Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 31 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Renata78
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Najlepszy sposób na doła, to kąpiel w wannie z dodatkiem olejków eterycznych, żwiec i relaksującej muzyki! 🙂

floga
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

ja podobnie jak inni na „doła” stosuję słodkożci..zazwyczaj tabliczka czekolady wystarczy,chyba ,że akurat mam ochotę na coż innego,bo ostatnio mam jakież takie dziwne fanaberie,a to jabłko,a to jogurt,a to baton,a to ryba:-P

monika8
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ja idę kupic sobie jakiż ciuch i to poprawia mi nastrój

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

ja gram w tenisa… do utraty tchu beczy

djlevine
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

basen jest dobrym sposobem 🙂

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Na doła i zły humor pomaga mi fajna książka, wypad do kina, trochę ruchu: taniec, fitness, spacer, rolki, kawa albo piwko z kimż mi bliskim, muzyka, zakupy… Takie tam;) Jak pewnie większożci z nas… Opychać się słodyczami nie lubię jak mam doła akurat…

agnes_sz
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Można wspomóc się jakimiż rożlinnymi suplementami. Ale też warto porozmawiać z kimż szczerze, bo wygadanie się naprawdę pomaga. Spacer także jest dobrym pomysłem. Słodkożci zresztą też, ale wiadomo jak ich nadmiar może się skończyć…

Elemelsplanet_eu
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

@afro_disiac wrote:

Na doła i zły humor pomaga mi fajna książka, wypad do kina, trochę ruchu: taniec, fitness, spacer, rolki, kawa albo piwko z kimż mi bliskim, muzyka, zakupy… Takie tam;) Jak pewnie większożci z nas… Opychać się słodyczami nie lubię jak mam doła akurat…

Na doła – dobry film, komedia. Wyjżcie z przyjaciółmi jest problemem, jak mam doła, często zamykam się w sobie. Przychodzi apatia, zniechęcenie.

skarbek
    Członek
    • Odp.: 7
    • Początkujący

pogadać z przyjaciółmi, wyjżć przede wszystkim do ludzi i nie siedzieć samemu, dobry film, wino, żpiew i taniec 😉

olgaHalasik
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A mi wystarczy ze raz na mies/dwa sie wyplacze i pozniej ciezko zlapac dola. Bo cokolwiek by sie nie stalo podchodze do tego z duzym dystansem.

blackfairy
    Uczestnik
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Oj chcialabym, zeby slodycze poprawialy mi humor. U mnie niestety gdy jest zly dzien to nie mam apetytu ani checi doslownie na nic. W stosunku do rodziny jestem takim małym potworkiem :/

Kapitanka
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ja na doła idę biegać, to mi poprawia nastrój, oczyszcza umysł, w chwilach gorszej kondycji psychicznej i ogolnego rozbicia, łykam też sobie revitasens, bo jest juz przeze mnie sprawdzony. Staram się raczej nie zajadać smutków, bo łatwo u mnie o wyższą wagę niestety

Ooo25
    Członek
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Wyjżcie do znajomych. Wtedy humor mi się poprawia 😀

Kapitanka
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

oj tak, tez lubie spotkania ze znajomymi, choc przyznam szczerze, ze czasem nie mam na nie ochoty

olga01
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Na dola czy na gorsze dni dla mnie najlepsze jest przyjaciółka, dobre i różne piwka, i chipsy! Siedzimy do rana, oglądamy telewizje, rozmawiamy, popłakujemy, a gdy rano się budzimy jest o wiele wiele lepiej! polecam 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 31 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę