• Autor
    Odp.
  • pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

dla mnie szpilki to mordęga, ale kurcze, uwielbiam to jak wyglądają w nich moje nogi i w ogóle jak zmienia się cała sylwetka 🙂 warto się pomęczyć 😉

gra_step
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

oczywiżcie uwielbiam patrzeć, jak to robicie, ale też b. Wam współczuję…

czasem zejdzźcie na ziemię – przynajmniej w sypialni 😆

a czego wspoczujesz??

moj pan akurat uwielbia jak w sypialni zakladam szpili, wrecz prosi bym to robiła 😉

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Jeżli taka szpileczka ładnie leży na damskiej stopie,to wiadomo,że aż miło jest popatrzeć.Ale żeby się nauczyć w nich chodzić troszkę trzeba czasu,chociaż czasami wkłada się po raz pierwszy i wszystko jest okey.A czasem chodzi się latami i stopy ciągle bolą.

Zezowata
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

na platformie jest ciężko.. chyba bym się nigdy nie odważyła 🙁

Biogaleria_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

czesć ; ) moze od razu przejde do rzeczy.. no to tak. od 2 lat chodze juz w obcasach. raz bylo lepiej raz gorzej. ale chyba umiałam w nich chodzić. przzewaznie mialy tak koło 8 cm. za tydzien mam bardzo wazne przyjecie. kupiłam obcasy dużo wyższe bo 12 cm. z 2 centymetrowa platformą z przodu. jakoż chodzenie w nich mi nie wychodzi. chciałabym wiedziec czy mam szanse zeby sie nauczyc w tydzien w nich chodzic . moe macie jakies rady? 🙂

Jeżli będziesz trenować to z pewnożcią nabierzesz większej wprawy. Jeżli stąpanie w tak wysokich obcasach sprawia Ci trudnożć może lepiej będzie wybierać buty na mniejszych do których jesteż przyzwyczajona, dzięki temu będziesz czuła się pewniej i bardziej komfortowo.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nauka chodzenie w szpilkach"

Przewiń na górę