- AutorOdp.
- 25 września 2009 at 18:19
Twarzy nie dałabym sobie zmienić ;]
Jaką mam taką mam i zapewniam, że nie była obrabiana 😆 😆 a że komuż się może wydawać taka i owaka to już nie moja wina- na nią nie mam wpływu :]25 września 2009 at 18:26mi się podoba, dlatego nie jestem za jej obróbką
25 września 2009 at 18:32Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Ja w ogóle podziwiam za odwagę osoby, które tu dają foty 🙂 Sam bym nie dał 😛
26 września 2009 at 12:07ja też bym się nie odważyła 😀
27 września 2009 at 07:17ja chetnie zobaczylabym zdjecia Isztar i Cleo. Często wypowiadamy się na te same tematy i miło byłoby zobaczyć, jak wyglądają 🙂
27 września 2009 at 07:41to najpierw Ty dodaj a potem pogadamy o moich zdjęciach 🙂 tylko najpierw musiałabym je zrobić 😆 praktycznie nie mam zdjęć bo zawsze jestem za aparatem a nie przed 😆
27 września 2009 at 09:41Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Ja też jestem ciekawy wyglądu paru dziewczyn 😆
27 września 2009 at 13:04zabiore glos w tym watku chociaz nie powinnam, bo nigdy nie zamiescilam i nie zamieszcze swoich fotek…
rozne zdjecia sie tu pojawiaja: lepsze i gorsze… ludzie na fotkach tez mniej lub bardziej atrakcyjni.
ale…ostatnia wymiana postow daje do myslenia i jest swojego rodzaju swiadectwem wystawionym przez uzytkownikow temu forum.
bo tak…assha zamieszcza fotki. wiadomo: wybiera takie, bo sadzi, ze dobrze na nich wyglada-czy ktos zamiescilby tu zdjecia, na ktorych bylby chory na grype zoladkowa czy tam mial akurat pryszcza na nosie?
czy sa to fotki profesjonalne to jest akurat sprawa drugorzedna-kto tu zamieszcza fotki z profesjonalnej sesji? badzmy szczerzy…
a tu zaraz „nieciekawa twarz”, maxmodelsy i inne pierdoly…
no litosci.
to jest „watek spolecznosciowy”.
nie jakas fotka.pl czy inna pierdola.
wiadomo: sa osoby majace potrzebe pokazania sie od „lepszej strony”…ale to nie jest miejsce na to, aby to komentowac.nie masz do napisania komus nic milego? to nic nie pisz…
w innym przypaku…po prostu zazdrosc, brak kultury, ogolna zenada.
aaa no i nie interesuje mnie oczywiscie, czy ktos ma realne podstawy, zeby komus czegos zazdroscic. to nie o to chodzi.
27 września 2009 at 15:42ja nie wiem co wy chcecie… piekna kobieta.. calowalbym przez cala noc ..
28 września 2009 at 06:51Nie znam się na tym, czy jakież zdjęcia są dobre czy nie. Dlatego ja jestem skłonna po wiedzieć, że są dobre, ale z wyjątkiem modelki i ciuchów. Ale tak to jest z niedowartożciowymi laskami: robia sobie sesyjki, a potem masowo wrzucają zdjęcia na internet.
nie masz do napisania komus nic milego? to nic nie pisz…
Parvati, co powiesz na to żeby uznać to za swoje motto i keirować się tym na forum? 😉
Masz rację, ale ja czasem lubię być złożliwa. I zero zazdrożci, ja na fotkach bez obróbek wyglądam super 😆
28 września 2009 at 07:03[usunięto_link] wrote:
Nie znam się na tym, czy jakież zdjęcia są dobre czy nie. Dlatego ja jestem skłonna po wiedzieć, że są dobre, ale z wyjątkiem modelki i ciuchów. Ale tak to jest z niedowartożciowymi laskami: robia sobie sesyjki, a potem masowo wrzucają zdjęcia na internet.
nie masz do napisania komus nic milego? to nic nie pisz…
Parvati, co powiesz na to żeby uznać to za swoje motto i keirować się tym na forum? 😉
Masz rację, ale ja czasem lubię być złożliwa. I zero zazdrożci, ja na fotkach bez obróbek wyglądam super 😆
niedowartosciowane laski pozwalaja sobie na takie komentarze zdjec, na jakie ty sobie pozwalasz.
swiadoma swojej wartosci kobieta z klasa NIGDY by sibie na nie nie pozwolila.
28 września 2009 at 07:07świadoma swojej wartożci kobieta i kobieta z klasą, to dwie inne kwestie, które nie muszę iżć w parze 😉
Pisząc takiego posta, nie pokazałam klasy, ale jadąc po kimż, że mi się nie podoba, nie oznacza, że sama uważam się za brzydką. Jest wręcz przeciwnie. Więc może to wysoka samoocena pozwala mi na tego typu posty? No i jeszcze odrobina chamstwa.
Ale na forum to tak bywa.
Na nk, wszystkie brzydkie laski przepuszczam bez komentarza.28 września 2009 at 08:44[usunięto_link] wrote:
świadoma swojej wartożci kobieta i kobieta z klasą, to dwie inne kwestie, które nie muszę iżć w parze 😉
Pisząc takiego posta, nie pokazałam klasy, ale jadąc po kimż, że mi się nie podoba, nie oznacza, że sama uważam się za brzydką. Jest wręcz przeciwnie. Więc może to wysoka samoocena pozwala mi na tego typu posty? No i jeszcze odrobina chamstwa.
Ale na forum to tak bywa.
Na nk, wszystkie brzydkie laski przepuszczam bez komentarza.😯 😯
to normalnie super, ze przepuszczasz.
dla mnie zenada.
28 września 2009 at 13:28[usunięto_link] wrote:
Na nk, wszystkie brzydkie laski przepuszczam bez komentarza.
no tak bo jednak tu jesteż anonimowa, a nk to jednak jest odpowiedzialnożć za komentarz.
28 września 2009 at 18:09[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Na nk, wszystkie brzydkie laski przepuszczam bez komentarza.
no tak bo jednak tu jesteż anonimowa, a nk to jednak jest odpowiedzialnożć za komentarz.
Zgadza się.
- AutorOdp.