- AutorOdp.
- 31 października 2009 at 11:21
na pewno zdrowiej niż byż miała łykać witaminy w tabletkach
1 listopada 2009 at 17:23No hydrowitamin już nigdy nie zamienię na witaminy w tabletkach, bez względu na koszt…
1 listopada 2009 at 22:23Jako uzupełnienie diety jak najbardziej, ale i tak wolę sobie prawdziwego grefrucika zjeżć 😉
2 listopada 2009 at 15:08Zdecydowanie lepiej jest dostarczać do organizmu witaminy w postaci naturalnej – syntetyki nigdy nie zastąpią naturalnych składników odżywczych. Witaminy i mikroelementy dostarczane z pokarmem lepiej się wchłaniają, nie obciażają innych organów i na pewno o wiele lepiej smakują
3 listopada 2009 at 22:55Szczególnie, że metabolizm witamin w tabletkach dodatkowo obciąża wątrobę, a po co? Można przecież napić się jakiegoż suplementu płynnego- od razu się wchłonie- tak ja ten actimincyl co piłam:)
25 kwietnia 2013 at 16:10Ja podczas odchudzania brałam Therm Line. Miał najwięcej zalet: kofeina- więcej energii, chrom- nie masz takiego parcia na słodycze, sinetrol i l- karnityna szybciej spalasz kalorie.
27 kwietnia 2013 at 21:11To racja, mi TL tez pomógł zrzucić kilka kilo nadwagi. Myżlałam, że będzie ciężko ale udało się, i rzeczywiżcie przeszła mi ochota na słodycze 🙂
7 maja 2013 at 07:53wiele osób popełna błąd i przechodząc na dietę rezygnuje z wszelkich tłuszczów, a tłuszcze są potrzebne do rozpuszczania witamin A, D, E i K – bez nich tych witamin nie przyswoimy. Co więcej np. olej rzepakowy zaiwera kwasy omega-3, które wręcz pomagają w likwidowaniu zbędnych kilogramów. Trzeba więc pamiętać, że będąc na diecie, tłuszcze też trzeba jeżć.
15 czerwca 2018 at 10:15OSIĄGAJ SZCZUPŁE LUB MUSKULARNE CIAŁO SZYBCIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK!
PROSTY TRENING, TANIA DIETA, INDYWIDUALNIE DOBRANA SUPLEMENTACJA!
WEJDŹ TERAZ NA igortreneronline*pl
PRZECZYTAJ POZYTYWNE OPINIE ZADOWOLONYCH KLIENTÓW!
I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! - AutorOdp.