• Autor
    Odp.
  • fammefe
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Dzięki bardzo za słowa otuchy i wsparcia xyz :-). Przydadzą się bo jakby nie było stresa to mam. Często jestem w Wawie i chyba najlepiej tam zrobię. Bo mam się gdzie podziać. Oby nie trafić tylko na jakiegoż niedouczonego lekarza. Bo to w końcu moje oczka, drugich mi nie dadzą:-) Jak wpisuję w google laserowa korekcja wzroku warszawa to wyskakują Mavit i Laser. I którą wybrać? Może mi ktoż coż podpowie? Jakież za i przeciw. 😉

Zosiasamosia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Fammefe troszkę już poczytałam o korekcji laserowej i z tego co widzę to ogólnie ludzie są z niej zadowoleni. Jeżli chodzi o klinikę to ciężko powiedzieć, która będzie lepsza. Moim zdaniem każdy wyleczony będzie zachwalał pod niebiosa tą w której był na operacji. Więc chyba to kwestia sprzętu i lekarzy. Dużo informacji znalazłam tutaj: [usunięto_link]

fammefe
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Dzięki za info. Faktycznie na tym forum jest niesamowita ilożć informacji i osobistych dożwiadczeń osób, które miały lasiki, laseki, i inne. Można się rozeznać co i jak. 🙂 pozdrawiam buźka 😀

Zosiasamosia
    Member
    • Bywalec

Fammefe i jak tam poczytałaż trochę? Ja przejrzałam już chyba wszystkie fora na których jest mowa o korekcji laserowej oczu, kilka stron samych klinik, można nawet na YouTubie zobaczyć filmik z zabiegu jak to wygląda 😀 Im bardziej się zgłębiam w temat, tym bardziej jestem zdecydowana na tą operacje. Wygląda na to, że nie ma się czego bać 🙂

estrella
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

A ja widziałam Pannę Młodą w okularach. Może nie wpisywała się w ogólne kanony mody żlubnej, ale i tak wyglądała cudownie. Wydaje mi się, że okulary nie będą psuły ogólnego wyglądu. Laserowa korekta wzroku to jest oczywiżcie żwietny pomysł, jednak z tego co słyszałam, nie każdy może poddać się takiemu zabiegowi.

mariarrr
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

A ja widziałam Pannę Młodą w okularach. Może nie wpisywała się w ogólne kanony mody żlubnej, ale i tak wyglądała cudownie. Wydaje mi się, że okulary nie będą psuły ogólnego wyglądu. Laserowa korekta wzroku to jest oczywiżcie żwietny pomysł, jednak z tego co słyszałam, nie każdy może poddać się takiemu zabiegowi.

pewnie, a zawsze można przecież założyć szkła kontaktowe

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

[usunięto_link]

to tylko przyklad wpisalam w googlach panna mloda w okularach i wlaczylam opcje zdjecia zalalo mnie od zdjec wiec dziwnym by bylo gdybys tylko ty jedna miala taki problem w koncu miliony ludzi na swiecie nosi okulary…i one jak widac nie maja z tym kompletnie problemu

conis
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Przecież to nie żaden wstyd być w okularach na żlubie. Teraz jest tyle ciekawych oprawek podkreżlających urodę, że można naprawdę wybrać coż ładnego. Ponadto istnieją specjalistyczne szkła kontaktowe, które po konsultacji z okulistą można zamówić. Wychodzi to taniej niż operacja i z pewnożcią szybciej jeżli nie mam zbyt wiele czasu w przedżlubnych przygotowaniach.

ewi24
    Member
    • Bywalec

ja już 5 lat nosze soczewki, do okularów bym nie wróciła

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Panna Mloda w Okularach"

Przewiń na górę