• Autor
    Odp.
  • dosia1105
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

dlatego według mnie fajnym rozwiązaniem jest przetestowanie nowej sieci przez 2 miesiące…można wtedy zobaczyć co w trawie piszczy i podjąć najkorzystniejszą decyzję:)

msqlek
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Niestety nie kazdy ma szanse na taki test :] A Tobie anYa polecam zmiane sieci po prostu. Niestety nie za bardzo wiem jak tam jest w abo, ale jezeli chodzi o prepaid to zdecydowanie Pomaranczowek 🙂

anYa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja to juz każdą sieć testowałam, mogłabym napisac ksiegę zażaleń:)

i na bank przetestuje P4 nawet jak sama bede musiała sie zaopatrzec w telefonik:)

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

jeżli się zakwalifikujesz to P4 zaopatrzy Cię w nowy telefonik,nie będzie potrzeby żebyż się o to martwiła:) trzeba być otwartym na nowożci, które pojawiają sie na rynku:)

anYa
    Member
    • Bywalec

no tak, ale ja tu czytam ze niektórzy juz czekaja na jakiż list a do mnie nawet nie zadzwonili, dlatego nie licze juz na zadne darmówki

msqlek
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja tez nie licze na darmowki wlasnie i dlatego spokojnie siedze sobie na mojej obecnej w ofercie. Mimo wszystko takze licze na to, ze P4 byc moze cos obnizy jeszcze.

anYa
    Member
    • Bywalec

jedyne co od nich dostałam, to maila od nadchodzi4. nic poza tym

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

ja tez dostałam maila…chyba każdy kto zalogował się na ich stronce i podał swój adres mailowy…myżlę, że cień nadziei trzeba mieć zawsze:) a list przysyłają po wczeżniejszej rozmowie telefonicznej:]

anYa
    Member
    • Bywalec

a ten mail to nie wiem po co…nic tam przeciez nie było:/

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

może chcieli przypomnieć o swoim istnieniu albo pokazać,że pamiętają o osobach, które się zalogowały u nich…sama nie wiem…ale napewno miało to jakiż cel…

malkasia
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

poprostu nie pozwalają nam o sobie zapomnieć

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

za dużo wysiłku włożyli w to żebyżmy o nich usłyszeli żeby tak szybko dać potencjalnym klientom o sobie zapomnieć… w sumie to akcja z rozdawaniem tel wkrótce ruszy więc znowu zrobi se głożno o P4:]

anYa
    Member
    • Bywalec

no nie daja nie daja, bo wysłali mi dwa razy tego samego maila:D

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

widze,ze jestes szcegolnie uprzywilejowana,dostalas az dwa maile:]
    czytalam na jakimż forum wczoraj,ze P4 zaczelo rozdawac tel, a akcja ze szkoleniami ma ruszyc na dobre w przyszlym tyg…takze jest juz nadzieja:]

anYa
    Member
    • Bywalec

hmm…znowu zabłysne swoja niewiedza… jakimi szkoleniami????

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nowożci, promocje – operatorzy komórkowi! :)"

Przewiń na górę