• Autor
    Odp.
  • Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Mam nadzieję że tak samo podziałałam na swoje koleżanki, bo już chyba wszystkich obtrąbiłam że można jeszcze sie zapisywać i coż wygrać, niech tam mają.

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

konkurs konkursem, nagroda nagrodą, ale trzeba trochę kuperkiem poruszać niestety…hihi, 😆

Miska26
    Member
    • Zasłużony

No tak masz rację, ale ja musze czerpać z kądż mobilizację, bo tak samemu to nic z siebie nie zrobie, a jak poczytam w jaki sposób walczą o sylwetkę inne dziewczyny to aż łatwiej mi się idzie na basen albo na siłke!

roberto-tychy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

niestety dla mnie wysiłek fizyczny i dieta to za mało wiec musiałem sięgnąć po AFIBRON (odpowiednik Meridi w super cenie)

mycha78
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Tabletki to pierwszy stopień do szpitala – wątroba Ci siądzie i przytyjesz 5x tyle. Ostrożnie z nimi.

roberto-tychy
    Member
    • Bywalec

dzieki ale jak na razie jest ok

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Tak teraz jest nowa edycja konkursu [usunięto_link] można wygrać sesje zdjęciową więc naprawdę warto zawalczyć, i przy okazji schudnąć, przyjemne z pożytecznym

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja wzięlam 2 opakowania. Podczas brania pierwszego schudłam 10 kilo:) a drugiego 1 kg:( Postanowiłam zrobić sobie przerwe 2-3 tygodnie i znowu zacząć brać. Ale moje odchudzanie nie opiera się tylko na braniu tabletek biegam i jeżdze na rowerze i trzymam dietke.

Hania1233
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Chudnięcie wiecej niz 1 kg na tydzien jest szkodliwe dla zdrowia.i ogolnie nie polecam…skonczy sie efektem jojo..ja obecnie stosuje Reduxil..juz prawie koncze opakowanie ( starcza na 2 miesiace) i schudlam prawie 6 kg.. super sie czuje zero skutkow ubocznych.. i nawet skora mi sie poprawila jest bardziej elastyczna…a dodam ze jestem juz po 50-tce i obawialam sie ze pojawia sie zmarszczki gdy schudne..a tu schudlam i nie jest zle.. fakt troszke cwicze, ale bez obledu.. :).. pozdrawiam wszystkich odchudzających i zycze powodzenia.. tylko pamietajcie by chudnac bezpiecznie i z glowa..a juz na pewno nie tyle kg w 2 tygodnie!!! nie trzeba byc lekarzem zeby wiedziec, ze wyniszcza to organizm…

czerwona_poziomka
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja osobiżcie nie brałam tego specyfiku, ale słyszałam na jego temat podzielone zdania. Jedni są zachwyceni, inni skarżą się na wymioty po jedzeniu i szybki efekt jojo. Jak widać każdy preparat ma swoją grupę zwolenników i przeciwników. Ale jak czytam wypowiedzi to widzę, że raczej więcej osób jest na tak. Ciekawe… 8)

natka369
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

a ja mam pytanko.brałam afibron, chyba 2 opakowania i nie mam miesiączki… wprawdzie jeden m-c ale do tej pory nie zdarzyła mi się taka sytuacja. może któraż z Was miała podobne dożwiadczenia? zastanawiam się czy to przez tabletki i czy okres sam mi wróci czy jednak będę skazana na lekarza… 🙁

asiulka1985
    Member
    • Zapaleniec

Już nigdy więcej nie wezmę tabletek tego typu. Owszem chudnie się szybko ale i równie szybko kilogramy wracają spowrotem… Jak odstawiłam te tabletki sporo ćwiczyłam i wcale nie jadłam dużo, w sumie to nigdy się nie objadałam. Niestety ani wysiłek fizyczny ani ograniczanie się z jedzeniem nie pomogły mi utrzymać sylwetki. Wszyżciutko wróciło, a nawet więcej. Więc nie polecam.

asiulka1985
    Member
    • Zapaleniec

A to akurat dziwne, bo wszystkie osoby, które znam, które brały te tabletki miały bardziej obfite miesiączki niż zwykle i dłuższe. Ja mam zazwyczaj 3 dni a podczas brania Afibronu miałam aż 10.

natka369
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

no to jest bardzo dziwne, ale każdy organizm funkcjonuje inaczej… chyba pozostał mi już tylko lekarz. wie ktoż może co się dostaje w sytuacji zatrzymania miesiączki? jakiż zastrzyk czy raczej tabletki?

Kryska65
    Member
    • Bywalec

„wywoływanie miesiączki” to eufemizm dla aborcji 🙂

niestety zła dieta, czy leki mogą dawać takie „efekty uboczne”

The topic ‘NOWE TABLETKI ODCHUDZAJĄCE’ is closed to new replies.

Przewiń na górę