- AutorOdp.
- 11 maja 2010 at 14:12
jak ktoż rozwiązuje swoje problemy pchaniem dupska w inne łóżko to jest zwykłym żcierwem. jak ktoż chce z takim żcierwem być mimo upływu czasu – dla mnie – jest człowiekiem niezwykle zakompleksionym
11 maja 2010 at 14:13dokladnie tak
12 maja 2010 at 18:37No nie koniecznie. Jestem w stanie goscia zrozumiec. Ale nie chce o tym pisać, bo nie to jest głównym wątkiem.
Słuchaj… Znam sytuacje tylko z paru postów tutaj… Ale wydaje mi sie, ze powinnas do niego wrócić. W związkach już tak jest, że po jakimż czasie człowiekowi brakuje jakiegoż takiego… Poruszenia? Następuje jakas taka stagnacja czy cos… Ale tak jest chyba w kazdym… Dobrze sie rozumieliscie? Mieliscie jakis wspolny punkt? Dobrze Wam bylo do pewnego momentu? No to chyba powinnas do niego wrócić. Tak mi się wydaje.
16 czerwca 2010 at 20:01Cleo Kuba nie jest zakompleksionym facetem o niskim ego tylko dlatego, że kiedy się rozstawaliżmy powiedział, ,że poczeka za mną. Nie możesz oceniać Go przez pryzmat moich czynów i słów. Wypraszam sobie też stwierdzenie z pakowaniem się do łóżka. Dla mnie zdradą było to że spotykałam się na kawę, piwo z Nim będąc z Kubą,a flirtując z innym.
Popełniłam błąd za który teraz płacę, ponieważ rozstałam się z Dawidem, odezwałam się do Kuby, ale ten odpisał na mojego maila, że chociaż nie wyobraża sobie życia bez „Nas” to uważa że lepiej będzie dla Nas jeżli pozostaniemy w stanie w jakim jesteżmy – osobno. Nie poddam się, spróbuję jeszcze, bo za bardzo Go kocham i nie chce, aby błąd jaki popełniam przekreżlił to, co doceniłam dopiero kiedy to utraciłam, zwłaszcza że wiem, że i ja nie jestem Mu obojętna. Pokażę Mu jak bardzo mi na Nim zależy, a jeżli to nie wypali to drogi miszczu wtedy skoczę z okna ;] (Twoje rady są naprawę na poziomie) ;]
Dzięki
- AutorOdp.