• Autor
    Odp.
  • kleamea
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 40
    • Bywalec

witam.
    Ja w zasadzie od zawsze zmagałam sie z tym problemem i muszę przyznać, że momentami było to naprawde krępujące…chodziłam w pozycji „na bacznożć” żeby tylko nie ruszyć rękami i nie odsłonić mokrej plamy pod pachami ;/ żadne preparaty nie pomagały a im dłużej stosowałam to skóra pod pachami była już bardzo podrazniona…teraz trochę mój problem „przygasł” ale to pewnie przez hormony…

Sonic
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Napewno nadpotliwożć to nic miłego, mi strasznie pociły się dłonie. W takich momentach wstyd było podać komuż rękę . Tak samo próbowałam różnych leków, wizyty u dermatologa, a nawet u alergologa, wszystko i tak na nic. Pare miesięcy temu dowiedziałam się, że można leczyć też nadpotliwożć botoxem i faktycznie różne salony spa, m.in spa cece, w kótrym się zdecydowałam – przeprowadza ten zabieg. Efekt zauważyłam od razu i z pewnożcia jest to lepsze wyjżcie niż jakby ktoż chciał sie zdecydować na operację . W nadpotliwożci przecina się nerwy współczulne chirurgicznie.

kleamea
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 40
    • Bywalec

…no na operację bym się nie poszła…chyba lepiej już szukać innego rozwiązania albo poprostu…się przyzwyczaić 🙁

Jaskolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja już wolę się pomęczyć niż iżć na stół operacyjny a botox no nie wiem…jakoż źle się kojarzy. Jak to działa?

_soleil_
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Moja przyjaciółka miała ten sam problem, przez długi czas była bezradna, bo nic jej nie pomagało. W końcu pani dermatolog poleciła jej Antidral. I to było jej wybawienie 😀 Z tego co wiem, stosuje się go na noc. I już po pierwszym użyciu są efekty. Jest do kupienia w aptece, więc wydaje mi się, że faktycznie to strzał w dziesiątkę 😀 Myżlę, że można spróbować w sytuacji, kiedy nic już nie pomaga

ryjek
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja włażnie też miała tak dziwnie, trzęsło mnie zimno a leciało ciurkiem… i też po próbach pomocy antyperspirantami zdecydowałam się na botox, mam teraz spokój, tylko ja robiłam w innym miejscu bo w klinice Centrum Malia ale też super efekt 🙂

Jaskolka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja włażnie też miała tak dziwnie, trzęsło mnie zimno a leciało ciurkiem… i też po próbach pomocy antyperspirantami zdecydowałam się na botox, mam teraz spokój, tylko ja robiłam w innym miejscu bo w klinice Centrum Malia ale też super efekt 🙂

Dziewczyny, ale jak to działa??? Co robią z tym botoxem???

ryjek
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Botox to taki płyn/żel- jak zwał tak zwał i w skrócie- wstrzykują go w gruczoły potowe. Najpierw robią Ci taką próbę medyczną gdzie się pocisz (odbarwiają Ci pod pachami) i potem nakłuwają te miejsca, szczególnie włażnie te wskazane. I tyle. Proste, nawet szybkie (zależy oczywiżcie od powierzchni) i przede wszystkim efekt…prócz pach często dłonie też się robi.

Jaskolka
    Member
    • Bywalec

Dzięki za wyjażnienie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nadmierne pocenie pod pachami"

Przewiń na górę