- AutorOdp.
- 21 lipca 2008 at 18:56
*
21 lipca 2008 at 19:16jak dla mnie, to na dzień dzisiajszy najlepszy polski głos posiada Piotr Rogucki z Comy.
22 lipca 2008 at 10:10nie ma zbyt wielkiego wyboru, większożć to porażka ale Gadowski może być 🙂
22 lipca 2008 at 11:43*
22 lipca 2008 at 12:30🙂
9 lutego 2009 at 12:54A ja uważam, że zupełnie niesłusznie lekceważony jest młody Cugowski- chyba Piotr. Sama jestem wokalistką i uwierzcie mi, że ma niesamowite warunki i przepiękny, żwiatowego formatu głos. Szkoda, że wszyscy patrzą na niego przez pryzmat ojca- to, wbrew pozorom, bardzo mu szkodzi… :/
10 lutego 2009 at 10:18Tak, tak…młody Cugowski robi wrazenie i ma naprawdę żwietny wokal!!! Oczywi No1 Gadzio… Choć obecnie głos już ma zmeczony- powdó problemy zdrowotne…Ale nadal jednak IMO góruje;)
10 lutego 2009 at 10:21No tak, Gadzio też może być;)
12 lutego 2009 at 22:42Proponuję żwietnych polskich męskich wokalistów z duszą i z jajami. Power i przeżycie. Energia i romantyzm. Wyraz artystyczny i słowny, wręcz poetycki. To są głosy z rocka i metalu, nie wszystkie, dziewczyny, to lubicie, ale warto im czasem pożwięcić uwagę! Takich żpiewających facetów nieprędko znajdziecie¦
PIOTR ROGUCKI
oto rzecz ze żwietnego albumu: Zaprzepaszczone siły Wielkiej Armii żwiętych znaków (2006) “ polecam szczerze wsłuchać się też w słowa:
[usunięto_link]
zaż z najnowszego albumu (2008) Hipertrofia, który jest wspaniałą przygodą wędrowania przez życie “ wiwisekcji ludzkiej egzystencji:
[usunięto_link]MARIUSZ DUDA
psychodeliczna rockowo-metalowożć “ zmaganie się w sobie samym o siebie i o kogoż obok “ masakra¦ i do tego wymowny klip:
[usunięto_link]
a z własnego żwieżutkiego projektu, bardzo nastrojowego, przykładającego się do wrażliwożci kobiecej “ męska kaskada uczuć i myżli wprost z wnętrza:
[usunięto_link]MACIEJ TAFF
z debiutanckiego albumu (2008) utwór zajebisty, męski mocny:
[usunięto_link]
i ciepły, romantyczny, balladowy¦ wszystko metal:
[usunięto_link]ŁUKASZ œZIELONY ZIELIŃSKI
straszna schizofrenia, łomotanie i prowokacja “ warto posłuchać wraz z klipem:
[usunięto_link]
oraz melancholia, nostalgia¦ coż, co upaja kobiety¦ czyni je tętniącymi “ każdej dotychczas się to spodobało¦ dedykuję Wam więc na ˜dobranoc:
[usunięto_link]No i powiedzcie coż, moje miłe, do licha, jak Wam się to podoba, bo się sporo namęczyłem nad linkami¦
6 kwietnia 2009 at 16:23tak tak, zgadzam się że Rogucki 🙂
17 maja 2009 at 18:15ja go lubie i moge powiedziec ze on jest najlepszym polskim wokalistą Grzegorz Markowski.
17 maja 2009 at 19:14przeciez wiadomo, ze kazimierz staszewski.
i potem…dlugo, dlugo nikt i grabaz tuz po nim.
17 maja 2009 at 19:43Co do kazika… zgadzam sie w stu procentach 🙂
moja ulubiona piosenka z jego repertuaru to „dziewczyna bez zeba na przedzie”. az sobie ja puszcze zaraz 🙂
18 maja 2009 at 07:48KAZIK? Czemu?? O czym konkretnie mówicie: o warunkach woklanych, o twórczożci?
DLa mnie Bracia Cugowscy też wymiatają.
18 maja 2009 at 07:58Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
przeciez wiadomo, ze kazimierz staszewski.
i potem…dlugo, dlugo nikt i grabaz tuz po nim.
Grabaż to akurat bardzo kiepski wokalista, nie rozumiem fenomenu jego punko-polowej twórczożci, która obraża prawdziwych punkowców. Nie znam prawdziwego punka, który by słuchał PP, większożć z nich nie uważa PP nawet za marną imitację punk rocka. Toć to jakaż tandetna piosenka ogniskowa 😆
- AutorOdp.