• Autor
    Odp.
  • Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Moj chlopak jest za to uzalezniony od rozmow tel. co mnie doprowadza do pasji bo pozniej go glowa boli, nie mowiac juz o rachunkach :/

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Też nie przepadam za rozmowami przez telefon. Od czasu do czasu tak, bo miło jest jak facet zadzwoni wieczorem i powie dobranoc. Lepsza jest rozmowa na gadu i eski. A najlepsze sa spotkania face to face 🙂

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja w sumie lubie nieraz to lepsze niz rozmowa prosto w oczy kiedy mam cos na sumieniu.dodatkowo do dzwonienie moze motywowac duzo darmowych minut tak jak to mam ja w Plusie . Jednak jestem zdania ze nie powinno sie zrywac zwiazku przez telefn, tak jak ostatnio spotkało to moja przyjaciółke.

devilia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 32
    • Bywalec

zrywanie przez telefon jest bardzo niesmaczne. ale poza tym bardzo lubię rozmawiać z moją drugą połówką przez telefon. masz w Plusie darmowe minuty? w jakiej taryfie? 🙂 żwiat jest pewnie tak mały, że w Kubali jak ja ;P

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ojj ja bym nie mogła teraz żyć bez telefonu 🙂

Jak nie widzę się z chłopakiem przez 2-3 tygodnie, to jest jedyne źródło naszych kontaktów.. on ma do mnie darmowe połączenia i często dużo rozmawiamy 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie lubię gadać przez telefon!"

Przewiń na górę