- AutorOdp.
- 14 marca 2010 at 14:30
Witam 😉
Mam pytanie do roberto-tychy w jakiej cenie sa te tabletki AFIBRON i czy mozna je kupić bez recepty czy raczej musze isc do lekarza.
A co to tabletek meridia10 to stosowała je moja siostra i było super duzo zeszczuplała ale znów przytyła 😥Hania1233 to co ty stosujesz Reduxil w jakiej jest cenie ale z tego co piszesz to wiedze ze jestes zadowolona.
A kto z Was stosował tylko Chrom bo sa takie osoby co połykaja cały czas i jakos maja wage w norme.Pozdrawiam wszystkich :)[/u]
11 maja 2010 at 08:39Nie znam tych żrodków, bo sama chyba bym się nie zdecydowała na takie silne leki odchudzające. Wole już suplementy diety np. Fosanic, którego głównym składnikiem jest fasolamina “ naturalna substancja pochodzenia rożlinnego spowalniająca trawienie skrobi. Stosuje je tylko wspomagająco przy odpowiedniej diecie i oczywiżcie ćwiczeniach. Schudłam dzięki temu w miesiąc 3 kg i nie mam już takiego łaknienia.
11 maja 2010 at 13:39[usunięto_link] wrote:
A co to tabletek meridia10 to stosowała je moja siostra i było super duzo zeszczuplała ale znów przytyła 😥
Hehe bardzo dobrze niech się nauczy normalnie jeżć ,a nie polegać na lekach.Leczących otyłożć nie nadwagę.
25 maja 2010 at 09:21Ach te nasze pragnienia dążenia do doskonałożci. Każda z nas wie że juz niedługo trzeba będzie pokazać się w bikinii, a zima była długa. A wiadomo jak kończą się długie wieczory przed telewizorkiem 🙂 Ja od początku maja wzięłam się za siebie. Codziennie godzinny spacer z psem, raz w tygodniu aerobik no i dietka. Co do słodyczy, któe uwielbiam, to przed rzuceniem się na marskia bądź twixa chronik mnie fosanic. Rewelacyjny strażnik, a dodatkoce- co wyczytałam w ulotce – obniża indeks glikemiczny potraw, więc moja dieta jest jeszcze bardziej skuteczna.
27 maja 2010 at 20:48Nie bierzcie tych prochów…wiem, co mówię!!!
17 sierpnia 2010 at 18:04Dziewczyny czy Wy po takich tabletkach nie macie potem problemów ze zgaga?
17 sierpnia 2010 at 19:33Ja wiem jedno ze tabletki nie zlatwiaja niczego albo sie zmieni nawyki albo bedziemy skakac od cyklu tabletek do cyklu tabletki sa fajne jesli cie maja wspomoc na poczatku zwalczyc faze zje…..ych kryzysow ale nie zalatwia za nas sprawy bo jak sie odstawia to poczucie glodu wraca i co wtedy?
28 sierpnia 2010 at 17:48ja tez bym raczej nie brala tabletek odchudzajacych, chyba ze pod kontrola lekarza i do tego dobrze rozpisana dieta + sport
31 sierpnia 2010 at 10:48kurde… jak już brać tabletki to witaminy 😉 a nie wątpliwej jakożci produkty, które przynoszą więcej szkód niż korzyżci, a do szczężcia nie potrzeba tak wiele 😉 np. więcej ruchu
3 września 2010 at 17:53A to akurat dziwne, bo wszystkie osoby, które znam, które brały te tabletki miały bardziej obfite miesiączki niż zwykle i dłuższe. Ja mam zazwyczaj 3 dni a podczas brania Afibronu miałam aż 10.
Ja miałam chyba z 8-9 dni. Odradzam Afibron.
15 marca 2011 at 15:50[usunięto_link] wrote:
Witam ponownie!!!!!!!! Ja znowu na temat tego „cudu” AFIBRON czy ten lek też jest w 2 dawkach podobnie jak meridia 10 lub 15? jeżeli tak,jaką dawkę Wy łykacie i od jakiej zacząć? CO do CLA to znalazłam produkt o nazwie SLIMITIN WOMEN z tego co wynika ma bdb skład i Ja zamówiłam,zobaczymy….
Hej i jakie masz dożwiadczenie z tym slimitin? Bo ja łykam od jakiegoż czasu i przyznam szczerze, że sama jestem zaskoczona tym jak mnie wzięło. Poszło mi 3 kg, zostały jeszcze 2-3. Choć powiem szczerze, że doszłam do wniosku, że muszę schudnąć do rozmiaru 36/38 – to byłby mój ideał. Mam nadzieję, że mi się uda.
13 kwietnia 2011 at 22:05Ja probowalam wielu srodkow, ale na niewiele sie to zdalo
trzeba poprostu sie ruszac i …no coz dobra byla zelixa, ale wycofali, bo byla niebezpieczna i wcale sie nie dziwie, czulam sie po niej fatalnie
Kolezanka przywiozla mi z canady srodek ktory sie nazywa Actislimfa
Oj..moge polecic wam dziewczyny serdecznie. jupi4 maja 2011 at 15:45Znam ten ból ja też już prawie wszystkiego się czepiłam 🙄 Z braku pomysłu i za namową koleżanki biorę od kilku dni Zi Xiu Tang . Przez ten pierwszy tydzień schudłam 5kg .
Po przeczytaniu Waszych postów wygląda na to że trochę za dużo . W zasadzie prócz niewielkiej suchożci w ustach , nie mam żadnych skutków ubocznych . A może ktoż z Was ma jakież dożwiadczenia z tym preparatem ?Pozdrawiam i powodzenia w walce z kilogramami
29 czerwca 2011 at 16:24Kolejne g***** i kolejny pajac co chce je wcisnąć.
25 listopada 2011 at 12:32niestety afibronu juz nie kupicie został wycofany z produkcji i sprzedazy kolo roku temu, był siwetny brałam go niestety co dobre szybko sie konczy
- AutorOdp.
The topic ‘NOWE TABLETKI ODCHUDZAJĄCE’ is closed to new replies.