- AutorOdp.
- 2 grudnia 2008 at 15:52
piszę w tym wątku gdyż jest na końcu itp. 🙂 a więc odchudzam się już b. długo w ciągu dwóch lat spadłam 33,5 kg. 🙂 i teraz mam jakby głodówkę,jem ale mało. I mam takie pytanie jakbym sobie teraz dała dawkę około 4000 kcal, jednego dnia i później wracając do rygorystycznej diety i oczywiżcie ćwicząc. Przytyję?
2 grudnia 2008 at 21:1733 kilo?!
a zjakiej wagi tyle spadłaż. Czy to aby zdrowe?
3 grudnia 2008 at 06:5396,5 napewno to zdrowsze niż męczyć się żyjąc z taką nadwagą. 🙂
3 grudnia 2008 at 15:12Nie sądzę, żebyż przytyła po jednym dniu takiej bomby kalorycznej, ale jeżli dłużej by to trwało to pewnie tak.
A swoją drogą – to, co trzeba zjeżć, żeby sobie 4000 kcal nabic?;)4 grudnia 2008 at 06:53czekooooladeee. 🙂
16 stycznia 2009 at 16:50Ja takie przekąski zastąpiłam orzechami albo ciastkami kupionymi w sklepie ze zdrową, ekologiczną żywnożcią. Są tak samo pysznie a o ile zdrowsze. Zastanawiam się nawet na przerzuceniem się na zakupy w takim sklepie. Tam nawet jajka pachną… zupełnie inne to jedzonko 🙂
18 stycznia 2009 at 21:29paluszki to i ja lubie i najbardziej za mną chodzą późnym wieczorem, ale mam na to sposób, po prostu ich nie kupuję…bo jak kupie i wrzucę do szafki to nie poleżą tam za długo… 😆
Ciekawe pomysły na ukrócenie podjadania znalazlam na schudnijmy.plJednak podjadanie to podjadanie, skoro przy odchudzaniu nie wolno, to tego trzeba się trzymać, a nie wymyslać inne zamienniki mniej zdrowsze czy mniej kaloryczne, prawda?
- AutorOdp.