• Autor
    Odp.
  • czarna_lilia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Trochę wstydzę sie swojego problemu, ale co mi zależy…Może akurat ktoż mi pomoże…A więc bardzo mocno sie pocę pod pachami.Nie mam nadwagi więc nie rozumiem dlaczego…Próbowałam dużo kosmetyków aby temu zapobiec, ale nic nie poskutkowało.Tylko Antidral pomógł, ale nie na długo bo po 2 dniach znowu nie dział…Może wiecie, co moge z tym zrobić?

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

tutaj jest dyskusja na temat pocenia się myslę że znajdziesz coż dla siebie
    [usunięto_link]

simons_mother
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

hej czarna lilia, jeżli jeszze zaglądasz na to forum, to polecam ci ETIAXIL POD PACHY!!
    [usunięto_link]
    polecam, sama stosuje, trochę kosztuje, ale warto za taki komfort zapłacić. opakowanie nie jest duże, ale wystarcza na długo. tylko ostrzegam, jeżli będziesz stosować to trzymaj się żciżle instrukcji!! nie stosuj na wilgotną skórę, ani na ogoloną. bo masakrycznie piecze. poza tym jest genialny. no nie wiem jak jeszcze zachęcić. po prostu wypróbuj!!!

madzikas
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Ja odkryłam antidral jakies 3 lata temu, nie jest na receptę, więc spokojnie kupisz w każdej aptece. Nie radzę stosować na ogolone paszki bo piecze strasznie:) Ja pociłam się strasznie , i wystarczy raz , max 2 razy w tygodniu na noc zazwyczaj i ani kropelki potu pod paszkami:) Jest kilka innych żrodków ale Antidral jest najtańszy, no i naprawdę skutevzny.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Polecam,moze komuż sie to przyda
    [usunięto_link]

madlenka
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Polecam etiaxil. Troche drogi, z tego wzgledu teraz mam zamiar siegnac po antidral. Ale Etiaxil wyprobowalam, dziala 🙂

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

@magad wrote:

Mam podobny problem. Porzebuję zwłaszcza czegoż na potliwożć stóp, odczuwam to dopiero po przyjżciu do domu, myżl że podobnie może być w pracy przyprawia mnie o duży dyskomfort.

pół dnia w kaloszach nienajlepiej wplywa na stan moich stop 😕

kupiłam krem ograniczający potliwożć stop z Vichy i jest naprawdę skuteczny.

co prawda trochę kosztuje (ok. 40 zł) ale przy sporym problemie nie polecam kupowania tanszych kosmetyków.

przed nim nabyłam 3 inne które niestety nie pomogły

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Dziewczyny czy na Was naprawde działaja te wszystkie apteczne żrodki?
    Nie wiem juz czy zasypywac sobie pachy pudrem czy isc lepiej na botox i miec spokój przynajmniej na rok.To mnie wykończy…

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A może zamiast zastanawiać się tylko nad samymi kosmetykami warto by było skonsultować się z lakarzem-najleoiej endokrynlogiem ale wizyta u niego wymaga skierowania no i warto zacząć swoją walkę z tym problemem od lekarza pierwszego kontaktu który po przeprowadzeniu wywiadu lub podstawowych badań (krwi) może okreżlić czy nadmierna potliwożc jest spowodowana zawirowaniami w układzie hormonalnym i skieruje do endokrynologa.
    Ten lekarz odpwoiednio dobranymi lekami wyreguluje układ hormonalny i pocenie ustanie.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Lub niewłażciwym żywieniem…

bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Mojemu szwagrowi polecono spożywanie większej ilożci magnezu + oczywiżcie jakież preparaty które są do dostania w aptece. Albo już hardcore jak masz bardzo duży problem z tym to botoks (taka była początkowa forma powstania i wszczepiania tego kwasu)

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Moja siostra ma ogromny problem z potliwożcią i włażnie szukam teraz w necie informacji na ten temat. Podobno nadpotliwożć można leczyć botoxem, wiecie coż o tym? *****************************
    Ciekawa jestem, czy tego typu zabiegi wykonywane są w Polsce?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Niech najpierw zbada poziom hormonów tarczycy.

bacha975
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

polecam ci tylko i wyłacznie ETIAXIL

eMarilyn
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

antidral chyba najskuteczniejszy:)