• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

hehe ja to najbardziej się obawiam motorów/żcigaczy jak wolicie – mój M traci głowę jak przejeżdza obok nas taka maszyna, robi rozanieloną minę i ma 'niewidzący’ wzrok (jeżeli wiecie o czym mówię), a jak przechodzi ładna dziewczyna to tak jakby nie widział. Nie raz się z ciekawożci pytałam co mu się w takiej czy innej podoba – odpowiadał 'w której, nie zauważyłem’ – może faktycznie nie zauważył, może nie chciał robić mi przykrożci ale i tak MOTORY górą 🙂

Takie zachowanie faceta jest bardzo OK 🙂

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

@zasadniczy wrote:

[usunięto_link] wrote:

hehe ja to najbardziej się obawiam motorów/żcigaczy jak wolicie – mój M traci głowę jak przejeżdza obok nas taka maszyna, robi rozanieloną minę i ma 'niewidzący’ wzrok (jeżeli wiecie o czym mówię), a jak przechodzi ładna dziewczyna to tak jakby nie widział. Nie raz się z ciekawożci pytałam co mu się w takiej czy innej podoba – odpowiadał 'w której, nie zauważyłem’ – może faktycznie nie zauważył, może nie chciał robić mi przykrożci ale i tak MOTORY górą 🙂

Takie zachowanie faceta jest bardzo OK 🙂

Sure. Zachowanie git. Ja i tak zawszse oglądałem się za dupami, ale one znikały za rogiem i już po nich żladu nie było. 😀 Moja kobieta, kiedy była ze mną liczyła się ponad wszystkie. No ale wystarczyło trochę wina i lubierzna zachcianka… wrrrr… ;[

samk
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

niewiem jakim trzeba byc skonczonym idiota aby sliniacego sie mezczyzne nazywac niedojrzalym. Przeciesz wziac takiego filozofa, kogos madrego, kogos dojrzalego na bardzo wysokim stanowisku i posadzic przed nim 15latke, albo odrazu 13ltke aby przy okazji wyszlo ze jest pedofilem i niech ona rozchyli lekko nogi i popatrzec na jego pocacą sie lysine i problemy z wymową, czy to k. oznacza NIEDOJRZALOSC ? moze predzej prymitywnosc budowy gatunku meskiego ktora zostala zaprojektowana przez nature ku dobru kobiet. Ktore dowoli wykorzystują ją wykladajac nam liste niezliczonych cech ktore mamy spelniac.

Zadziwila mnie szczerosc wypowiedzi kobiecej, poprostu zero zadnego falszu z ust kobiety:

[usunięto_link] wrote:

Mężczyznom zawsze będą się podobały młode, jędrne, 20-letnie dziewczyny. I my, panie musimy się z tym pogodzić. Można o siebie dbać, pielęgnować, „konserwować”, ale natury się nie da oszukać.

Nie ma się też co oburzać. Co Was bardziej kręci – pomarszczony, łysiejący 60-latek czy młody, zadbany, wysportowany, z błyskiem w oku…? 🙂

Jednak co do tego ostatniego zdania to niewiem co was/Ciebie bardziej kreci czy wysportowany z jedrna skora czy pomarszczony lysiejacy. Czyzby moda na chippendalesow? ale to chyba w formie zabawy.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ciebie bardziej kreci czy wysportowany z jedrna skora czy pomarszczony lysiejacy.

Mnie bardziej kreci wysportowany z jędrną skórą.

Podobają mi się przystojni zadbani mężczyźni i lubię sobie na takich popatrzeć 😀
    Ale może reszta dziewczyna ma inny gust. Kto wie?

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

A skoro pytanie było do mnie to jeszcze użciżlę – uwielbiam wysokich brunetów z sylwetką sportowca. mmmmmmniam 8)

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

@zasadniczy wrote:

Faceci są wzrokowcami i nawet szczężliwie żonaty facet patrzy się na dekolty i odsłonięte nogi koleżanek, co nie oznacza chęci zdrady, ani zostawienia żony dla innej

Nie tylko faceci. Ja jak widze ladne cialko to tez sie prawie slinie. Ale za laskami tez sie ogladam i jeszcze swojemu pokazuje ze ktoras ma fajny tylek. Za ladnym autem tez sie obejze.

Magnesis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Czy lubisz, że tak to okreżlę… blachy?

samk
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

taaa teraz sie zbiora jak to bywa zaleznie od sytuacji kobiety ktore sie ogladaja za ladnymi chlopakami i wyjdzie na to ze to pomylka byla ze plec meska zostala uznana plcią brzydką

Takisobiechlopak
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Atrakcyjne to może i będą, ale żeby się wiązać ? Zapomnij.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ja jak widze ladne cialko to tez sie prawie slinie.

hehehe no ba!! 🙂

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@zasadniczy wrote:

Faceci są wzrokowcami i nawet szczężliwie żonaty facet patrzy się na dekolty i odsłonięte nogi koleżanek, co nie oznacza chęci zdrady, ani zostawienia żony dla innej

Nie tylko faceci. Ja jak widze ladne cialko to tez sie prawie slinie. Ale za laskami tez sie ogladam i jeszcze swojemu pokazuje ze ktoras ma fajny tylek. Za ladnym autem tez sie obejze.

Ja za autem też, ale jeżli już na auta lecisz to jesteż blachara 😛

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Obejrzenie się za ładnym autkiem nie oznacza że jest się 'blacharą’!! Też nie raz się oglądam jak jedzie jakiż fany wóz i wcale się nie uważam za taką.

Definicja:
    Blachara “ osobnik płci żeńskiej, dobierający sobie partnerów do prokreacji przez pryzmat samochodu jakim się poruszają.

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Obejrzenie się za ładnym autkiem nie oznacza że jest się 'blacharą’!! Też nie raz się oglądam jak jedzie jakiż fany wóz i wcale się nie uważam za taką.

Definicja:
    Blachara “ osobnik płci żeńskiej, dobierający sobie partnerów do prokreacji przez pryzmat samochodu jakim się poruszają.

No i włażnie o to chodziło, bo za fajnymi autami to i ja się oglądam. A same blachary nie lecą tylko na auta, ale ogólnie na wszelkie dobre (profity) materialne i finansowe faceta, które mogły otrzymać od faceta dla siebie

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Wzięły by się za robotę porządną to głupoty nie byłyby im w głowach 🙂
    A taki facet to też musi mieć 'pstro’ w głowie skoro się na to godzi…

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Wzięły by się za robotę porządną to głupoty nie byłyby im w głowach 🙂
    A taki facet to też musi mieć 'pstro’ w głowie skoro się na to godzi…

Przecież szpanerem co robią się na „kozaczków” w typie blachar włażnie chodzi o to, żeby one na nich leciały i oni mogli je zaliczać. Co innego jak materialistka leci na spokojnego faceta, który ciężką pracą się dorobił. Taki może naprawdę mocno się sparzyć i zostać zrazniony

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Panowie wyjażnijcie mi coż…"

Przewiń na górę