- AutorOdp.
- 23 lipca 2018 at 09:56
Dziewczyny czyli Epilfeee można stosować na spokojnie w lecie? Słońce mi nie groźne? Pytam bo o tym myślę, a chce już zaczać w sierpniu 🙂
10 marca 2021 at 15:26Miałam dosyć spory problem z owłosieniem więc udałam się na profesjonalny zabieg do kliniki Unident Union. Właściwie to łącznie miałam 4 zabiegi z użyciem laseru FOTONA. Zabiegi nie były bolesne a co ważne przyniosły oczekiwany efekt. Zdecydowanie mogę polecić
14 kwietnia 2021 at 17:03Cześć dziewczyny! 😉
Stosowałam już chyba prawie wszystkie metody związane z depilacją… Przez jakiś czas używałam depilatora, ale włoski zaczęły mi wrastać. Niestety mam grube i ciemne włosy i nie mogę sobie z nimi poradzić… Czytałam troche o depilacji laserowej i chciałabym spróbować, bo słyszałam, że są super po tym efekty, tylko trzeba wykonać całą serie. Czy któraś z Was korzystała z depilacji laserowej i może mi polecić jakiś dobry salon najlepiej w okolicach Krakowa??
27 października 2021 at 22:27Ja korzystałam z depilacji laserowej , zabiegi miałam robione laserem vectus z tym, że w Warszawie w salonie Mariposa i bardzo jestem zadowolona z efektów.
- AutorOdp.