- AutorOdp.
- 21 grudnia 2009 at 14:54
jako że pracuje na dworze marzę obecnie o tym by było ciepło 😆 😆
7 lutego 2010 at 00:43no włażnie – to jest pytanie – niemal Hamletowskie 😉
może najlepiej bądźcie szczere? chyba że same nie wiecie o czym 😆 ?
9 lutego 2010 at 12:06a ja marze o weselu w hotelu manor
9 lutego 2010 at 22:28ja ostatnio o urlopie w ciepłych krajach. Wielbłądy te sprawy.
15 lutego 2010 at 06:22Ja marzę o nowym autku 🙂
16 lutego 2010 at 10:15Myżlę że wiosna to obecnie marzenie wielu osób – jestem w żród nich! Lubię zimę, zwłaszcza taką ładną jak w tym roku, ale z radożcią powitałabym już słońce, zieleń i cieplejsze dni 🙂
27 lutego 2010 at 01:12Ja marzę o wspaniałym domku z ogródkiem, o piesku, który będzie pilnował „posesji”, o gromadce dzieciaczków, które będą biegały po schodach 😀
Marzę o tym, żeby nadszedł kiedyż dzień, w którym nie będę się nigdzie spieszyć, i że będzie mi starczało na wszystko czasu.
I najważniejsze, marzy mi się pójżć wreszcie spać o „ludzkiej” porze 😀12 marca 2010 at 01:40a ja czasem mam wrażenie, że marzycie…
by Wasz facet miał po prostu sporą wyobraźnię – mylę się? 🙄28 maja 2010 at 09:48@mak polny wrote:
Ja marzę o tym, by prowadzić swój własny biznes, a konkretnie e-biznes, który pozwoli mi na życie pełne przyjemnożci i pasji 🙂
Przepraszam, że wtrącę, ale [usunięto_link] w spełnieniu tego marzenia… I może z trochę na domek wystarczy 😉
A ja marzę o tym, by w końcu mieć ciszę, spokój i brak stresów… Ale mam wrażenie, że to nie do spełnienia…
28 sierpnia 2010 at 00:41aktualizuj±c natenczas aten-tuw±tek o marzeniach i onych marzeñ badaniu do okresu paraleli refleksji urzeczywistnieñ wzglêdem tabeli odwzorowañ cyklu sta³ego zdarzeñ rzeczywistych istot i ich rzeczy w typowych przemianach fazowych rzeczywisto¶ci,
równocze¶nie proszê odpowiedzi od uczestnicz±cych weñ osób co do oceny postêpu zdarzeñ znamionuj±cych w rzeczywisto¶ci stan urzeczywistniania siê Waszych marzeñ do chwili obecnej.28 sierpnia 2010 at 00:55[usunięto_link] wrote:
Mi siê wydaje, ¿e marzenia wspó³czesnych kobiet niewiele siê zmieni³y od czasu naszych prababek. Marzymy o mi³o¶ci wielkiej, szczê¶liwej rodzinie, dzieciach itp. Wiem, ¿e zajad³e feministki z tym siê nie zgodz±, ale tym najbardziej zajad³ym po prostu przyda³by siê mê¿czyzna (plus trochê seksu :)).
Inna rzecz to pieni±dze, kariera, samorozwój itp. Wa¿ne to dla ka¿dej kobiety, bo pomaga w pewnym sensie spe³niæ powy¿sze marzenia. Coraz mniej jest rodzin patriarchalnych, a coraz wiêcej takich, w których pracuj± oboje partnerzy. A w pracy spêdzamy wiêkszo¶æ ¿ycia. Jest bardzo w±¿ne, aby dawa³a nam satysfakcjê.Zatem je¶li Marzycie („Marzymy o…”), to czy Wasza mi³o¶æ jest dzi¶ wielka a Wasza rodzina szczê¶liwa z dzieæmi itp?
28 sierpnia 2010 at 01:09[usunięto_link] wrote:
Sk±d takie wnioski, ¿e feministkom brakuje seksu?
Ja marzê o tym o czym marzy chyba wiêkszo¶æ osób i to nie tylko kobiet, ale facetów. Skoñczyæ studia, dobrze zarabiaæ, ¿yæ w luksusie, wie¶æ z facetem udane ¿ycie, mieæ dwoje dzieci
Czy na chwilê obecn± skoñczy³a¶ Studia i dobrze zarabiaj±c ¿yjesz udanym ¿yciem w luksusie z facetem któremu wie¶cisz dwoje dzieci?
tu uwaga! mieæ mo¿na zawy³±czeniem w posiadaniu tylko siebie, dzieciom mo¿na byæ matk± a mienie bycia w³a¶cicielem lepiej jest pozostawiæ ¶mierci i im samym z uwagi na naturalne prawo do bycia sob± i mieæa swoje.28 sierpnia 2010 at 03:05[usunięto_link] wrote:
zarabiaæ min. 20 tys. / m-sc
mieæ hodowlê owczarków niemieckich
mieæ 3piêtrowy dom z wielkim basenem, saun±, bilardem, ogromn± ³azienk±, kinem i barem
wygraæ w totka
mieæ wiêksze piersi, p³aski brzuch, szczup³y ty³ek i uda
nie starzeæ siê
wakacje spêdzaæ w ciep³ych krajach w luksusowych hotelach
…8) 😆 😆 😆
Jakistan nadzi¶dzieñ ?
28 sierpnia 2010 at 08:11Jak coż już masz to marzysz o o czymż nowym.Ja jestem tak zmęczona że marzę żeby się wyspać.Jak się wyżpię będę marzyła żeby mieć więcej pracy i wyjechać na dłuższe wakacje.Później na pewno o kolejnych rzeczach.
Czy można planować marzenia:)28 sierpnia 2010 at 09:43ja jestem w pełni sił i energii, wypoczęta po wakacjach i moje marzenie na teraz to wygrana w pewnym konkursie wygranie kwoty pieniężnej, a to wszystko edocenią mój pomysł na biznes. I wtedy będę mogła zrealizować swoje marzenie i tworzyć własna firmę ! 🙂
- AutorOdp.