- AutorOdp.
- 24 lutego 2007 at 17:09
ja mam przewaznie wlosy w kucyku
a jak chodze po domu i nikt mnie nie widzi to byle jak:D2 marca 2007 at 19:28Ja preferuje rozpuszczone wlosy.. tak po prostu 馃榾 hihi a wlosy mam po tylek prawie 馃槈
25 marca 2007 at 12:32Jak wychodze to stawiam irokeza na sztorc, ale czasem te偶 mi sie nie chce z tym babra膰, wiec le偶y sobie taki rozwiany 馃檪 Kiedys stawialam irokeza w kolce ale obecnie mam zbyt krotkiego na takie cos, a szkoda bo podobalo mi sie 馃榾
8 kwietnia 2007 at 19:27ja mam niestety w艂osy ledwo siegaj膮ce ramion bo by艂am g艂upia i 偶cie艂am teraz czekam momentu odro偶niecia.. ; ))) a jedyny fryz jaki mog臋 zrobi膰 to wyprostowanie ich ..: )))
12 kwietnia 2007 at 16:56odrooosn膮!!:) a prawda jest rzeczywi偶cie, 偶e w艂osy kt贸rych porz膮dnie zwi膮za膰 si臋 nie da do najwygodniejszych nie nale偶膮 (pod wzgl臋dem wygody dobrze wspominam kitk臋)…jako przedstawiciel p艂ci brzydszej mam na szcz臋偶cie jeszcze par臋 innych rozwi膮za艅:)
12 kwietnia 2007 at 16:57odrooosn膮!!:) a prawda jest rzeczywi偶cie, 偶e w艂osy kt贸rych porz膮dnie zwi膮za膰 si臋 nie da do najwygodniejszych nie nale偶膮 (pod wzgl臋dem wygody dobrze wspominam kitk臋)…jako przedstawiciel p艂ci brzydszej mam na szcz臋偶cie jeszcze par臋 innych rozwi膮za艅:)
12 kwietnia 2007 at 16:57odrooosn膮!!:) a prawda jest rzeczywi偶cie, 偶e w艂osy kt贸rych porz膮dnie zwi膮za膰 si臋 nie da do najwygodniejszych nie nale偶膮 (pod wzgl臋dem wygody dobrze wspominam kitk臋)…jako przedstawiciel p艂ci brzydszej mam na szcz臋偶cie jeszcze par臋 innych rozwi膮za艅:)
13 kwietnia 2007 at 11:22Hej! Ja mam r贸wna grzywke i w艂osy do szyji mam obsesje na ich punkcie musz膮 by膰 zawsze umyte i wyprostowane oraz na艂o偶ony musi byc na nie jedwab(by l偶ni艂y i wygl膮da艂y zdrowo)Kolor moich w艂os贸w to czekolada
Cz臋sto s艂ysze ze mam fryzure jak Kleopatra hi hi hi hi16 kwietnia 2007 at 17:18Zdecydowanie tzw. kucyk – raz wyzej raz nizej – jako dodatek przerozne opaski – grubsze, ciensze w roznych kolorach 馃榾
Rozpuszczone rzadko – nie lubie siebie w takich.
Czasem zwiaze je w jakis koczek z wystajacymi wloskami, ale taki na szybko.
I co najwazniejsze codzienne mycie 馃槢 Czyste wlosy to podstawa – fajna fryzura to dodatek.17 kwietnia 2007 at 16:37Ja na te偶 lubi臋 kucyki 馃檪
cho膰 osobi偶cie najlepiej si臋 czuj臋 z w艂osami rozpuszczonymi – ale ci臋偶ko w takich prowadzi膰 dom – „sprz膮ta膰, prasowa膰 czy gotowa膰” 馃檪17 kwietnia 2007 at 17:42a ja uwazam ze kobieta po to ma dlugie wlosy
to nie po to aby je zwiazywac..dlatego ja nigdy nie zwiazywalam wlosow..nawet jak mialam do pasa… 25 maja 2007 at 19:04ja mam zawsze rozpuszczone mma w艂oski krociutkie ale cieniwane wiec nie sa jednakowej d艂ugosci:)
kiedys mia艂am do ramion i sobie je kreci艂am suszarka podkreca艂am ale dzieki temu strasznie mi sie w艂osy zniszczy艂y i powypada艂y teraz jak juz skonczy艂am z tamtym zabiegiem naszczescie odros艂y i si臋 troszke wzmicni艂y
28 lipca 2009 at 12:28kucyk jest wygodny, ale nudny, ja wol臋 rozpuszczone lub jako偶 fajnie upi臋te 馃檪
29 lipca 2009 at 11:52marz臋 o kr贸tkich w艂osach…tylko odwagi brak ;/ 馃槈
29 lipca 2009 at 13:22odwagi 馃槈
w艂os nie r臋ka, odro偶nie 馃槈
ja nie boj臋 si臋 eksperymentowa膰 z w艂osami, obcinam, zapuszczam, prostuj臋, kr臋c臋, farbuje 馃槈 - AutorOdp.