Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 66 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    roberto-tychy
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja się nie pocę ani nie mam zadnych skutków ubocznych. Te tabletki powoduja tylko ze nie chce Ci sie jesc i to wszystko.

zuza22
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

@roberto-tychy wrote:

Dlatego włażnie proponuje spróbować AFIBRON który tylko i wyłącznie powoduje że czujemy się najedzeni a brak apetytu powoduje chudnięcie.

Ja nie jem dużo,ale nawet po małym posiłku czuje się jak balon
    Chyba wypróbuje ten afibron

wernona
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

@Miżka26 wrote:

A jeżeli chcę zacząć brać np. Clarinol CLA o którym piszesz to nie powinnam się sporo ruszać żeby widzieć efekty, bo ja słyszałąm że tak !?

Masz rację, trzeba sie ruszać, ale tak jest przy wszystkich żrodkach. Jeżeli tego producent nie napisze na opakowaniu lub ulotce o tym to jakiż podejrzany ten suplement jest.
    Clarinol dla lepszych efektów bierze się 3 razy na dobę po 1 tabletce, do tego eliminuje sie z diety słodycze i niezdrowe tłuszcze oraz aktywnożć fizyczna 3 razy w tygodniu po 30 minut. Suplement ten działa też na cellulit. 😆

Miska26
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Nie wiedziałam że zwalcza cellulit ale tak sobie myżlę że podczas jego stosowania poprawił mi się wyglą ud, więc może i masz rację, zaraz biegnę po więcej do apteki!

Krysaaa
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Witam ponownie!!!!!!!! Ja znowu na temat tego „cudu” AFIBRON czy ten lek też jest w 2 dawkach podobnie jak meridia 10 lub 15? jeżeli tak,jaką dawkę Wy łykacie i od jakiej zacząć? CO do CLA to znalazłam produkt o nazwie SLIMITIN WOMEN z tego co wynika ma bdb skład i Ja zamówiłam,zobaczymy….

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Podobno cla jest w mięsie, ale musielibysmy je jeżć kilogramami, żeby zaspokoić potrzeby organizmu na niego, więc lepiej łykac mała tableteczkę, hihi 😆

roberto-tychy
    Członek
    • Bywalec

@Krysaaa wrote:

Witam ponownie!!!!!!!! Ja znowu na temat tego „cudu” AFIBRON czy ten lek też jest w 2 dawkach podobnie jak meridia 10 lub 15? jeżeli tak,jaką dawkę Wy łykacie i od jakiej zacząć? CO do CLA to znalazłam produkt o nazwie SLIMITIN WOMEN z tego co wynika ma bdb skład i Ja zamówiłam,zobaczymy….

Myżlałem że jest tylko 10 mg ale okazało się że jest również 15 mg. Mi jak na raie wystarcza dawka 10 mg od której zacząłem.

wernona
    Członek
    • Pasjonat

roberto, a ile chcesz schudnąć? A co się dzieje, że aż lekarz musiał Ci leki zapisać na odchudzanie?

roberto-tychy
    Członek
    • Bywalec

@wernona wrote:

roberto, a ile chcesz schudnąć? A co się dzieje, że aż lekarz musiał Ci leki zapisać na odchudzanie?

U mnie to rodzinne. Aby nie mieć problemów zdrowotnych muszę schudnąć 8-10 kg i już mi nie dużo brakuje

Miska26
    Członek
    • Zasłużony

A ja już zgibiłam jakież 5 kg od początku stycznia, ale w dużym stopniu pomógł mi konkurs Postanawiam w Nowym Roku i wsparcir jakie otrzymałam od dziewczyn, razem łatwiej jest zrzucać kg, ale dalej walćże o ładną sylwetke , jeszcze muszę zrzucić 5 kg!, ja załaożylam sobie w postanowieniu Noworocznym, hhihihi…. Schudnę a do tego jeszcze zdobęde nagrody!

roberto-tychy
    Członek
    • Bywalec

@Miżka26 wrote:

A ja już zgibiłam jakież 5 kg od początku stycznia, ale w dużym stopniu pomógł mi konkurs Postanawiam w Nowym Roku i wsparcir jakie otrzymałam od dziewczyn, razem łatwiej jest zrzucać kg, ale dalej walćże o ładną sylwetke , jeszcze muszę zrzucić 5 kg!, ja załaożylam sobie w postanowieniu Noworocznym, hhihihi…. Schudnę a do tego jeszcze zdobęde nagrody!

Zazdroszczę 🙁

werkaa
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

@Miżka26 wrote:

Ja też zazdorszczę 🙂 I gratuluję i życzę kolejnych sukcesów 😀

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Miżka to ładny wynik, powoli i w swoim tempie i dobrze! A wiesz, co jest nagroda w tym konkursie? 😉
    Roberto rodzinne obciążenie to najgorsza rzecz jaka może sie przytrafić, bo wiesz, że to nie Twoja wina, a masz problemy…ale nic trzeba walczyc, nie poddawaj się! 🙂

Miska26
    Członek
    • Zasłużony

Można wygrać suplemwnty diety, potrzebne w dalszej walce o ładną sylwetkę, dziewczyny macie jeszcze tydzień więc możecie się zapisać, zaprosicie 5 koleżanek i jeszcze zdązycie zgarnąć nagrody, pozatym wsaprcie i tak wam zostanie, więc naprawdę wartp mi to pomogło, mała rywalizacja też może mobilizować!

wernona
    Członek
    • Pasjonat

Miska ty to masz dar przekonywania! Jak bym sie nie zapisała, to już bym to włażnie zrobiła, hihi! 😆
    Często tez problemy z wagą maja wiele wspólnego z hormonami tarczycy, wiecie jaka to zależnożć? ❓

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 66 w sumie)
  • Temat ‘NOWE TABLETKI ODCHUDZAJĄCE’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.
Przewiń na górę