• Autor
    Odp.
  • arbuz
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 25
    • Bywalec

antidrall – jego efekt jest widoczny mniej więcej po dwóch dniach (przynajmniej u mnie ;p) teraz (czyli po stosowaniu przez 4 miesiące) nie muszę już regularnie używać tego preparatu. POLECAM [;

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

co jak co, ale hamowanie potliwożci może źle wpłynąć na funkcjonowanie organizmu..

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja stosuję antidrall.. wieczorem go użyje rano już działa i tak przez około 2tyg mam spokój :p polecam 😛

patison
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Miałam podobny problem, jak założycielka tego posta, tyle, że ja nie tylko pod pachami, ale ogólnie zaliczam się do tych „potliwych”. Mnie na mokre paszki pomógł Etiaxil 🙂

obcasikhunter
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

słodka sprzeczka:-D co do tematu to polecić mogę tylko etiaxil..

makareska
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja zaczelam sytosowac ETIAXIL.kosztuje niecałe 40zl. ale dla mnie pomógł!

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Kup Etiaxil – ok 50 zł – problem zniknie – gwarantuję 🙂

ajazlc
    Member
    • Tematów: 2
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

hej;]
    mam taki problem…
    niby wszystko jest w porzadku, ale jednak nie jest. to dziwne…
    moj problem tkwi w tym ze CZASAMI nadmiernie poce sie pod pachami. I nie wiem sama co z tym zrobic, bo ja chyba nie mam „dolegliwosci zdrowotnej” ale jest to dolegliwosc uwarunkowana psychicznie. No bo. Jak jestem w domu, czy czasami w ogole wszedzie, to sie nie poce, wszystko jest ok nawet przy wysilku (takim nie ogromnym). No a problemz poceniem sie mam w przypadku kiedy jestem z przyjaciolkami, bo wtedy „boje sie ze sie spoce” i sie poce. Wiem ze to glupie i dziwne (i pewnie smieszne) ale tak jest :/
    I nie wiem czy kupowac antidral bo przeciez ja nie jestem chora na nadmierne pocenie bo naprawde poce sie tylko wlasnie w/w sytuacji. I co ja mam z tym zrobic?

Hey. Rozumiem Cię, to nie należy do przyjemnych spraw;/ Szczerze to mi pomógł produkt, który nawet nie był szczególnie drogi. Polecam dezodorant w kamieniu/Ałun firmy GoldenOli, to naturalny kosmetyk. Kosztuje niecałe 20 zł, wiec można zawsze spróbować;) Wiecej możesz poczytać na ich stronce.
    Pozdrawiam!

Brynia
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

tak jak juz ktos wspomnial, Etiaxil naprawde działa, widzialam, ze w SuperPharm go mają 🙂

woonka
    Member
    • Początkujący

jest coż takiego jak kryształ ałunu, to dezodorant w kamieniu 🙂 wydobywany jest w grotach skalnych, a natknęłam się na niego na stronie GoldenOil, gdzie można go dostać za 17 zeta! może zacytuje 😉 :
    „Jedyny skutecznie działający naturalny kamień w zakresie likwidowania nieprzyjemnego zapachu a jednoczeżnie nie blokującego poprawnego funkcjonowania
    organizmu ludzkiego, co jest bardzo istotną sprawą. Zawiera mnóstwo minerałów dzięki, którym bakterie odpowiedzialne za wytwarzanie nieprzyjemnego zapachu są NEUTRALIZOWANE”.
    Co wy na to?

ola87
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

na pocenie sie bardzo dobry jest zabieg z dysportem przeprowadzany np. w warszawskiej klinice esmediqua – polecam gorąco

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Jest wiele różnych preparatów, które mogą ten problem rozwiązać. Ja zazwyczaj kupuję takie rzeczy w aptece, mają tam duży wybór tego typu kosmetyków, a poza tym mogą fachowo doradzić, bo znają się na takich specyfikach. Zwykłe kosmetyki na pewno nie rozwiążą problemu, dlatego najlepiej zapytać o takie rzeczy specjalisty.

gudiczek
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Witaj,
    Ja też tak mam, zazwyczaj nadmiernie się pocę w sytuacjach stresowych. Ale odkąd używam dezodorantu Dove Invisible, pocenie stało sie jak mniejsze. Niestety nie znikneło całkiem ale mam długo, długo uczucie żwieźożci.

[usunięto_link]

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

spróbuj może czegoż takiego jak Antidral – pomaga

Jaskolka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

U mnie nadmierne pocenie związane jest z @. Zawsze na tydzień przed – mam dziwne zmiany jest mi zimno a okropnie się pocę 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nadmierne pocenie pod pachami"

Przewiń na górę