- AutorOdp.
- 27 września 2009 at 17:32
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Cleo, dobrze, że napisałaż, że jeszcze do szczężcia Ci jest potrzebny mąż milioner 😉
27 września 2009 at 18:05@zasadniczy wrote:
Cleo, dobrze, że napisałaż, że jeszcze do szczężcia Ci jest potrzebny mąż milioner 😉
męża chcę mieć po prostu grzecznego 😛
27 września 2009 at 18:07Anonymous
- Maniak
Na dodatek pewnie takiego, który by Ci przebaczył ewentualne skoki w bok 😛 😉
28 września 2009 at 03:44@zasadniczy wrote:
Na dodatek pewnie takiego, który by Ci przebaczył ewentualne skoki w bok 😛 😉
nie skacze w bok – zawsze idę na przód ! 😆
28 września 2009 at 08:42Anonymous
- Maniak
Choć jedna porządna na tym żwiecie 🙂
29 września 2009 at 18:47Od kilku lat marzę by wybrać się na podróż do Azji i Afryki. Marzenia. Teraz moje marzenia zmalały – marzy mi się uczciwy pracodawca, dobre zarobki i życie na powierzchni. Ot mała społeczna stabilizacja.
1 października 2009 at 12:44A ja marzę o tym by skończyć dobre studia, znaleźć satysfakcjonującą pracę z dobrymi zarobkami, prawdziwą miłożć, mieć swój wymarzony dom (ogromny ; D) do tego z 3 dzieci, a dodatkowo chciałabym zwiedzić cały żwiat ; ).
1 października 2009 at 16:23a ja bym chciała kupić mieszkanie i pięknie je urządzić 🙂
2 października 2009 at 17:29– zrobić karierę polityczną
– nauczyć się hiszpańskiego i w przyszłożci mieszkać w Hiszpanii
– być na finałowym meczu Ligi Mistrzów, który wygrywa FC Bayern
– przytulić małe tygrysiątko
– poznać osobiżcie ludzi, których podziwiam
– mieć dostatecznie dużo pieniędzy, żeby nie martwić się, że na cokolwiek mi zabraknieI z takich nierealnych – żeby mój ukochany kotek jakimż cudem był przy mnie zawsze.
O wspaniałym mężczyźnie nie marzę, bo już go mam 😉
23 października 2009 at 17:07@the quene wrote:
– zrobić karierę polityczną
– nauczyć się hiszpańskiego i w przyszłożci mieszkać w Hiszpanii
– być na finałowym meczu Ligi Mistrzów, który wygrywa FC Bayern
– przytulić małe tygrysiątko
– poznać osobiżcie ludzi, których podziwiam
– mieć dostatecznie dużo pieniędzy, żeby nie martwić się, że na cokolwiek mi zabraknieI z takich nierealnych – żeby mój ukochany kotek jakimż cudem był przy mnie zawsze.
O wspaniałym mężczyźnie nie marzę, bo już go mam 😉
Podoba mi sie Twoja wypowiedz
23 października 2009 at 17:16A wiecie o czym ja marze?
Zeby nikt nie cierpial. To takie pragnienie prosto z serca 8)Wtedy moge sie zastanowic samolubnie, co jest w mojej glowie…
Zdrowie.
Wielki dom z ogrodem, ja, moj maz i 3 dzieci…3 koty i pies.
Moja babcia, ktora kolysze sie na bujanym fotelu i robi na drutach.
Daleko od zgielku.
Pokoj pelen ukochanych ksiazek.Podroz po swiecie.
Fajnie jest pobujac w oblokach 🙂
13 listopada 2009 at 16:31ja mam poukładane życie i marzę o choćby odrobinie szaleństwa 😀 ale jakoż nie szaleję 😉
a z kolei moja siostra marzy o stabilizacji, a taki z niej szałaput i wszędzie jej pełno. ciagle gdzież jeździ, biega, ciągle jej nie ma, tydzień temu wróciła z Anglii, teraz nagle sobie wymyżliła że na miesiąc w grudniu jedzie do Danii, bo dla studentów jest promocja na bilety lotnicze w locie, znając życie to jak stamtąd wróci to znowu gdzież wybędzie – i nici ze stabilizacji 😉
także współczesne kobiety marzą zazwyczaj o tym, czego nie mają 😉
8 grudnia 2009 at 02:43ja myżlę, że o prawdziwych facetach – jakich?
opowiedzcie same, moje rozkoszne Panie 😆20 grudnia 2009 at 18:38@the quene wrote:
– zrobić karierę polityczną
wow, poważnie? szacun 🙂
21 grudnia 2009 at 11:50A ja marzę o nowym komputerze takim malutkim HP mini, który sobie wypatrzyłam na swiatlaptopow.pl. Może moje marzenie spełni się szybko;) w końcu idą żwięta;)
- AutorOdp.