- AutorOdp.
- 30 kwietnia 2012 at 11:00
dla mnie szpilki to mordęga, ale kurcze, uwielbiam to jak wyglądają w nich moje nogi i w ogóle jak zmienia się cała sylwetka 🙂 warto się pomęczyć 😉
4 maja 2012 at 20:38[usunięto_link] wrote:
oczywiżcie uwielbiam patrzeć, jak to robicie, ale też b. Wam współczuję…
czasem zejdzźcie na ziemię – przynajmniej w sypialni 😆
a czego wspoczujesz??
moj pan akurat uwielbia jak w sypialni zakladam szpili, wrecz prosi bym to robiła 😉
19 maja 2012 at 07:59Jeżli taka szpileczka ładnie leży na damskiej stopie,to wiadomo,że aż miło jest popatrzeć.Ale żeby się nauczyć w nich chodzić troszkę trzeba czasu,chociaż czasami wkłada się po raz pierwszy i wszystko jest okey.A czasem chodzi się latami i stopy ciągle bolą.
28 maja 2012 at 19:59na platformie jest ciężko.. chyba bym się nigdy nie odważyła 🙁
24 czerwca 2012 at 07:44[usunięto_link] wrote:
czesć ; ) moze od razu przejde do rzeczy.. no to tak. od 2 lat chodze juz w obcasach. raz bylo lepiej raz gorzej. ale chyba umiałam w nich chodzić. przzewaznie mialy tak koło 8 cm. za tydzien mam bardzo wazne przyjecie. kupiłam obcasy dużo wyższe bo 12 cm. z 2 centymetrowa platformą z przodu. jakoż chodzenie w nich mi nie wychodzi. chciałabym wiedziec czy mam szanse zeby sie nauczyc w tydzien w nich chodzic . moe macie jakies rady? 🙂
Jeżli będziesz trenować to z pewnożcią nabierzesz większej wprawy. Jeżli stąpanie w tak wysokich obcasach sprawia Ci trudnożć może lepiej będzie wybierać buty na mniejszych do których jesteż przyzwyczajona, dzięki temu będziesz czuła się pewniej i bardziej komfortowo.
- AutorOdp.