- AutorOdp.
- 13 listopada 2008 at 20:08
A ja uważam, że warto zainwestowac, bo efekt jest po prostu zniewalajacy, nie muszę chyba pisac,że bardzo naturalny, a tego ze zwykłym tuszem się nie uzyska. Ja się uzalezniłam i jestem zachwycona:)
27 stycznia 2009 at 13:32No nie że boski efekt.Ja juz pare ładnych miesiecy przedłuzam i jestem juz uzalezniona od nich.Bez nich chyba czułabym sie łysa;)
17 lutego 2009 at 15:35Nie wiem włażnie dlaczego niektóre gabinety maja takie wygórowane ceny:(.300 do 500 tam gdzie ja robie tez nie jest tanio ale jak kolezanka chciala zrobic w swojej lokalizacji to babeczka jej powiedziala od 500 w góre:(.Ale efekt boski dziewczyny!
19 lutego 2009 at 09:06na il ci to starcza? i juz w ogole nie musisz maowac tuszem?
19 lutego 2009 at 12:24Nie tuszuje bo wybralam sobie dluzsze i grubsze i daja efekt wymalowanych rzęs.Uzupelnialam juz pare razy i wygląda na to ze co 1-1,5 mc.To wszystko zależy od tempa wypadania Twojej naturalnej rzesy
pozdrawiam13 marca 2009 at 13:51jak wykonuje się ten zabieg?
Zapisałam się i nie wiem czego się spodziewać.
Podobno sam zabieg trwa dożć długo. czy jest bolesny?21 marca 2009 at 06:51No co ty w ogóle nie jest bolesny:).To tylko klejenie rzęski do rzęski,nic nie czujesz:).Dziewczyny w gabinecie przeze mnie preferowanym jest promocja.Teraz przykleisz za 300 zeta.Pisze, bo wiele z was nazekalo na koszt.Jesli sie skusicie,piszcie na maila to podam adres.
sciskam Was22 marca 2009 at 10:19poki co i tak nie mam kaski chociaz chetnie bym sie skusila. inwestuje teraz w depilacje laserem i to juz kolejny zabieg. ale jak juz z tym skoncze to chyba pojde na rzesy 🙂
31 marca 2009 at 18:38Jestem zachwycona nowymi rzęskami!!!!
Nosze juz tydzień i odstawiłam tusz do rzęs. Nie jest mi potrzebny 🙂Denerwuje mnie tylko ze jak czasami wstaje rano, to niektóre rzęsy krzywo sie układają 😉 Ale wystarczy grzebyczkiem przeczesać i jest znów cud miód!
Pytanie do Was – co jaki czas chodzicie na dopełnianie?
31 marca 2009 at 18:40!ruziaMN, w którym gabinecie mają promocję??? Pisz na PW. Dzieki!
6 kwietnia 2009 at 19:33ja sie dzisiaj dowiadywalam i kosztuje 450zl. mowia ze starcza na miesiac i potem mozna dopelnic ale ze to ze 3h roboty sa.
4 maja 2009 at 17:08zauroczona!-Na stradomskiej fajnie wykonują i mają przystęne ceny
[usunięto_link] ( tel ten od 600)
pozdrawiam27 maja 2010 at 14:38i jak dziewczyny przedłużacie rzęsiska?:).ja cały czas raz na miesiac.Dajcie spokój wszystko może uzależnić:):) 😳
2 czerwca 2010 at 07:35Miało być o naturalnych metodach na przedłużenie i zagęszczanie rzęs a tym czasem każda pisze o zabiegach w gab. kosmetycznych. Mnie ciekawi ten olejek rycynowy, rzeczywiżcie taki dobry?
7 czerwca 2010 at 13:00Co do olejku, to z własnego dożwiadczenia mogę ci powiedzieć, ze efektów jakiż większych nie widziałam. Owszem rzęsy były nieco mocniejsze, ale nie przybyło ich raczej, po prostu się wzmocniły. Mam dożć liche i rzadkie rzęsy, wiec pewnie najlepiej byłoby przynajmniej w moim przypadku zainwestować w taki zabieg kosmetyczny. Słyszałam nawet o takiej metodzie 1-1 Xtreme Lashes, robią coż takiego w Studiu Kleopatra w Warszawie. Do każdej własnej rzęsy doczepia się jedną. Podobno bardzo naturalnie to wygląda. Tak wiec olejek swoją drogą, ale rzęs od niego nie przybędzie, lepiej zainwestować w taki zabieg, jak chce się mieć naprawdę więcej rzęs.
- AutorOdp.