- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2009 at 11:42
Nasza firma rozpoczyna z dniem dzisiejszym interfazowy cykl badañ statystycznych pod autoryzowanym patronatem instytucji narodowej.
Z uwagi ¿e czas oczekiwania na spe³nianie siê marzeñ zosta³ zawieszony z powodu okresowej Inwentaryzacji zalegaj±cych w kosmosie marzeñ a¿ do czasu zakoñczenia badañ ¶rodowiskowych, uprasza siê niezmiernie o wpisy zawieraj±ce prawdziw± odpowied¼ na postawione w temacie pytanie.18 września 2009 at 10:24Mi się wydaje, że marzenia współczesnych kobiet niewiele się zmieniły od czasu naszych prababek. Marzymy o miłożci wielkiej, szczężliwej rodzinie, dzieciach itp. Wiem, że zajadłe feministki z tym się nie zgodzą, ale tym najbardziej zajadłym po prostu przydałby się mężczyzna (plus trochę seksu :)).
Inna rzecz to pieniądze, kariera, samorozwój itp. Ważne to dla każdej kobiety, bo pomaga w pewnym sensie spełnić powyższe marzenia. Coraz mniej jest rodzin patriarchalnych, a coraz więcej takich, w których pracują oboje partnerzy. A w pracy spędzamy większożć życia. Jest bardzo wążne, aby dawała nam satysfakcję.18 września 2009 at 10:56Skąd takie wnioski, że feministkom brakuje seksu?
Ja marzę o tym o czym marzy chyba większożć osób i to nie tylko kobiet, ale facetów. Skończyć studia, dobrze zarabiać, żyć w luksusie, wieżć z facetem udane życie, mieć dwoje dzieci
20 września 2009 at 09:24każda kobieta marzy o czymż innym, a zarazem o tym samym – każda chce być szczężliwa i być kochana
20 września 2009 at 11:10[usunięto_link] wrote:
każda kobieta marzy o czymż innym, a zarazem o tym samym – każda chce być szczężliwa i być kochana
zgadzam się że każda z nas chce być szczężliwa i kochana, ale każda w czymż innym znajduje to swoje szczężcie…
20 września 2009 at 19:15zarabiać min. 20 tys. / m-sc
mieć hodowlę owczarków niemieckich
mieć 3piętrowy dom z wielkim basenem, sauną, bilardem, ogromną łazienką, kinem i barem
wygrać w totka
mieć większe piersi, płaski brzuch, szczupły tyłek i uda
nie starzeć się
wakacje spędzać w ciepłych krajach w luksusowych hotelach
…8) 😆 😆 😆
20 września 2009 at 20:27Po co Ci wygrana w totka jak będziesz zarabiała 20 tyż/miesiąc?? 😆 😆
A ten dom olbrzymi to sama będziesz sprzątać? 🙂 😆 😆 😆21 września 2009 at 06:52Wg mnie kobiety marzą o miłożci i spełnieniu się. Choć można zauważyć już u nich podobnie jak u mężczyzn coż w rodzaju „wyżcigu szczurów”, gdzie przedkładana jest kariera zawodowa ponad wszystko, to jednak uważam iż każda z Nas ma zapewne swoje własne, małe i duże marzenia które są inne i różne.
21 września 2009 at 08:21kota, który sam po sobie sprząta
laptopa bez komunikatu- zaraz zabraknie ci pamięci
komórkę z gps, która się nie rozwali jak spadnie na podłogę
faceta, który kocha, jest mądry, wspierający i pełen pasji
dzieci, które się nie drą tylko grzecznie proszą a potem wyrastają na fajnych ludzi
pracę, która przynosi tyleż satysfakcji, co kasy (czyli dużo)
pyszne jedzenie od którego się nie tyje
wyborny alkohol po którym nie ma się kaca
dom, który jest urządzony ze smakiem i każdy kto w nim przebywa czuje się mile widziany
sympatycznych sąsiadów, którzy z chęcią podleją kwiatki, kiedy będziemy spędzać wakacje na egzotycznej wyspie
i czas na doraźne przyjemnożci 🙂21 września 2009 at 09:16*Miłożci partnerskiej opartej na przyjaźni, zaufaniu i zrozumieniu wzajemnych potrzeb, także w czasie ciazy kiedy hormony buzują 😉
*spełnienia w życiu, pracy, podczas pożwięcenia się najbliższym
*zrozumienie bez słów
*do tego dochodza na pewno sprawy zupełnie przyziemne, jak samosprzątający się dom
* zatanistyczne ceny w sklepach etc…21 września 2009 at 10:25[usunięto_link] wrote:
Po co Ci wygrana w totka jak będziesz zarabiała 20 tyż/miesiąc?? 😆 😆
A ten dom olbrzymi to sama będziesz sprzątać? 🙂 😆 😆 😆wygrana (duża) bo 20 tys. / m-sc to trochę mało 😉
a tak szczerze to zarabiać tyle chcę w przyszłożci, w tym momencie chciałabym wygrać w totka 8)
a dom będzie sprzątać sympatyczna pani Krysia 😆
21 września 2009 at 11:16bardzo fajnie 🙂 życzę żeby się spełniło…
21 września 2009 at 11:54Nie mogę wypowiedziec sie w imieniu wszystkich kobiet…ja marze o tym,żeby czerpać radożć z życia,spełniać marzenia i być szczężliwą na każdej płaszczyźnie 😉
27 września 2009 at 10:13ja chcę mieć szczężliwą rodzinę, dom z basenem (nie umiem pływać, to z myżlą o dzieciach) i super samochód (kocham jeździć) – that’s all
27 września 2009 at 16:14Kiedyż marzyłam o karierze, pieniądzach, teraz zależy mi jedynie na szczężciu rodzinnym…Priorytety się zmieniają
- AutorOdp.