- AutorOdp.
- 15 lutego 2008 at 15:46
Ja teżmam Plusa i darmowy nr.i z moim chłopakiem czasami rozmawiamy po kilka godzin, to z tego powodu,że mieszkamy daleko od siebie. Uwielbiamy ze soba rozmawać, najlepiej w nocy:) Zdarza się tak,że potrafie zasnąć podczas rozmowy z telefonem w ręku. A z koleżankami to wolę rozmawiać w cztery oczy, jakoż w takiej sytuacji nie lubię rozmawiać przez tel.
24 czerwca 2008 at 12:50o plotach i przyjaźni między nami babami 🙂
[usunięto_link]
2 lipca 2008 at 19:59No włażnie: Dlaczego „PRZYJACIÓŁKA” jest w temacie? Dziż w nocy zadzwonił do mnie mój przyjaciel- to chyba z nim najczężciej gadam przez telefon. I o czym gadaliżmy? O jego psie nowym, o sobie, o moim chłopaku, o pracy, o uczuciach, o wszystkim chyba:) I nie rozumiem, dlaczego zawsze jest dziewczyna i jej przyjaciółka… Przecież wiele z nas ma też przyjaciół mężczyzn?
9 lipca 2008 at 09:26ja z moją przyjaciółką gadam i przez tel i na live’ie;] spotykamy się co weekend we4 tzn my ze swoimi facetami to wtedy ograniczamy się do spraw przyziemnych;p hehe a w pon(bo zawsze jeżdze z nią do job) to gadamy o seksie-najczęsciej;p o naszych facetach o planach na przyszłożć i na kupę różnych tematow-nie ma u nas tabu;)
9 lipca 2008 at 09:47To zależy. Jeżli dzwonimy do siebie w konkretnej sprawie, to rozmawiamy o konkrentej sprawie. A jeżli dzwonimy, bo dawno się nie widziałyżmy, to o pierdołach i poważnych sprawach.
Kochane darmowe minuty 🙂11 lipca 2008 at 05:48ja zazwyczaj słucham, bo mam gadatliwą koleżankę i kończy się tak,że ja do głosu nie dochodzę..
18 lipca 2008 at 13:37Też mam własnie przyjaciela! Coż za dyskryminacja.
31 lipca 2008 at 09:21nie ma przyjaźni damsko męskiej, zawsze chodzi tylko o jedno i kazdy sie o tym prędzej czy później przekona..
10 sierpnia 2008 at 18:22Tak mówią tylko ludzie, którzy się nasłuchali głupot, bądź też nie tego faceta uznali za przyjaciela- i owszem, później się przekonali…
15 lutego 2009 at 17:01Moja głownie zadaje pytanie jak dzwoni :To kiedy pijemy?
19 marca 2009 at 09:02Z Anią rozmawiam o sprawach poważnych i o tych bardziej przyziemnych. Od gotowania po imprezy 🙂 Po prostu o wszystkim i o niczym. Tak jak ktoż tu wyżej napisał, „Kochane darmowe minuty” hehe, dobrze, że są 😀
19 marca 2009 at 11:25[usunięto_link] wrote:
nie ma przyjaźni damsko męskiej, zawsze chodzi tylko o jedno i kazdy sie o tym prędzej czy później przekona..
Mój przyjaciel jest gejem także nie bardzo cos mogłoby między nami byc 😆
19 marca 2009 at 13:28nie ma przyjaźni damsko męskiej zawsze predzej czy później jest jakas fascynacja która sie przeradza w zakochanie, nie wiem jak jest u Ciebie ale nie wierze w takie przyjaźni
20 maja 2009 at 20:22niestety nie mam przyjaciólki ani przyjaciela oprócz mojego chłopaka i mamy, ale chciałabym miec taka koleznke z ktora wybierałybysmy sie razem gdzies dzwniły, smutne to troche, może nawet mi tego troche brakuje?
6 lipca 2009 at 20:26Ja z moją przyjaciółką na telefonie nie wisimy. Ale często gadamy na GG i wtedy rozmawiamy o wszystkim. Spotkania są rzadkie dlatego, że mieszka ona w innym mieżcie ale to nam nie przeszkadza. Przyjaźnimy się już 5 lat i wiem ,że mogę zawsze na nią liczyć. Nie mogę niestety powiedzieć o mojej drugiej przyjaciółce, która mieszka w tym samym mieżcie a drogi po 6 latach nam się rozeszły 🙁
- AutorOdp.