- AutorOdp.
- 18 grudnia 2013 at 15:34
Ja podobnie,od jakiegoż czasu zaczęłam używać naturalnych kosmetyków,znajoma mnie namówiła i faktycznie są skuteczne,moim zdaniem warto.
15 sierpnia 2014 at 18:04Moim zdaniem są fajne, można sobie w domu samej takie zrobić do tego są bardzo teraz modne.
28 sierpnia 2014 at 05:48Moda to osobny temat,warto skupić się na faktach a te są takie,że naturalne kosmetyki potrafią być bardzo skuteczne o ile wybierzemy dobrą serię,za to warto zapłacić nawet nieco więcej i cieszyć się ich dobrą jakożcią.
26 września 2014 at 13:20Sama stosowałam i bardzo sobie je chwalę,są skuteczne i godne polecenia dla każdego niezależnie od rodzaju cery. Taniej można kupić je w sklepach internetowych.
4 października 2014 at 17:02no raczej, że są ekstra! ostatnio odkryłam, że awokado żwietnie działa na cerę i staram się sama robić maseczki bazujac na nim. polecam!!! ;d
17 listopada 2014 at 14:22Zatem opinie w tej kwestii są chyba raczej jednoznaczne i każdy poleca. Teraz tym bardziej warto ich poszukać w sklepach internetowych ponieważ mamy niższe ceny,czuć już tą przedżwiąteczną atmosferę:)
12 grudnia 2014 at 15:22Ja jestem za takimi kosmetykami, coraz czężciej można je kupić i coraz więcej o nich się pisze i moim zdaniem dobrze
18 marca 2015 at 10:02Zakładam że są odpowiednio dobrane,ponieważ też te w 100% naturalne kosmetyki nie należą do tanich,jednak warto bo nie podrażniają i są skuteczne,to ich główne zalety.
19 marca 2015 at 13:04Naturalne kosmetyki to fajna sprawa, tylko trzeba sprawdzać czy te reklamowane jako naturalne faktycznie takie są. No nie czarujmy się w dzisiejszych czasach to niezły chwyt marketingowy, bo teraz jest to bardzo na czasie. Dlatego patrzmy na składy 😉 ale jeżli już upolujemy perełkę, to na prawdę działanie takich kosmetyków jest mega 🙂
26 marca 2015 at 11:20Naturalne kosmetyki są bardzo skuteczne i sprawdzone,potwierdzają to opinie wielu osób nie tylko na tutejszym forum. Ja w szczególnożci polecam kosmetyki z kolagenem naturalnym,jego zalet i włażciwożci chyba nikomu nie trzeba przedstawiać:)
15 kwietnia 2015 at 12:50Chciałabym ich używać więcej, ale nie zawsze jest czas na przygotowywanie jakiejż mikstury samodzielnie, a kosmetyki naturalne są dożć drogie. Mimo to używam np. ałunu, błota i soli z morza martwego, oleju arganowego.
3 czerwca 2015 at 06:53Dzięki za zdjęcie,teraz tylko muszę poszukać tej odzywki,ale faktycznie jest trudno dostępna. A wiesz może ile kosztuje?
31 lipca 2015 at 13:46Też jestem fanką naturalnych kosmetyków 🙂 Mam swoją ulubioną polską firmę Korana. Produkuje ona całkowicie naturalne kosmetyki na bazie miodu lub wosku pszczelego. Według mnie są one niezastąpione, a zwłaszcza miodowe masło do ciała i miodowy krem do twarzy z serii szlachetny polski miód. Działają skutecznie i mają piękny zapach 🙂
31 lipca 2015 at 14:50Ja teraz zamowiłam, czarne mydło.
Niby dobre, nawet do demakijażu .
więc czekam niecierpliwie na dostawę 😉17 września 2015 at 07:57Kosmetyki naturalne są moimi zdaniem tymi jedynymi słusznymi na których powinniżmy bazować,jeżeli chcemy zachować piękny i zdrowy wygląd naszej cery,wtedy naprawdę warto. Taniej można je kupić w dobrych sklepach internetowych.
- AutorOdp.