• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie, mini jest ok, tylko spodnice o szerokosci szalika nie s膮.

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

dla mmnie kurtka jeansowa do jeans贸w jest ok:D
    hmm a czego bym nie ubra艂a , mysle ze ponczoch do krotkiej spodniczki zeby je by艂o widac
    i to chyba tyle na razie jak sobie cos przypomne to napisze:)

kajdaaa
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Nie ubra艂abym glan贸w, japonek ze skarpetkami (jak moja szefowa w pracy), golfu, zw臋偶anych spodni, rurek, futra, 偶贸艂tych but贸w, kaleson贸w i kolorowych skarpetek 馃檪

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

moze zwezanych spodni ze na udach sa szerokie a na kostach wazutkie, ale tak to jestem bardz wyrozumiala co do ubran:D 馃榾

baby22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

ja nigdy nie ubra艂abym: naturalnego futra,zwe偶anych spodni”marchewak”,spodni z wysokim stanem,bikini ze stringami,sweterkow ala przedszkole,majtek ala reformy i koszuli flanelowej (czy jak to sie tam pisze :p)

LadyVic
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

Hmm co wy macie z tym golfem :P? Ze wszystkim sie zgadzam.Ale np.leginsy lubie i rurki… Nie za艂ozyla bym np. kr贸tkiej obcis艂ej czerwonej sukienki z wielkim dekoldem:P Spodni z wysokim stanem, ogromnie szerokich dzonow (wogole dzwonow) , rozowych spodni ( iogolnie w jasrawych kolorach) butow na szerokim obcasie kwadratwym z kwadratwym przodem… Sp贸dniczki na spodnie ( byla kiedys takamod i jeszcze widuje takie kobitki) Dresu a szczegolnie takiego ze 偶ciagaczami na dole 馃榾

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… futra… sztuczne, a prawdziwe to ju偶 o og贸le!
    bia艂e kozaczki… brrr….
    czego偶 r贸偶owego…
    ciuch贸w w stylu wiejskiej-dyskotekowej pi臋kno偶ci 馃槈

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

@Onione wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

Czemu jestescie takimi przeciwniczkami mini? 馃檪

Ja jestem przeciw w sytuacji:

-grubych, krzywych odn贸偶y(estetyka)
    -mini o megakr贸tkiej d艂ugo偶ci w pracy (brak podstawowych zasad kultury)

Generalnie ubieram rzadko- po prostu dlatego, ze nie czuje sie swobodnie. Powiem nieskromnie, ze zwracam tym uwag臋, a wtedy wkurzaja mnie chamskie zaczepki niekt贸rych facet贸w. Dlatego je偶li zak艂adam- to raczej jak gdzie偶 wychodzimy z moim facetem.

Tu sie zgadzam z Toba w 100 % 馃檪
    Co do ubierania mini to ja nosze dosyc czesto, ale tylko i wylacznie wtedy kiedy ide gdzies z moim facetem 馃檪
    Sama bym sie nie odwazyla 馃槢 i nie chcialabym zaczepek P:) z reszta na kobiety ktore ida gdzies same wystrojone w mini i dekolty patrzy sie jak na lafiryndy:P sama tak dziwnie na nie patrze 馃槢

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

hm… futra… sztuczne, a prawdziwe to ju偶 o og贸le!
    bia艂e kozaczki… brrr….
    czego偶 r贸偶owego…
    ciuch贸w w stylu wiejskiej-dyskotekowej pi臋kno偶ci 馃槈

Mog臋 si臋 pod tym podpisa膰! 馃檪

Z艂ote, brokatowe buty, paski, bluzeczki ze z艂otymi napisami, jeansy z brokatem, poz艂acane, z艂ote torebki itd. Okropno偶膰.

Nie ubra艂abym te偶 podr贸bek markowych ciuch贸w. Je偶li kogo偶 nie sta膰 na Versace, Gucci to niech nie kupuje, zamiast wyszukiwa膰 na rynku podr贸bek, jeszcze koniecznie z widocznym napisem.
    Ja nie kupuj臋 i nie nosz臋.

Prada
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

@Olgu偶 wrote:

Z艂ote, brokatowe buty, paski, bluzeczki ze z艂otymi napisami, jeansy z brokatem, poz艂acane, z艂ote torebki itd. Okropno偶膰.

Nie ubra艂abym te偶 podr贸bek markowych ciuch贸w. Je偶li kogo偶 nie sta膰 na Versace, Gucci to niech nie kupuje, zamiast wyszukiwa膰 na rynku podr贸bek, jeszcze koniecznie z widocznym napisem.
    Ja nie kupuj臋 i nie nosz臋.

Lepiej bym tego nie uj臋艂a ;).
    Nie zapominajmy r贸wnie偶 o rzeczach typu: bluzeczka z OGROMNYM „D&G” na plecach, jak i z przodu… Kupiona na bazarze.

Emka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Nie ubra艂abym napewno: szeeerokich dzwon贸w, jaskrawego obcis艂ego z brokatem czegokolwiek(ju偶 nie m贸wi膮c o r贸偶owym…), wspomnianych bia艂ych kozaczk贸w… , japonki + skarpetki 馃槙 ,wielu wzor贸w i kolor贸w naraz.., bluzki z rozszerzanymi rekawami 馃槸 , kabaretek(!!), bluzki odkrywaj膮cej p臋pek, baardzo niskich biodr贸wek…
    To chyba tyle. 馃檮

Aha…I bia艂ych rajstop!! 馃槸

Katie
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

ja nigdy nie ubra艂abym sie jak cz臋偶膰 dziewczyn z tej strony,

[usuni臋to_link]

reszta ca艂kiem fajnie 馃檪

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Bia艂ych kozaczk贸w, naturalnego ani sztucznego futra, r贸偶owych spodni, lateksowych spodni, sp贸dniczek ani nic z tego tworzywa

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

(pewnie zostan臋 skrytykowana)…..tanich ciuch贸w.

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

O ja te偶 nie 馃槢

U mnie w mie偶cie jast sklep kt贸ry nazywa si臋 „MODA Z PARY呕A”
    Bo偶e co tam s膮 za 艂achy to chyba nikt nie mo偶e sobie tego wyobrazi膰, lepsze na bazarku sprzedaj膮.
    Ostatnio jak wraca艂am do domu na szybach by艂o pe艂no poprzyklejanych kartek a na nich

PROMOCJA
    BLUZKI 4z艂
    SPODNIE 5z艂 馃槸

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Nigdy nie ubra艂abym…."

Przewi艅 na g贸r臋