- AutorOdp.
- 20 stycznia 2008 at 19:58
a u lekarza byłaż??
20 stycznia 2008 at 21:31Czasem taka niska gorączka może się tyle utrzymywać. Ale najlepiej idź do lekarza, bo mogło dojżć do nadkażenia.
20 stycznia 2008 at 21:38W sumie to nie jest przeciez goraczka. Moze masz jakas lekka infekcje czy cos.
21 lutego 2008 at 13:27Miałam podobne objawy do Twoich okazało sie ze mam grype.Mnie jeszcze strasznie bolały nogi, pod kolanami,stawy…okropnosć.Oczywiscie dostałam antybiotyk., do antybiotyku probiotyk Acidolac , dzieki któremu na szczescie nie miałam grzybka układu pokarmowego tak jakto juz kiedys w historii swojej choroby przerabiałam.Wiec marsz do lekarza!!
21 lutego 2008 at 21:41Z grypa to teraz trzeb auważac. Kiedys nie stosowalo sie probiotykow do kuracji antybiotykami. koszmar, a przeciez one tak wyjaławiaja organizm. głownie uklad pokarmowy i…powoduja grzybice!
Acidolac jest swietny. Bralam podczas grypy i nic, zadnych niespodzianek 🙂3 marca 2008 at 00:34Podobno jakis zmutowany wirus krązy także uważajmy kobietki.. ja to w sumie mogę sobie już pogadać już po fakcie tydzień sobie zdycham ale już powinno niedługo być lepiej.. zobaczymy…
4 marca 2008 at 06:57[usunięto_link] wrote:
Z grypa to teraz trzeb auważac. Kiedys nie stosowalo sie probiotykow do kuracji antybiotykami. koszmar, a przeciez one tak wyjaławiaja organizm. głownie uklad pokarmowy i…powoduja grzybice!
Acidolac jest swietny. Bralam podczas grypy i nic, zadnych niespodzianek 🙂Ja czasami przy zaburzeniach jelitowych biore Acidolac i naprawde wystarczy 2 – 3 dni i zero jakichkolwiek dolegliwosci.Wiec to dla mnie nr 1 jesli chodzi o probiotyk.A jak nasza forumowiczka ? Byłas juz u lekarza ?
4 marca 2008 at 20:24ja od niedzieli chodze chyba z goraczka jest mi zimno ale mam wypieki i bola mnie miesnie… nie chce sie teraz rozlozyc 🙁
5 marca 2008 at 09:07no niestety taka pogoda ze bardzo szybko mozna złapac przeziebienie.A ja za oknem widze padajace platy sniegu a wczoraj jeszcze było 7 stopni ciepła.i jak tu nie chorowac.
5 marca 2008 at 11:59u mnie tez snieg pada a za niedlugo musze wychodzic i taaak mi sie nie chce koszmarna ta paogoda a i nie za dobrze sie czuje 🙁 szkoda ze nie moge zostac w domu
5 marca 2008 at 18:11Ten rozszalaly wirus to tzw. rota-wirus? Słyszalam o czyms takim, ale nie wiem co to za zaraza 😉 to acidolac nie tylko przy antybiotykach sie stosuje? Też na problemy zołądkowe? czyli to taki lepszy probiotyk?
5 marca 2008 at 22:34acidolac jest probiotykiem to prawda ale czy lepszym nie wiem nie znam sie jak dla mnie to podobny do trillacu lub probacti sporo tego teraz,
natomiast rotawirus powoduje glownie biegunke i wymioty i moze prowadzic do odwodnienia moze byc niebezpieczny u malych dzieci ale i dla doroslych oprocz tego ze jest uciazliwy moze rowniez doprowadzic do odwodnienia10 marca 2008 at 07:54Mialam podobnie. Goraczka trzymala mnie ponad tydzień. Pomoglo mi lekarstwo mojego synka ibufen- obnizałam sobie temperature w ten sposób. Zdecydowanie polecam Ci pójscie do lekarza i zmiane antybiotyku, w moim przypadku zadziałało.
10 marca 2008 at 14:28oj antybiotyk na grypke lub wirus to chyba nie potrzebny 😉 ibufen tez nie jest antybiotykiem, na wirusy mozemy stosowac leki ktore zwalczaja objawy choroby
13 marca 2008 at 20:28hostessa mowi prawde antybiotyki sa nieskuteczne na choroby wirusowe…na wirusa lepiej kurowac sie po domowemu lub dla szybszego wyzdrowienia brac leki bez ecepty na objawy przeziebienia i grypy ❗
- AutorOdp.