- AutorOdp.
- 21 marca 2007 at 14:25
ech tam troszke nadziei… celulit raczej da sie pokonać tylko trzeba z nim uparcie walczyć… sport, masaż, dieta, balsamy i ciało jak marzenie
21 marca 2007 at 18:20[usunięto_link] wrote:
ech tam troszke nadziei… celulit raczej da sie pokonać tylko trzeba z nim uparcie walczyć… sport, masaż, dieta, balsamy i ciało jak marzenie
popieram, wytrwałożć i systematycznożć to to co nam pomoże 😉
21 marca 2007 at 22:14W moim przypadku była i jest nadal – konsekwencja! Nie wolno się poddać. Ale i nie warto wierzyć że po 2 dniach zniknie. 😕
22 marca 2007 at 12:19tak sasanka , ale czasami jest z nami tak ze juz po pierwszym uzyciu kremu wydaje sie nam ze juz powinien działac
22 marca 2007 at 13:05no kobitki trzeba walczyć o piękne ciało! Nie poddawać mi się tu. Aniuta a w jakim stopniu masz cellulit?
19 marca 2008 at 12:43pewnie juz wakacje za pasem trzeba dbac o siebie pamietajcie masaze sa najwazniejsze!!!!i cwiczcie [usunięto_link] tam jest duzy wybor zestawow.
19 marca 2008 at 14:22[usunięto_link] wrote:
popieram, wytrwałożć i systematycznożć to to co nam pomoże 😉
A to to nawet w każdej sytuacji pomaga 😛 Nie tylko w walce z cellulitem 😉
19 marca 2008 at 15:05ja walcze znim od paru miesięcy i naprawde WIDAĆ efekty :))) więc warto sie starać 😛
29 marca 2008 at 19:05w gabinetach kosmetycznych różnymi zabiegami da się pozbyć cellulitu ale niestety jest to droga sprawa
12 kwietnia 2008 at 10:09Moja dermatolog powiedziała,że cellulitu nie da się pozbyc zupełnie, zawsze jakies tam nierównożci pozostaną…:(( A walka z cellulitem to naprawde kosztowna sprawa- nie wystarcza jakis krem,żeby zniwelowac te nierównosci…
12 kwietnia 2008 at 18:36Ja cellulit usuwam żelazkiem antycellulitowym. Miałam już dwa zabiegi i efekt niesamowity.
22 kwietnia 2008 at 20:36hmmm ciekawe jak to wyglada cenowo? ile taki zabieg ? i jak sie go robi? ja tylko lykam sobie antycellulitowe kapsulki i masuje sie ale twoje tez brzmi fajnie?
22 kwietnia 2008 at 22:03fakt, ciekawa nazwa i wogule interesujace powiedz czy to boli?? i na czym polega
23 kwietnia 2008 at 09:29To urządzenie to taka głowica z dwoma ruchomymi wałeczkami, które zasysysają skóre dodtakowo nastepuje stymulacja prądem. To powoduje rozbicie tkanki tłuszczowej i wygładzenie cellulitu. Siła zassania i ilożc prądów jest dobierana do pacjenta więc nie boli. A co do ceny to niestety w tej chwili nie pamiętam, ale w tygodniu wybieram się na kolejny zabieg więc wam podam.
25 kwietnia 2008 at 07:05napisz koniecznie ila taka przyjemnosc kosztuje, a powiedz ile takich zabiegow trzeba zaliczyc zeby byly efekty
- AutorOdp.