- AutorOdp.
- 25 listopada 2011 at 12:43
NATURALNE PREPARATY : MEIZITANG , ZELIXA ?????? tys chyba na głowę upadl!!! po pierwsze nie sa naturalne,
zelixa została rok temu wycofana z produkcji wiec na 1000% jej nie masz to sciema
meizitang to chinskie swinstwo , najwiecej skukow ubocznych bo sa tam ziola chinskie ktore moga byc trujace a oprocz tego inna chemia
JAK CHCESZ LUDZIOM WCISKAC KIT MOZE NAJPIERW POCZYTAJ O TYM CZYMS W NECIE, ZDOBADZ WIEDZE A POTEM PISZ
od razu widac ze jestes oszustem 🙂
a jesli nie to wyslij mi nawet 20 op zelixy ( cena nie gra roli) wezmę każdą ilożć ale WARUNEK za pobraniem z możliwoscia sprawdzenia zawartosci
i co piszesz sie na to?????? założę się ze nie bo nie masz zelixy
gdybys ja miał wiedziałbys ze nie jest to lek naturalny2 marca 2012 at 17:34Witam. Ja schudłam na tabletkach Actislimfa. Dużo mówi się o takich tabletkach ale zaryzykowałam i kupiłam i szczerze jestem zadowolona.
5 marca 2012 at 13:44Zdecydowanie na nie, tabletki, tabletki … jeżć zdrowiej/mniej, zacząć się ruszać, poprawić metabolizm … a nie pakować w siebie chemię.
26 kwietnia 2012 at 12:38Ja wszystkim dziewczynom, które nie boją się ćwiczeń polecam suplement Therm Line. To jest na prawdę profesjonalny produkt. Używam go i jestem na prawdę zadowolona- szczególnie z efektów na brzuchu. Oponka zniknęła i wreszcie nie muszę się wstydzić, że wyglądam jak „w ciąży spożywczej” 🙂
7 maja 2012 at 13:16Jęsli chodzi o sumplementy to najskuteczniejszym okazał się dla mnie novoslim
Pokusiałam się na niego bo była promocja i widziałąm tam sporo naturalnych skladnikow w jego skladzie
Jestem po dwoch miesiacach i schudlam 6,5 kg Teraz mam jeszcze multisporta wiec bede sporo cwiczyc i mam nadziseje ze zrzuce jeszcze troche
Ogolnie to polecam te tabletki bo okazały sie skuteczne 😉23 maja 2012 at 09:51Hej robaczki 🙂 ja jakiż czas temu odkryłam (z małą pomocą reklam) edixal i ku mojemu zdumieniu zgubiłam 2kg w niespełna pół miesiąca. Jeżli pojdzie tak dalej, za 2 tygodnie wybiorę się na zakupy, po nowe ciuchy, w mniejszym rozmiarze 😀 Dla osiągnięcia większych efektów zaczęłam biegac, codziennie o 8 rano, co polecam Wam wszystkim, bo ruch to zdrowie 😀
- AutorOdp.
The topic ‘NOWE TABLETKI ODCHUDZAJĄCE’ is closed to new replies.