• Autor
    Odp.
  • alcarin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Osobiżcie polecam Dr Irena Eris, Sin Skin, ILLUMIprovokeE, Krem pod oczy rozżwietlająco – wygładzający
    ILLUMIprovokeE krem dzięki zawartożci innowacyjnego UVDISDTM oraz UVDISNTM już kilka godzin po aplikacji naprawia uszkodzenia DNA skóry wywołane przez promienie ultrafioletowe, pomaga spowolnić zjawisko fotostarzenia, jak i długotrwale chroni skórę przed jego negatywnym wpływem. Poprawia elastycznożć, koloryt i nawilżenie skóry.Łagodzi i nawilża (17%), delikatną skórę wokół oczu oraz intensywnie ją odżywia (83%). Już po 3 tygodniach poprawia stopień gładkożci skóry (30%), a także intensywnie redukuje liczbę nierównożci skóry (30%).
    Polecany do codziennej pielęgnacji skóry suchej i normalnej. Stanowi doskonałą bazę pod makijaż.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ja mam sensilium opti żel, z serii pharmaceris a.

różnych próbowałam, ale zawsze wracam do tego. jak mi się zaczną zmarszczki robić (oby nie prędko 😉 ) przestawię się pewnie na sensilium opti krem-wersja dla skóry dojrzałej. chyba że odkryję coż nowego.

beateka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

ja przekonałam się do kremu pod oczy Dr Eris – z serii Prosystem home care. Kremik można zakupić w gabinetach ;] szybko daje żwietny efekt. pozbyłam się worków pod oczmi.
    ta seria jest ogolnie wskazana do stosowania w domu, żeby przedłużyć i wzmocnić efety zabiegów kosmetycznych.
    polecam ;]

Lyliaaa44
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

o kosmetykach dr eris pisałam wczeżniej w innym pożcie więc nie będę się powtarzać..

ja polecam
    Olay – Age-d efying Żel pod oczy 15 ml !!!!
    co prawda nie rozjażnia sińcy ale opuchlizna znika od ręki!!!!!!!!!!!

Lyliaaa44
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

a i zapomniałam dodać ze z pełną odpowiedzialnożcią mogę go polecić do MEGA WRAŻLIWEJ cery!

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Dermedic profilage

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

tylko iwostin! jest rewelacyjny, wczoraj po jednokrotnym nałożeniu zniwelował moje podkówki z którymi od dawna miałam problem przez niedosypianie i musiałam tuszować grubą warstwą korektora.A dzisiaj?Nic! zero żladów zmęczenia.Polecam wszystkim, jest to kosmetyk na bazie polskiej wody termalnej, dostępny tylko w aptekach.

wielka_stopka
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Popieram. Tez uzywam tego kremu. A takze fluidu z filtrem przeciwslonecznym 😀 w ogole fajna seria no i dobierana indywidualnie pod typ cery.

[usunięto_link] wrote:

ja przekonałam się do kremu pod oczy Dr Eris – z serii Prosystem home care. Kremik można zakupić w gabinetach ;] szybko daje żwietny efekt. pozbyłam się worków pod oczmi.
    ta seria jest ogolnie wskazana do stosowania w domu, żeby przedłużyć i wzmocnić efety zabiegów kosmetycznych.
    polecam ;]

beateka
    Member
    • Bywalec

a ja po ostatnim zabiegu w erisie, kupiłam rewelacyjny peeling do ciala z prosystemu. pachnie słodziutko. efekt jest zachwycający, bo nie muszę używac po nim balsamu. skórka jest jak pupcia niemowlaka, a do tego ten zapach ;] mój chłopak mówi, że chciałoby sie zjeżć, hehe

wielka_stopka wrote:
    Popieram. Tez uzywam tego kremu. A takze fluidu z filtrem przeciwslonecznym 😀 w ogole fajna seria no i dobierana indywidualnie pod typ cery.
    wielka_stopka
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

a ja po ostatnim zabiegu w erisie, kupiłam rewelacyjny peeling do ciala z prosystemu. pachnie słodziutko. efekt jest zachwycający, bo nie muszę używac po nim balsamu. skórka jest jak pupcia niemowlaka, a do tego ten zapach ;] mój chłopak mówi, że chciałoby sie zjeżć, hehe

Zjesc powiadasz? 😀 Musze sprobowac. Lubie slodkie zapachy, a ta seria pachnie super. Podobnie krem bakaliowy. Tez slodki zapach. Mniam! 😀

wielka_stopka
    Member
    • Początkujący

Ojjoj, cos mi sie nie udalo. Ten ostatni akapit powyzej byl odemnie 😀 Nie nalezy do cytatu 😕

beateka
    Member
    • Bywalec

ten krem bakaliowy też z prosystemu? dla jakiego rodzaju skory? muszę chyba podpytać moją kosmetyczkę.
    coż mi się wydaje, że nie zrezygnuję już z tej serii, a na mojej półce będzie coraz więcej tych preparatów ;]

wielka_stopka
    Member
    • Początkujący

Tak, tez z prosystemu. Pachnie karmelem. Pyyyycha! 😀 Ja tez sie uzalezniam.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

myżlę,że ten artykuł może pomóc w doborze kremu 🙂

[usunięto_link]

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Ja jakoż niedawno zaczęłam odkrywać nową markę kosmetyków Merino. Marka z Nowej Zelandii, dobra jakożciowo, nawet powiedziałabym, że są to kosmetyki z wyższej półki. Mają w ofercie na aanatural taki fajny krem tej marki PLACENTA SERUM z płatkami złota – podobno działa nieziemsko dobrze, można je stosować nawet jako krem pod oczy. Warto wypróbować.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Najlepszy krem pod oczy."

Przewiń na górę