- AutorOdp.
- 25 kwietnia 2013 at 12:51
Ja odkładam na własne konto oszczędnożciowe
27 kwietnia 2013 at 19:21Własne konto oszczędnożciowe, super sprawa. Szkoda tylko, że oprocentowanie coraz mniejsze. Odnoszę wrażenie, że rząd nie lubi oszczędnożci na naszych kontach. Im więcej wydajemy, tym lepiej funkcjonuje nasza gospodarka.
9 października 2013 at 11:44No to wszystko się zgadza,bardzo wiele zależy od tego czy mamy jakiż konkretnie sprecyzowany cel na który oszczędzamy i to będzie w sumie najważniejsze. Jeżeli taki posiadamy- tym oszczędzanie będzie prostsze,a druga sprawa to sama kwota która odkładamy,na jaką możemy sobie pozwolić.
25 listopada 2013 at 20:26staram się oszczędzać na rachunkach, w zeszłym roku powymieniałam ożwietlenie w głównych pokojach na ledowe o****, trochę na pewno wymiana kosztowała ale po rachunach widzę, że jest różnica. Ledy ciągną dużo mniej prądu
5 grudnia 2013 at 12:29odwieczny problem, jak oszczędzić aby zaoszczędzić….
10 grudnia 2013 at 11:21mnie zawsze cos zostanie z wyplaty..staram sie nie wydawac za duzo ale tez sobie nie zaluje
pomalu pomalu ale ”kupka”rosnie.. pewnie po swietach niewiele zostanie..jeszcze nie kupilam prezentow ..a swieteczne zakupy? na jedzenie pojdzie sporo a i choinke musze kupic.. heh..jakos to bedzie 🙂
11 grudnia 2013 at 07:18Hmm teraz jest różnie na tym żwiecie ale czasy się zmieniają może będzie lepiej. a ja dziecku odkładam na start kiedyż się przyda na konto chodź myslałam nad lokatą dłogoterminową
- AutorOdp.