- AutorOdp.
- 10 lipca 2009 at 07:01
stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna ale najlepszy sposób na impotencje więc chyba nie o tym samym.
i tu się zgadzamy.
10 lipca 2009 at 18:37kurcze, wy naprawdę nie macie pojęcia jak działa npr. Najbardziej wyedukowana tutaj jest pavrati.
[usunięto_link] wrote:
a ja mam pytanie. Ufacie na tyle swojemu chlopakowi, ze np wiedzac ze macie dni bezplodne opn chce sie kochac bez gumki twierdzac ze zdarzy z Was wyjsc przed dojsciem? zgodzilybysci sie na takie cos czy lepiej wolicie sie jednak zabezpieczyc??
po jakiego grzyba się zabezpieczać skoro są to dni niepłodne.
Wiesz co znaczy niepłodne?
niepłodne to znaczy że nie ma możliwożci poczęcia!
wiesz co znaczy nie ma możliwożci poczęcia?
że choćbyż wiadro spermy w siebie wlała to nie zajdziesz w ciążę.
ludzie,
normalnie cycki opadają.nie zgodziłabym się na to tylko dlatego że stosunek przerywany jest dla niego „niezdrowy”. Ja wolę mieć w pełni sprawnego faceta w łóżku.
Doedukujcie się a potem piszcie że ta metoda jest bzdurna. Jak już to będziecie potrafili uzasadnić.
10 lipca 2009 at 20:06Jeżli chodzi Ci o moją wypowiedź to piszę o stosunku przerywanym, a nie npr. Moje powyższe wypowiedzi odnoszą się tylko i wyłącznie do pytania Anielicy01. A, że dla mnie stosunek przerywany jest bzdurny to… nic nie poradzę. Wolę nie praktykować tej metody ani ze względu na jej skutecznożć, ani ze względu na mojego faceta.
25 października 2010 at 12:23Jeżeli okres jest regularny to mozna sobie wyliczyc dni płodne. Ale jak ktos ma wahania cyklu to i podczas okresu mozna zajżc w ciążę.
15 listopada 2011 at 14:09witam jestem nowa i mam pytanie czy w okresie mozna zajsc w ciaze napomne ze uprawialam sex w 2 dniu miesiaczki i zakonczyl sie on we mnie czy moglam zajsc w ciaze blagm o odpowiedz
16 listopada 2011 at 09:42prosze o odpowiedz b sie denerwuje
24 listopada 2011 at 07:28czy w 2 dniu okresu gdy chlopak skaczyl we mnie moge zajsc w ciaze
29 listopada 2011 at 23:16Czysto teoretycznie rzeczywiżcie możesz zajżć w każdym dniu cyklu, natomiast porównałabym to prawdopodobieństwo do prawdopodobieństwa, że pęknie Ci prezerwatywa. Więc musiałabyż mieć naprawdę dużego pecha. Póki co się nie martw na zapas, bo jeszcze Ci się okres opóźni, a na przyszłożć nie rób tak, bo po co Ci tyle nerwów?
30 listopada 2011 at 11:45DZIEKI ZA ODPOWIEDZ ROBILAM 2 TESTY CIAZOWE W 7 I 14 DNIU OD STOSUNKU BRAK CIAZY CZY TO MOZE MNIE USPOKOIC
7 grudnia 2011 at 12:19serdeczne ci dzieki za dodanie mi sil napisze jak wszystko sie wyjasni
7 grudnia 2011 at 12:20moze masz racje wczoraj robilam kolejny test wyszedl jedna kreska wiec moze wszystko ok
4 stycznia 2012 at 03:28wolę mierzyć wraz z nią te dni, niż łykać z nią te tablety – przecież to nie ekologiczne! hehe…
4 marca 2014 at 07:38Ti sie ciesz;p
- AutorOdp.