Panowie wyjażnijcie mi coż…

• Autor
    Odp.
  • kasiullla
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Powiedzcie mi jedną rzecz.
    Co kręci faceta poważnego (ok 50-55lat, w stałym związku z 30-latką, dzieci) w dziewczynie 20-letniej?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

d*** i cycki
    ;p

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

Nie ma nic dziwnego w tym, że dorosłemu 55-letniemu mężczyźnie bardziej od jego żony, podoba się zgrabna i zadbana 20-latka. Nie ma to ŻADNEGO związku z dojrzałożcią.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Mężczyznom zawsze będą się podobały młode, jędrne, 20-letnie dziewczyny. I my, panie musimy się z tym pogodzić. Można o siebie dbać, pielęgnować, „konserwować”, ale natury się nie da oszukać.

Nie ma się też co oburzać. Co Was bardziej kręci – pomarszczony, łysiejący 60-latek czy młody, zadbany, wysportowany, z błyskiem w oku…? 🙂

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Mężczyznom zawsze będą się podobały młode, jędrne, 20-letnie dziewczyny. I my, panie musimy się z tym pogodzić. Można o siebie dbać, pielęgnować, „konserwować”, ale natury się nie da oszukać.

Nie ma się też co oburzać. Co Was bardziej kręci – pomarszczony, łysiejący 60-latek czy młody, zadbany, wysportowany, z błyskiem w oku…? 🙂

Tylko, że ten młody 20latek raczej nie ma jeszcze mercedesa z salonu i konta w szwajcarskim banku, a pan nieco starszy już mógł się tego dorobić. Niejeden przystojny i zadbany mężczyzna w żrednim wieku może też wyglądać lepiej niż młody, niezbyt wysoki, łysiejący, mający nadwagę i pryszcze niezbyt atrakcyjny chłopak w okularach

kasiullla
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

😈

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

przestan k****!!

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

A co tacy widzą? Młodą, atrakcyjną dziewczynę, która na pewno jest atrakcyjniejsza niż jego partnerka, która ma więcej lat na karku

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

@zasadniczy wrote:

Tylko, że ten młody 20latek raczej nie ma jeszcze mercedesa z salonu i konta w szwajcarskim banku, a pan nieco starszy już mógł się tego dorobić.

O tym nie pomyżlałam. Może dlatego, że sama już żyję na dożć wysokim poziomie i posiadanie Mercedesa czy konta w szwajcarskim banku nie robi na mnie wrażenia. Inaczej – nie są dla mnie jakimiż specjalnymi wyznacznikami czyjejż atrakcyjnożci 🙂

@zasadniczy wrote:

Niejeden przystojny i zadbany mężczyzna w żrednim wieku może też wyglądać lepiej niż młody, niezbyt wysoki, łysiejący, mający nadwagę i pryszcze niezbyt atrakcyjny chłopak w okularach

a tak, to niestety prawda, ale nie ma nic do rzeczy w tym temacie.
    Nie rozmawiamy o tłustych łysiejących, tylko o zadbanych i przystojnych 🙂

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

zasadniczy… tak szczerze…
    Spotkałeż kiedyż kobietę, która prosto w oczy i na serio, powiedziała Ci, że w mężczyźnie szuka tego, żeby miał bmw i konto w szwajcarskim banku?

🙄

chociaż jedną.

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Poznałem takie, które nie kryją się, że są materialistkami i liczą na to, że będą się byczyć za pieniądze męża i patrzą na auto itp. 😆

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Ja cały czas twierdzę, że gożcie niezależnie od wieku będą się oglądać za młodymi, n****ętniej skąpo odzianymi lasencjami.

A już w jaki sposób to robią – zależy od ich klasy, nie dojrzałożci.
    Jeden będzie patrzył „mimochodem”, a drugi będzie gwizdał, mlaskał i się żlinił. Czy to znaczy, że ten mlaskający jest mniej dojrzały od pierwszego?
    Niekoniecznie…

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Zgadzam się z Tobą. Ponętne, młode, atrakcyjne kobiety zawsze będą dla faceta atrakcyjne 8)

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Faceci są wzrokowcami i nawet szczężliwie żonaty facet patrzy się na dekolty i odsłonięte nogi koleżanek, co nie oznacza chęci zdrady, ani zostawienia żony dla innej

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

hehe ja to najbardziej się obawiam motorów/żcigaczy jak wolicie – mój M traci głowę jak przejeżdza obok nas taka maszyna, robi rozanieloną minę i ma 'niewidzący’ wzrok (jeżeli wiecie o czym mówię), a jak przechodzi ładna dziewczyna to tak jakby nie widział. Nie raz się z ciekawożci pytałam co mu się w takiej czy innej podoba – odpowiadał 'w której, nie zauważyłem’ – może faktycznie nie zauważył, może nie chciał robić mi przykrożci ale i tak MOTORY górą 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Panowie wyjażnijcie mi coż…"

Przewiń na górę