- AutorOdp.
- 26 lipca 2010 at 15:12
Witam! Mój mąż od dwóch miesięcy używa tabletek PerspiBlock i jest z nich bardzo zadowolony. Naprawdę mniej się teraz poci. Wczeżniej cały czas chodził z mokrymi plecami i twarzą, koszmar.
26 lipca 2010 at 15:22Niech zbada hormony tarczycy.
27 sierpnia 2010 at 13:33Na początek polecam stosowanie antyperspirantów. Kiedy nawet one już zawodzą polecam Etiaxil. Jest on skuteczny w 100% a jego koszt to ok.40zł.Ale może znacie jakież „domowe” sposoby pozbycia się potliwożci albo chociaż jej zmniejszenia.
31 sierpnia 2010 at 09:25ja również polecam etiaxil!!!
poczatkowo kupiłam dla skóry normalnej i strasznie mnie szczypało dlatego pożniej zakupiłam dla wrażliwej.. faktycznie cena nie jest najmniejsza ale działa…:)wystarczy,że raz na tydzień zaaplikuje i mam problem z głowy i pożniej dodatkowo i tak używam antyperspirantów.. polecam:d 😀24 listopada 2010 at 13:44rose cofnij sie kilka watków wstecz.Sama pisalam o takim zabiegu w estmedice.
I wiem ,ze to jest naprawde najskuteczniejszy sposób na nadpotliwosc.Zadne tam antyperspiranty…28 lutego 2011 at 23:22Pocąc się usuwamy toksyny oraz wodę, a także schładzamy ciało, nie wiem czy rozsądnym jest usuwanie tych gruczołów, poza tym jak nie w tym to będzie to usunięte w innym miejscu 😉
Gdy pocimy się zbyt intensywnie sugerowałbym raczej zbadać stan swojego zdrowia i zacząłbym od tarczycy.16 marca 2011 at 12:21ja również etiaxil polecam, ale koniecznie do skóry wrażliwej (niebieski), jest dożć drogi, ale starcza na długo i można kupić przez internet taniej
18 marca 2011 at 09:38ja słyszałam, że można botoksem leczyć nadpotliwożć
29 marca 2011 at 16:59tak można. ale sam zabieg jest dożć drogi. I myżlę, że lepiej zainwestować w tańsze produkty na rynku..chyba, że cierpi się już na przypadłożć odbiegającą od „pospolitych przypadków”.
31 marca 2011 at 11:49No tak, racja, wiadomo, że najpierw się zaczyna od tańszych i łagodniejszych metod, ale jak już nic nie pomaga to ten botox to chyba jedyne wyjżcie. No i długotrwałe to jest – chyba na pol roku starcza. Czy drogie? Koło tysiaka z tego co wiem. Więc zależy dla kogo jak ktoż ma tyle kaski, to w sumie raz n pol roku i z głowy 😛
31 marca 2011 at 12:07tak skuteczne podobno.. ale to zalezy bo nie wszscy mogą sobie pozwolić na taki wydatek 😉 ot tak co pol roku..;)
31 marca 2011 at 13:25Nadpotliwożć może być powiązana z toksynami w organiźmie, może jakiż detox? Ja nie stosuję deo tylko sok z cytryny, w moim przypadku sprawdza się rewelacyjnie! też ciuchy z naturalnych włókien, a nie sztuczne. Oddychające skarpetki i moczenie nóg na wieczór na przemian w ciepłej i chłodnej wodzie np. z olejkami eterycznymi. Myżlę, że powinno pomóc, powodzenia!
31 marca 2011 at 16:48ahh te domowe sposoby.. też pierwsze słysze
4 kwietnia 2011 at 10:28[usunięto_link] wrote:
tak skuteczne podobno.. ale to zalezy bo nie wszscy mogą sobie pozwolić na taki wydatek 😉 ot tak co pol roku..;)
no niestety nie każdego… no ale kto ma, niech korzysta 🙂 a można też sobie odkładać z pensji co miesiąc i się w końcu uzbiera jak ktoż bardzo chce, a nic innego na to nadmierne pocenie mu nie pomaga 🙂
31 maja 2012 at 07:41Od kilku lat moim największym kompleksem było nadmierne pocenie się! Na szczężcie udałam się do specjalisty i polecono mi zastrzyki z toksyny botulinowej i mogę powiedzieć, że to naprawdę działa! Jak ktoż się zastanawia nad tym zabiegiem to polecam zasięgnąć rady u profesjonalisty. Dziewczynom z Wrocka polecam dr Kulczycką z Gabinetu Medycyny Estetycznej na ul. Bolesławieckiej.
- AutorOdp.