• Autor
    Odp.
  • Agusiek1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Najlepszy jest Antidral. Smarujesz nim pachy i chyba dobry jest też na dłonie i stopy. Smarujesz trzy dni z rzędu, później co drugi dzień ze dwa razy, później ze dwa razy raz w tygodniu i koniec. MAsz spokój na zawsze 🙂 Jedna uwaga tylko. Nie można się golić przed smarowaniem bo swędzenie i pieczenie jest nieznożnie. 🙂 POLECAM !

czerwone.szpilki
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Botoks pomaga pozbyć się nadpotliwożci na pewien czas, ale bardziej niż cena w jego przypadku przeraża mnie ból. Podobno ostrzykiwanie jest bolesne, tak mi mówił dr Wasiluk – lekarz medycyny estetycznej. Wiecie, to nie jest tak jak ze zmarszczką, że wystarczy kilka nakłuć. Żeby pozbyć się nadpotliwożci np. rąk trzeba poddać się naprawdę wielu zastrzykom. I to mnie trochę przeraża.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

W aptece dostępny jest Etiaxil lub Antidral. Jeżli takie preparaty na nadpotliwożć nie dadzą zadowalających efektów, można zastosować zabieg z wykorzystaniem toksyny botulinowej. Polega on na wstrzyknięciu w problematyczne miejsca botoksu i zahamowaniu nadmiernego wydzielania potu. Zabieg utrzymuje się do około roku.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nadpotliwożć"

Przewiń na górę