalilismy juz date zareczyn:) moze podzielicie sie jak wygladaly wasze zareczyny??

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

gratuluj臋;) ja jeszcze nie jestem zar臋czona:)

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

r贸wnie偶 gratuluje i tez nie jestem zar臋czona 馃槢
    a dat臋 zar臋czyn sie ustala? 馃槸 ja my偶la艂am ze to niespodzianka 馃槢

kajdaaa
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

r贸wnie偶 gratuluj臋 i te偶 nie jestem zar臋czona ale mam cich膮 nadziej臋, 偶e mo偶e nied艂ugo to nast膮pi 馃槈

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

moje gratulacje 馃檪 馃檪
    偶ycz臋 duuuuu偶o mi艂o偶ci 馃榾 馃榾

MEISJE
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Gratuluje 馃榾
    na moich zareczynach moj chlopak przyszedl z bukietem kwiatow do mojej mamy i dla mnie 馃槅 byli tez jego rodzice-bylo troche nerwow i smiechu 馃槅

Tuska
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

nie chcia艂abym miec ustalonej daty zareczyn, chcia艂abym zeby to by艂a niespodzianka a pozniej powiadomi艂o by sie jednych i drugich rodzic贸w i jakis dobry obiad by sie wspolnie zjadlo – bez niepotrzebnych ceregieli no ale co dom to obyczaj:) gratulacje wielkie!!

KreJzoOlk@
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 65
    • Sta艂y bywalec

hmmm mozliwe ze dokladnej daty zareczyn sie nieustala i my dokladnej daty tez niemamy bo wlasnie to ma bc niespodzianka dla mnie chodzi oto ze ustalilismy iz to nastapi niedlugo ..rozmawialsmy otym i stwierdzilismy ze jestesmy gotowi by opodjac tak wazny krok a z tym ze mamy ustalona date to raczej chodzilo mi w jakim przedziale przyszlego roku to sie odbedzie:) zle sie wyrazilam ale sie poprawiam:)

muszka_bzzz
    Member
    • Odp.: 599
    • Zas艂u偶ony

no gratuluj臋!!!

ja nie jestem jeszcze zar臋czona, ale co偶 mi m贸wi, 偶e moje kochanie co偶 szykuje.

no i ja tez uwazam ze to tak jakos glupio ustalac date zareczyn. my od dawna gadamy o slubie, wie wiadomo ze przydalyby sie zareczyny, ale moje Kochanie jako偶 si臋 z tym oci膮ga i tak naprawd臋 to mog臋 si臋 myli膰 my偶l膮c 偶e cos kombinuje i mo偶e by膰 tak 偶e przez kolejne dwa lata b臋dziemy „dziewczyn膮 i ch艂opakiem” hehe.

ale jak co偶 si臋 wydrzy na pewno si臋 pochwal臋 馃榾

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

no gratuluj臋!!!

no i ja tez uwazam ze to tak jakos glupio ustalac date zareczyn. my od dawna gadamy o slubie, wie wiadomo ze przydalyby sie zareczyny, ale moje Kochanie jako偶 si臋 z tym oci膮ga i tak naprawd臋 to mog臋 si臋 myli膰 my偶l膮c 偶e cos kombinuje i mo偶e by膰 tak 偶e przez kolejne dwa lata b臋dziemy „dziewczyn膮 i ch艂opakiem” hehe.

Ja mam podobnie, ale nie zamierzam nikogo pop臋dza膰, niech b臋dzie pewny.

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Gratulacje! 馃檪 ja tam nie jestem zar臋czona.. 馃槢 ale moja siostra mia艂a mo偶na powiedzie膰 dwa razy zar臋czyny.. 馃槢 najpierw takie niezapowiedziane w restauracji, tylko oni dwoje.. a p贸藕niej z ustalon膮 dat膮 dla rodziny… 馃槢

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Moje gratulacje 馃榾
    Nie jestem zwolenniczk膮 „powaznych” zwi膮zk贸w wi臋c zapewne moje zar臋czyny nie nastapi膮 zbyt szybko 馃檪 teraz jedynie trzeba czekac a偶 mi si臋 znowu w g艂owie przewr贸ci 馃槈
    Przez „dat臋” zar臋czyn ja zrozumia艂am jakie偶 ma艂e przyj膮tko na kt贸rym b臋d膮 rodzice narzeczonej i narzeczonego,gdzie nastapi ju偶 oficjale zar臋czenie si臋… 馃檪 w „tych” sprawach jestem bardzo staro偶wiacka widac… 馃槈

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Gratuluj臋 i 偶ycz臋 duuu偶o szcz臋偶cia i jeszcze wi臋cej mi艂o偶ci 馃檪

muszka_bzzz
    Member
    • Odp.: 599
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

no gratuluj臋!!!

Ja mam podobnie, ale nie zamierzam nikogo pop臋dza膰, niech b臋dzie pewny.

ja r贸wnie偶 chc臋 by by艂 pewny, dlatego cierpliwie czekam 馃榾

netinka
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 171
    • Zapaleniec

Gratuluj臋.

My nie ustalali偶my daty.

Wieczorem, kiedy siedzia艂am na 艂贸偶ku. M贸j m臋偶czyzna szpera艂 w szafie. W pewnym momencie, pokaza艂 mi pude艂eczko, zrobi艂 min臋 kotka i si臋 przytuli艂…

Po jakim偶 tygodniu (mo偶e mniej) powiedzieli偶my rodzicom.

(nie by艂o jak w filmach, jak si臋 wszyscy spodziewali…)

Trzeba by膰 nieprzewidywalnym;)

The topic ‘moje zar臋czyny:)’ is closed to new replies.

Przewi艅 na g贸r臋