- AutorOdp.
- 9 czerwca 2010 at 20:53
Cena faktycznie dożć wysoka. Podobno jest tusz wpływający na porost rzęs np. firmy PUPA.
13 marca 2014 at 07:40o kurcze uaktywniłam się na innym wątku a przecież tu piszemy o naturalnym przedłużaniu:).Hej dziewczęta po latach.I jak wasze dożwiadczenia z rzęskami.Ja dalej przedłużam w tym samym miejscu po małej przerwie(bo kiedyż trzeba dać rzęsą odpocząć):).Powstały teraz te nowe metody ale ja jednak zostałam przy 1:1 bo jednak wydaje mi się najbardziej naturalna.Stosuję cieńkie, lekko podkręcone i niedługie.Boże kocham te rzęski i nie przestane ich polecać.Opowiadajcie….:)
17 marca 2014 at 09:371. Olejek rycynowy – nakładamy oczywiżcie za pomocą szczoteczki na brwi i rzęsy. Zawiera on kwas stearynowy, który chroni rzęsy przed wpływem szkodliwych czynników zewnętrznych i utratą wilgotnożci.
2.Olejek arganowy kroplę wcieramy na noc.
3. Wazelina- nawilża, wzmacnia i regeneruje
4. Olejek kokosowy26 września 2014 at 13:13Olejek rycynowy oraz arganowy sprawdzają się rewelacyjni ei cieszę się,że w ostatnim czasie coraz więcej osób z niego korzysta i przekonuje także co do włażciwożci. Dzięki nim w naturalny sposób skutecznie przedłużymy i zadbamy o swoje rzęsy.
- AutorOdp.