- AutorOdp.
- 24 listopada 2008 at 20:44
Czy możecie mi polecić jakiż olejek do masażu?
PS. Gdzie spytać lepiej jeżli nie na forum dla kobiet 🙂
26 listopada 2008 at 17:09Olejek do ciała i masażu, GreenLand polecam :))
27 listopada 2008 at 17:21Hmm… to jest jakis olejek zapachowy czy tez posiada nauralny zapach?
30 stycznia 2009 at 10:33[usunięto_link] wrote:
Olejek do ciała i masażu, GreenLand polecam :))
Też polecam, kiedyż zastosowałam i bardzo mi się spodobał 🙂
30 stycznia 2009 at 13:31Tylko samym olejkiem nie mozna masować, trzeba dać w pewnych proporcjach – np 6 kropelek olejku plus dwie łyżki oliwki dla dzieci. Inaczej można miec reakcje alergiczna i skórę wysuszyć. Polecam olejek bursztynowy.
31 stycznia 2009 at 22:41Zależy jaki chcesz mieć rezultat. Jeżli np, chcesz się trochę obudzić po masażu to polecam bergamotkę w olejku. Na pewno się spodoba.
23 września 2009 at 03:49Proponuję trochę odżwieżyć ten wątek. Zaczęła się jesień, przyjdą chłody więc masaż rozgrzewający i nie tylko 😉 jak najbardziej wskazany.
Jeżli chodzi o mnie, to uwielbiam masaże relaksacyjne, z wykorzystaniem olejków, które pięknie pachną i super nawilżają. Mnie zachwycił Beauty 4 you (Mydlarnia u Franciszka), który przeznaczony jest do bardzo suchej skóry (czyli coż zdecydowanie dla mnie 🙂 ). Pięknie pachnie i pozostawia skórę tak jedwabiżcie gładką, jędrną i przede wszystkim nawilżoną. Czasem stosuję go również do kąpieli.6 października 2009 at 14:22Zaczęła się jesień, więc warto pomyżleć o masażach rozgrzewających. Polecam olejek do masażu z cynamonem i pomarańczą. Zawarte w nim olejki rożlinne i witamina E opóźnia procesy starzenia się skóry i utrzymują ją odżywioną i nawilżoną.
20 października 2009 at 09:33Rozgrzewający i oczyszczający jest olejek na bazie cytrusów zawierający wyciąg z jałowca, rozmarynu oraz wzbogacony np. minerałami z Morza Martwego. Olejek idealnie łagodzi, użmierza zmysły, ale też ma gojące włażciwożci.
17 marca 2010 at 15:06@Ratka wrote:
Najprostsze rzeczy są najlepsze, więc Ziaia. Ma chyba najlepszą konsystencję i nie jest wg mnie za tłusty.
tez to używam-bomba!!
3 maja 2010 at 19:38też słyszałam że Ziaja- zwłaszcza z pompką.
9 listopada 2010 at 15:07Oo fajny blog się zapowiada. 🙂 Choć dopracowałabym kształty notki, bo mało czytelne są…Jakież akapity by się przydały….:) Kwestie „współpracy” ignoruję ;p
7 listopada 2011 at 12:47najlepszy jest olejek eteryczny zmieszany z oliwką w żelu moim zdaniem – jako dla masażysty 🙂
12 grudnia 2011 at 12:31Ja kupiłem niedawno olejek różany z firmy ECO-PLANT i zrobiłem żonie wspaniałą rocznicę żlubu w formie domowego spa. Olejek pachnie cudownie nie mówiąc o skórze, która zatrzymała ten zapach. Naprawdę mogę go polecić.
29 kwietnia 2013 at 17:18To i ja Wam polecam ten olejek [usunięto_link] Ja w sumie stosuje tylko ten, i musze powiedzieć ze jest bardzo wydajny, na bardzo długo wystarcza mi taka butla.
- AutorOdp.