- AutorOdp.
- 18 grudnia 2008 at 13:08
nigdy nie ubra艂abym….wszelkiego rodzaju ciuch贸w „z siateczki” bluzek, swetr贸w, sukienek…艂ech jako偶 mi si臋 藕le kojarz膮.
Co do tanich ciuch贸w to czasami mo偶na si臋 zdziwi膰 ile w cenie hurtowej kosztuje rzecz za kt贸r膮 w sklepie p艂aci si臋 150 z艂….poza tym i tak wszystko-czy tanie czy drogie-jest made in china 馃槈
17 marca 2009 at 12:59„japonki + skarpetki” 馃榾 馃榾 Ja te偶 nie.
A do tego nie lubi臋 szerokich spodni tzw dzwon贸w. Ubra艅 z lateksu, takich b艂yszcz膮cych i 偶wiec膮cych. Je偶li chodzi o mark臋, to tutaj nie odgrywa wi臋kszej roli.17 marca 2009 at 17:08bluzek, kt贸re cho膰 w minimalnym stopniu odkrywaj膮 mi brzuch.
bia艂ej puchowej kurtki na zim臋.
sanda艂贸w i skarpetek.
spodni typu szwedy, dzwony,
A.18 marca 2009 at 13:02..bialych kozaczkow…! 馃槷 馃槅 馃槈
22 marca 2009 at 18:30R脫呕OWYCH CIUCH脫W
Bia艂ych kozaczk贸w
mini – takiej minimalnej totalnie
motyw贸w folk i etno
adidas贸w do p艂aszcza3 lipca 2009 at 20:08futra, lateksowych ciuch贸w, dzwon贸w, jak kto偶 ju偶 napisa艂 jeansowej kurtki do jeansowych spodni, bia艂ych kozak贸w, r贸偶owych ciuch贸w, sk贸rzanych spodni i sp贸dnicy,
no i czegokolwiek co pochodzi z bazarku
w sumie chyba tyle…
3 lipca 2009 at 23:04antygwa艂t贸w do kr贸tkich spodni tudzie偶 sp贸dnicy 馃槢 fuuuj wog贸le nienawidz臋 antygwa艂t贸w!!
(dla niezorientowanych: antygwa艂t=podkolan贸wka)
4 lipca 2009 at 08:11to dziwne, bo do spodni za kolano, a przed kostke sprwadzaj膮 si臋 偶wietnie.
4 lipca 2009 at 09:05sanda艂贸w
rurek
rozowego polo 馃榾
ciotowatego sweterka ;p
koszulki mniejszej niz XL ;p (no dobra, mam 1 L ale to polo ;p)
za krotkich spodenek5 lipca 2009 at 07:24co to sa antygwalty?
-majcioch贸w bombardzioch贸w
-gryz膮cych rajtek z za niskim krokiem
-majtek z golfem
馃檪5 lipca 2009 at 14:22@Emilia Flores wrote:
co to sa antygwalty?
S膮 to takie cienkie podkolan贸wki np w kolorze cia艂a,a 'antygwa艂ty’ st膮d,偶e s膮 niezwykle 'sexi’ 馃槈
5 lipca 2009 at 17:51ooo ja podkolan贸wek te偶 nie- ani do sp贸dniczki (sp贸dnicy), ani do kr贸tszych spodenek- bleeech!
R贸偶owych, zielonych, 偶贸艂tych koronko-falbanek spod tuneli (tani rynek)
6 lipca 2009 at 09:25Nigdy nie ubra艂abym r贸偶owych ubranek, latexu i bia艂ych kozaczk贸w.
Spalonych pomys艂em dla mnie r贸wnie偶 s膮 skarpetki i japonki, chocia偶 og贸lnie nie lubi臋 japonek. Nie lubi臋 te偶 nosi膰 bardzo obcis艂ych ubra艅, czuje si臋 jak w kaftanie bezpiecze艅stwa 馃檮25 listopada 2009 at 22:02Bia艂ych kozaczk贸w ze szpicem 馃槼
20 grudnia 2009 at 20:26jest du偶o takich rzeczy, kt贸rych bym nie ubra艂a. np. te rzeczy, w kt贸rych laski chodz膮 po wybiegach – ostatnie szyki mody i w og贸le..
- AutorOdp.