• Autor
    Odp.
  • BillieJean
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

A ja uważam, że warto zainwestowac, bo efekt jest po prostu zniewalajacy, nie muszę chyba pisac,że bardzo naturalny, a tego ze zwykłym tuszem się nie uzyska. Ja się uzalezniłam i jestem zachwycona:)

japonka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

No nie że boski efekt.Ja juz pare ładnych miesiecy przedłuzam i jestem juz uzalezniona od nich.Bez nich chyba czułabym sie łysa;)

ruziaMN
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Nie wiem włażnie dlaczego niektóre gabinety maja takie wygórowane ceny:(.300 do 500 tam gdzie ja robie tez nie jest tanio ale jak kolezanka chciala zrobic w swojej lokalizacji to babeczka jej powiedziala od 500 w góre:(.Ale efekt boski dziewczyny!

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

na il ci to starcza? i juz w ogole nie musisz maowac tuszem?

ruziaMN
    Member
    • Bywalec

Nie tuszuje bo wybralam sobie dluzsze i grubsze i daja efekt wymalowanych rzęs.Uzupelnialam juz pare razy i wygląda na to ze co 1-1,5 mc.To wszystko zależy od tempa wypadania Twojej naturalnej rzesy
    pozdrawiam

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

jak wykonuje się ten zabieg?
    Zapisałam się i nie wiem czego się spodziewać.
    Podobno sam zabieg trwa dożć długo. czy jest bolesny?

ruziaMN
    Member
    • Bywalec

No co ty w ogóle nie jest bolesny:).To tylko klejenie rzęski do rzęski,nic nie czujesz:).Dziewczyny w gabinecie przeze mnie preferowanym jest promocja.Teraz przykleisz za 300 zeta.Pisze, bo wiele z was nazekalo na koszt.Jesli sie skusicie,piszcie na maila to podam adres.
    sciskam Was

guapa
    Member
    • Zapaleniec

poki co i tak nie mam kaski chociaz chetnie bym sie skusila. inwestuje teraz w depilacje laserem i to juz kolejny zabieg. ale jak juz z tym skoncze to chyba pojde na rzesy 🙂

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Jestem zachwycona nowymi rzęskami!!!!
    Nosze juz tydzień i odstawiłam tusz do rzęs. Nie jest mi potrzebny 🙂

Denerwuje mnie tylko ze jak czasami wstaje rano, to niektóre rzęsy krzywo sie układają 😉 Ale wystarczy grzebyczkiem przeczesać i jest znów cud miód!

Pytanie do Was – co jaki czas chodzicie na dopełnianie?

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

!ruziaMN, w którym gabinecie mają promocję??? Pisz na PW. Dzieki!

guapa
    Member
    • Zapaleniec

ja sie dzisiaj dowiadywalam i kosztuje 450zl. mowia ze starcza na miesiac i potem mozna dopelnic ale ze to ze 3h roboty sa.

ruziaMN
    Member
    • Bywalec

zauroczona!-Na stradomskiej fajnie wykonują i mają przystęne ceny
    [usunięto_link] ( tel ten od 600)
    pozdrawiam

ruziaMN
    Member
    • Bywalec

i jak dziewczyny przedłużacie rzęsiska?:).ja cały czas raz na miesiac.Dajcie spokój wszystko może uzależnić:):) 😳

Zanetka26
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Miało być o naturalnych metodach na przedłużenie i zagęszczanie rzęs a tym czasem każda pisze o zabiegach w gab. kosmetycznych. Mnie ciekawi ten olejek rycynowy, rzeczywiżcie taki dobry?

Anika80
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Co do olejku, to z własnego dożwiadczenia mogę ci powiedzieć, ze efektów jakiż większych nie widziałam. Owszem rzęsy były nieco mocniejsze, ale nie przybyło ich raczej, po prostu się wzmocniły. Mam dożć liche i rzadkie rzęsy, wiec pewnie najlepiej byłoby przynajmniej w moim przypadku zainwestować w taki zabieg kosmetyczny. Słyszałam nawet o takiej metodzie 1-1 Xtreme Lashes, robią coż takiego w Studiu Kleopatra w Warszawie. Do każdej własnej rzęsy doczepia się jedną. Podobno bardzo naturalnie to wygląda. Tak wiec olejek swoją drogą, ale rzęs od niego nie przybędzie, lepiej zainwestować w taki zabieg, jak chce się mieć naprawdę więcej rzęs.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Naturalna metoda przedłużania i zagęszczanie rzęs"

Przewiń na górę