- AutorOdp.
- 28 września 2009 at 19:03
czy mozecie swoje sprawy zalatwiac na PW ?
zaraz sypna sie ostrzezenia za balagan 😛
28 września 2009 at 22:41[usunięto_link] wrote:
no tak bo jednak tu jesteż anonimowa, a nk to jednak jest odpowiedzialnożć za komentarz.
czyli tu możesz mówić co Ci się podoba bo nie bierzesz za to odpowiedzialnożci a na nk czy w ogóle 'face to face’ w życiu byż się nie odważyła!?
29 września 2009 at 06:30[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Na nk, wszystkie brzydkie laski przepuszczam bez komentarza.
no tak bo jednak tu jesteż anonimowa, a nk to jednak jest odpowiedzialnożć za komentarz.
Zgadza się.
czyli tu możesz mówić co Ci się podoba bo nie bierzesz za to odpowiedzialnożci a na nk czy w ogóle 'face to face’ w życiu byż się nie odważyła!?
Najwidoczniej.
29 września 2009 at 06:45dobra powiem to raz jeszcze
Assha jest dla mnie mega 😉
niech reszta dziewczat nie bedzie zazdrosna 😀
29 września 2009 at 07:57No jasne, bo jak na forum wypisujecie, że połykacie sperme swojego faceta, to w towarzystwie znajomych też się odważycie.
Gusta i gużciki. Dobrze, że dla kogoż jest mega. Dla mnie jest słaba i tyle.
29 września 2009 at 08:14a niech polyka 😀
szczerosc w cenie i za to szanuje ludzi
29 września 2009 at 10:21[usunięto_link] wrote:
No jasne, bo jak na forum wypisujecie, że połykacie sperme swojego faceta, to w towarzystwie znajomych też się odważycie.
Gusta i gużciki. Dobrze, że dla kogoż jest mega. Dla mnie jest słaba i tyle.
czy to, ze ktos cos polyka bezposrednio cie obraza?
9 października 2009 at 13:56Assha, fajne foty. Kto robił? Jakiż kolega? 😀
Ładnie wykadrowane, ciekawe tło i ogólnie pozytywnie.Natomiast czyjż zarzut, że ,,masz nieciekawą twarz” nadaje się do skeczu. Koń by się użmiał z faktu, jak niektórym zawiżć kipi z klawiatury. 😆
4 listopada 2009 at 01:06Przykro to czytać,naprawdę.
Temat został założony z myżlą o tym,abyżmy mogli widzieć jak wyglądają nasi rozmówcy.I to było bardzo pozytywne wg mnie.
Ale pomysł z ocenianiem zdjeć jest już na nieco innym,niższym poziomie.Jak dotąd nie było takich sytuacji,bo nie o to tu chodzi i myżlalam,ze dla każdego jest to oczywiste.A jednak-niespodzianka!!Nie chcialabym żeby przez ten incydent nikt już nie wkleił swojego zdjęcia,z obawy przed krytyką zakompleksionych zazdrożników… (w dodatku takich,którzy się nie pokazali w tym temacie 😛 )
I apeluje o niezażmiecanie tematu zbędnymi dyskusjami!!!! 😈
4 listopada 2009 at 07:32😆 😆 😆 i tak oto przez profesjonalnego fotografa tego forum zazdrożć przemówiła 😆
3 stycznia 2010 at 00:41yes yes yes 😆 pozdrawiam – ja reprezentant facetów 😉
czeżć – co powiesz, Kochanie? 🙄
26 stycznia 2010 at 14:05Na tym forum każdy każdemu wrzuca, więc co się dziwić ?
14 lutego 2010 at 20:53Popieram WarnGirl.
12 marca 2010 at 17:10Malutka wyglądasz po prostu pięknie! Naprawdę dawno nie widziałem nic ładniejszego od Ciebie.
29 marca 2010 at 07:21powiedzialbym … „smacznie” 😀
- AutorOdp.