najlepsze i najwygodniejsze fryzury

• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

jakie sa dla was najwygodniejsze fryzury>> jak na codzien zaczesujecie wlosy?? ja mam dlugie wiec zazwyczaj trzeba sie meczyc przy ich ukladaniu i szybko sie przetluszczaja a w rozpuszczonych mi nie do twarzy bo mam bardziej owalna buzie. dlatego od niedawna robie stala fryzure ktora jest dla mnie wygodna , dobrze w niej wygladam i sie czuje. po myciu wcieram w wlosy specjalna odzywke i zaczesuje wlosy w wysoki kucyk a zniego robie maszynka kilkanascie malych warkoczykow. myje wlosy co dwa dni i nie sa to juz takie straczki na twarzy. najlepiej efekt wyglada gdy ma sie dlugie wlosy z balejarzem lub pasemka 馃榾 a wy jak sie czeszecie??

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

w domu kucyk – raczej co偶 co go przypomina
    po za domem – kucyk ale nie taki przy szyi tylko wy偶ej[oczywi偶cie na czubku g艂owy te偶 nie], w艂osy rozpuszczone, w艂osy rozpuszczone i cienka plastikowa opaska[czarna]
    ale najlepiej najwygodniej czuj臋 sie w kucyku

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

wlosy mam za romiona. co pol roku robie jasny balejaz
    w domu zdecydowanie kucyk. w kuchni opaska zeby ,maz wlosow nie znalazl 馃槼
    po za domem staram sie miec swiezo umyte wlosy i wtedy rozpuszczone wysuszone na szczotke ale tak szybko do sklepu osiedlowego to tez raczej kucyk spiety stara czarna gumka 馃檨

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja mam wlosy poza lopatki brazowe z czarno blond wlosami. ale niemam sily i czasu zeby sie z nimi meczyc a szkoda by bylo je sciac, dlatego w takiej fryzurze jest mi najwygodniej 馃檪

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

jeszcze o gumkach xyz mi przypomnia艂a w domu to raczej frotka[niby nie niszczy tak w艂os贸w] a jak gdzie偶 wychodz臋 to gumka zazwyczaj dopasowana do bluzki [kolorystycznie i stylowo]

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

hmm. ja tez lubie opaski. ale takie bardziej grube

lola
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

ja mam dlugie ciemno-br膮zowe wlosy, ktore prostuje i robie przedzialek na srodku. zwykle sa rozpuszcozne, czasami kucyczek. cos ala ta glowna wokalistka z pussycat dolls. mam bardzo grube wlosy dlatego tez nie przetluszczaja mi sie szybko, nawet bardzo wolno bym poweidziala. na cale szcescie 馃檪

xyz
    Member
    • Maniak

wczoraj wieczorem sprobowalam sobie zrobic dwa kucyki. spielam je bardzo nisko i przenioslam „kitki” na przod. wygladalo bardzo fajnie. ale nie sadze zebym sie odwazyla tak wyjsc z domu 馃槈

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

ja mam strasznie geste wlosy i sie z nimi mecze beczy

xyz
    Member
    • Maniak

teraz sie meczysz bo masz geste wlosy??????
    oj bedziesz sie ty dziewczyno meczyc jak pierwszy siwy wlos sie pojawi, a pozniej po 60 malo na glowie po roszczesaniu bedzie…

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

mam geste wlosy i wywijaja sie na kazda mozliwa strone. nawet prostownica nic nie daje i dozo czasu zajmuje modelowanie

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja mam fryzur臋 a la Victoria Beckham wi臋c zawsze nosze rozpuszczone w艂osy,bo strasznie mi sie podoba ta fryzurka 馃檪 m臋cz膮ce jest tylko to,偶e musze codziennie modelowac w艂osy,prostowac,woskowac… 馃槙 ale daje rad臋 馃榾 czasem zak艂adam na w艂osy opask臋(uwielbiem opaski 馃榾 ) aby jako偶 urozmaicic to uczesanie 馃榾

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

jaq tez uwielbiam opaski 馃榾 ale mam jeszcze taki problem. naturalnie mam blond wlosy, aktualnie brazowe z pasemkami blond i czarnymi. ale zaywazylam ze tak gdzie mam czarne pasemka „wylaza” mi takie pojedyncze jasne wloski. tak samo jest na koncach. kolezanka powiedziala mi ze to poprostu od naturalnych wlosow. czy miala racje?? czy Wy tez tak macie??

Jas
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Najwygodniejsze rozpuszczone.
    A jak komus nie do twarzy, to po co ma takie dlugie, ciezkie i bez zycia ?
    Zawsze mnie to ciekawilo, po co ludziom wlosy do pasa zwiazane ciagle w tlusty konski ogon :/ ?
    Sama mam bardzo wystopniowane, tak max do ramion i nie znam wygodniejszej i ladniejszej fryzury niz rozpuszczone wlosy.

.Magda.
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 742
    • Zas艂u偶ony

W domu zawsze w艂osy mam zwi膮zane frotk膮, a jak gdzie偶 wychodz臋 to koniecznie musz膮 by膰 rozpuszczone. Ko艅c贸wki mam mocno wystopniowane, a na 偶rodku g艂owy cz臋sto przek艂adam cienkie pasemka w艂os贸w raz na lew膮 raz, na praw膮 strone i wychodzi taki przedzia艂ek.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " najlepsze i najwygodniejsze fryzury"

Przewi艅 na g贸r臋