- AutorOdp.
- 23 stycznia 2009 at 09:09
Witam,
Lekarz przepisał mi nowy lek na odchudzanie o nazwie AFIBRON.
Po pierwszych 2 tygodniach schudłem 4 kg i nadal chudnę. Czy macie może jakież dożwiadczenie w stosowaniu podobnych preparatów. Jak na razie jestam bardzo zadowolony. Jedyny problem to ten że apteka musiała go sprowadzić i musiałem czekać24 stycznia 2009 at 01:27tak ja też stosuje Afibron i chudne w oczach w ogóle nie jestem głodny i cena jest o wiele lepsza od meridii.
pozdrawiam kolege
Łuki Kielce:)))28 stycznia 2009 at 18:53Również pozdrawiam.
31 stycznia 2009 at 20:02nie polecam tabletek odchudzających, gdyż cierpi przez nie nasza wątroba a takze oparte one są w pewnym stopniu na chemicznych substancjach.Nie ma zadnej pewnosci ze waga nie wróci z nadwyzką.Ja tez miałam problemy z wagą przy wzroscie 164 wazylam 72kg.Byłam załąmana dosłownie:(ale kolezanka poleciła mi produkty z Herbalife na poczatku nie uwierzyłam ,pomyslałam ze pewnie mi je poleca bo pracuje w tym biznesie i chce po prostu zarobic, ale po jakims czasie dalam sie przekonac i jestem bardzo zadowolona.Wage mam super ,swietnie sie czuje.I nie wróciły mi kg.Stopniowo traciłam kg czyli ok 4 na miesiąc ,w zdrowy sposób:)Teraz sama prowadze te diety i je szczerze polecam:)zapraszam na moją stronke olaluc.mojawaga.pl (produkty opatre sa na witaminach i ziołach które przyspieszają spalanie tkanki tłuszczowej) chetnie odpowiem na pytania pozdrawiam:)
1 lutego 2009 at 09:47Jeżeli ktoż ma problem z wagą to pierwszym krokiem jest dieta i wysiłek fizyczny. Jeżeli natomiast to nie pomaga to trzeba sięgnąć po farmakoterapię. Zioła żw Alberta czy podobne inne herbatki mogą jedynie spowodować drobny spadek masy ciała poprzez dolegliwożci ze strony układu pokarmowego.
2 lutego 2009 at 15:34Jak dla mnie tabletki odchudzające powinny być stosowane tylk i wyłącnie pod żcisła kontrolą lekarza i w okreżlonym czasie, a nie przez kilka lat. No i chyba są bardzo niebezpieczne dla osób chcących schudnąć tylko parę kilo. Też przez to przechodziłam i na początek starałam zjadać połowę z talerza:) Tak zwyczajnie i po prostu. Zapisałam się na aerobsa ze streachingiem, a dopiero na samym końcu zaczęłam brać biocla, który pomaga tłuszczowi się spalać, poprawia metbolizm. No i taką dopiero harówką zaczynam być zadowolona ze swojej sylwetki.
2 lutego 2009 at 21:42wszystkie tabletki pomagają, ale gdy doda się troche wysiłku, nawet CLA żwietnie działa, jak sie troche człowiek porusza. CLA jest w składzie wielu żrodków, ja słyszałam o Clarinolu w tv. 😀
Ja nie mogę tego stosować bo karmię. Ale za to moge ćwiczyć. Problem ze zbiciem wagi mają też często osoby z nieuregulowanymi hormonami tarczycy, warto sprawdzić, dopiero potem łykać tabletki na odchudzanie. 😆2 lutego 2009 at 22:35hej wszystkim!!
Zdecydowałem się stosować Afibron po konsultacji z lekarzem zależy mi zrzuceniu 10 kg, stosuję już około tygodnia i jestem zadowolony, na razie 2 kg mniej ale jem zdecydowanie mniej i energii mam więcej. teraz po pracy nie siadam zmęczony przed telewizorem tylko idę na „rowerki”.. jedynie co mi dokucza to suchożć w ustach ale butelka wody załatwia sprawę.. nawiązując do rozmowy z lekarzem to odradzał mi zelixe chociaż to też sybutramina tylko że w tabletkach, przez to rozpuszcza się i wchłania w żołądku a Afibron w jelicie!! Polecam chcącym schudnąć!!
pa!3 lutego 2009 at 15:43To widać, że stosujesz naprawdę silny lek odchudzający, ja bym nie zaryzykowała jednak sama bez konsultacji z lekarzem. Bo to, co ja stosuję Biolcla, to tylko suplement diety, wspomaga budowę miężni w procesie spalania tłuszczu no i reguluje metabolizm. Na pewno nie jest lekiem. No ale życzę wytrwałożci w budowaniu wymarzonej sylwetki:)
3 lutego 2009 at 15:57dzięki! niedługo napiszę jak przebiega kuracja i jaki jest efekt leczenia.:))
pozdrawiam4 lutego 2009 at 14:46no ja też mam problemy, może nie ze schudnięcie, co z utrzymaniem wagi, bo zapominam o zdrowym stylu życia. Pracuję nawet po kilkanażcie godzin dziennie, po czym wracam do domu, jem duży obiad i padam przed tv. No ale dosyć marudzenia, bo włażnie zaczęłam stosować BioCLA i faktycznie czuję, jak mój metabolizm przyspieszył. Pewnie rowerek w domu też się przyczynił. Dziewczyny jak zachowuje się wasz organizm z braniem tych tabletek, chudniecie szybko i miejscowo, czy raczej wolno?
7 lutego 2009 at 21:21Podejrzewam, że samym suplementem nie podkręcisz metabolizmu, trzeba się wziążć za regularne jedzenie… 😆 o CLA słyszy się dużo dobrego, ja w tv oglądałam reklame np. Clarinolu cla. Poczytałam o nim w necie i wzięłabym jak nic, bo efekty są niezłe, ale karmie i nie moge…
🙁9 lutego 2009 at 09:06A jeżeli chcę zacząć brać np. Clarinol CLA o którym piszesz to nie powinnam się sporo ruszać żeby widzieć efekty, bo ja słyszałąm że tak !?
10 lutego 2009 at 06:16Dlatego włażnie proponuje spróbować AFIBRON który tylko i wyłącznie powoduje że czujemy się najedzeni a brak apetytu powoduje chudnięcie.
15 lutego 2009 at 15:14hej,zaciekawiły mnie nowinki o leku AFIBRON,mam pytanko-czy po tym nie ma objawów typu nadmierne pocenie,podrażnienie-większa nerwowożć itd.czy to nie działa jak dawniej takie chińskie tabletki,później zabronione…
- AutorOdp.
The topic ‘NOWE TABLETKI ODCHUDZAJĄCE’ is closed to new replies.