- AutorOdp.
- 16 maja 2008 at 06:09
Osobiżcie polecam Dr Irena Eris, Sin Skin, ILLUMIprovokeE, Krem pod oczy rozżwietlająco – wygładzający
ILLUMIprovokeE krem dzięki zawartożci innowacyjnego UVDISDTM oraz UVDISNTM już kilka godzin po aplikacji naprawia uszkodzenia DNA skóry wywołane przez promienie ultrafioletowe, pomaga spowolnić zjawisko fotostarzenia, jak i długotrwale chroni skórę przed jego negatywnym wpływem. Poprawia elastycznożć, koloryt i nawilżenie skóry.Łagodzi i nawilża (17%), delikatną skórę wokół oczu oraz intensywnie ją odżywia (83%). Już po 3 tygodniach poprawia stopień gładkożci skóry (30%), a także intensywnie redukuje liczbę nierównożci skóry (30%).
Polecany do codziennej pielęgnacji skóry suchej i normalnej. Stanowi doskonałą bazę pod makijaż.16 maja 2008 at 10:51ja mam sensilium opti żel, z serii pharmaceris a.
różnych próbowałam, ale zawsze wracam do tego. jak mi się zaczną zmarszczki robić (oby nie prędko 😉 ) przestawię się pewnie na sensilium opti krem-wersja dla skóry dojrzałej. chyba że odkryję coż nowego.
17 maja 2008 at 12:30ja przekonałam się do kremu pod oczy Dr Eris – z serii Prosystem home care. Kremik można zakupić w gabinetach ;] szybko daje żwietny efekt. pozbyłam się worków pod oczmi.
ta seria jest ogolnie wskazana do stosowania w domu, żeby przedłużyć i wzmocnić efety zabiegów kosmetycznych.
polecam ;]21 maja 2008 at 14:06o kosmetykach dr eris pisałam wczeżniej w innym pożcie więc nie będę się powtarzać..
ja polecam
Olay – Age-d efying Żel pod oczy 15 ml !!!!
co prawda nie rozjażnia sińcy ale opuchlizna znika od ręki!!!!!!!!!!!21 maja 2008 at 14:07a i zapomniałam dodać ze z pełną odpowiedzialnożcią mogę go polecić do MEGA WRAŻLIWEJ cery!
21 maja 2008 at 16:00Dermedic profilage
8 czerwca 2008 at 08:54tylko iwostin! jest rewelacyjny, wczoraj po jednokrotnym nałożeniu zniwelował moje podkówki z którymi od dawna miałam problem przez niedosypianie i musiałam tuszować grubą warstwą korektora.A dzisiaj?Nic! zero żladów zmęczenia.Polecam wszystkim, jest to kosmetyk na bazie polskiej wody termalnej, dostępny tylko w aptekach.
8 czerwca 2008 at 09:05Popieram. Tez uzywam tego kremu. A takze fluidu z filtrem przeciwslonecznym 😀 w ogole fajna seria no i dobierana indywidualnie pod typ cery.
[usunięto_link] wrote:
ja przekonałam się do kremu pod oczy Dr Eris – z serii Prosystem home care. Kremik można zakupić w gabinetach ;] szybko daje żwietny efekt. pozbyłam się worków pod oczmi.
ta seria jest ogolnie wskazana do stosowania w domu, żeby przedłużyć i wzmocnić efety zabiegów kosmetycznych.
polecam ;]10 czerwca 2008 at 19:12a ja po ostatnim zabiegu w erisie, kupiłam rewelacyjny peeling do ciala z prosystemu. pachnie słodziutko. efekt jest zachwycający, bo nie muszę używac po nim balsamu. skórka jest jak pupcia niemowlaka, a do tego ten zapach ;] mój chłopak mówi, że chciałoby sie zjeżć, hehe
wielka_stopka wrote:Popieram. Tez uzywam tego kremu. A takze fluidu z filtrem przeciwslonecznym 😀 w ogole fajna seria no i dobierana indywidualnie pod typ cery.11 czerwca 2008 at 11:31[usunięto_link] wrote:
a ja po ostatnim zabiegu w erisie, kupiłam rewelacyjny peeling do ciala z prosystemu. pachnie słodziutko. efekt jest zachwycający, bo nie muszę używac po nim balsamu. skórka jest jak pupcia niemowlaka, a do tego ten zapach ;] mój chłopak mówi, że chciałoby sie zjeżć, hehe
Zjesc powiadasz? 😀 Musze sprobowac. Lubie slodkie zapachy, a ta seria pachnie super. Podobnie krem bakaliowy. Tez slodki zapach. Mniam! 😀
11 czerwca 2008 at 11:32Ojjoj, cos mi sie nie udalo. Ten ostatni akapit powyzej byl odemnie 😀 Nie nalezy do cytatu 😕
11 czerwca 2008 at 13:54ten krem bakaliowy też z prosystemu? dla jakiego rodzaju skory? muszę chyba podpytać moją kosmetyczkę.
coż mi się wydaje, że nie zrezygnuję już z tej serii, a na mojej półce będzie coraz więcej tych preparatów ;]13 czerwca 2008 at 12:58Tak, tez z prosystemu. Pachnie karmelem. Pyyyycha! 😀 Ja tez sie uzalezniam.
24 czerwca 2008 at 12:39myżlę,że ten artykuł może pomóc w doborze kremu 🙂
[usunięto_link]
14 czerwca 2010 at 08:26Ja jakoż niedawno zaczęłam odkrywać nową markę kosmetyków Merino. Marka z Nowej Zelandii, dobra jakożciowo, nawet powiedziałabym, że są to kosmetyki z wyższej półki. Mają w ofercie na aanatural taki fajny krem tej marki PLACENTA SERUM z płatkami złota – podobno działa nieziemsko dobrze, można je stosować nawet jako krem pod oczy. Warto wypróbować.
- AutorOdp.