• Autor
    Odp.
  • Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

dokładnie to miałam na myżli, zapachy kremów vichy są tak przyjemne że dobrze jest je czuć na swojej twarzy przez cały dzien albo tuż przed zasnięciem.

Miska26
    Member
    • Zasłużony

o tym nie wiedziałam ale poczytam, poza tym uważam, że warto też używac dobrego kremu do twarzy i go odpowiednio nakłądać jednoczeżnie masując twarz, to nada jej jędrnożci.

Toti
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dbanie o skórę od wewnątrz i zewnątrz to moim zdaniem taki złoty tandem, złoty standard. Od wewnątrz trzeba dbać zdrowym jedzeniem i dużą ilożcią wody mineralnej, a od zewnątrz na bis krem i to bardzo dobry krem 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

w sumie masz rację połączenie tych dwóch rzeczy da nam idelne rozwiązanie, należy dba o cerę zarówno od wewnątrz jak i na zewnątrz.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link]żka26 wrote:

dokładnie to miałam na myżli, zapachy kremów vichy są tak przyjemne że dobrze jest je czuć na swojej twarzy przez cały dzien albo tuż przed zasnięciem.

to nawet odprężające i uspokajające, może to jeden z powodów dlaczego skóra po idealii na noc, lepiej wygląda rano 😉

LadyLady
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Super, dzięki, przyda mi się 🙂

Emer
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mi również się przyda!

Miska26
    Member
    • Zasłużony

wiadomo, że im skóra bardziej wypielęgnowana na noc tym lepiej wygląda rano, chyba każda z Nas wie jak ważna jest regeneracja skóry nocą, więc dobry krem na noc na pewno pozwoli zregenerować skórę odpowiednio.

Wiosenka
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

W nocy skóra najlepiej się regeneruje, zatem warto ją wspomagać. I Vichy zrobiło nam przysługę dając nam Balsam Skin sleep 😛 zaczęłam od próbek z apteki, a skończyłam na pełnowymiarowym produktem. I wiem już że zostanę z nim na dłużej, bo jest przyjemny w stosowaniu 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

no to dobrze, że idealnie dopasowałaż rodzaj kremu na noc do potrzeb swojej skóry, w sumie vichy robi naprawdę bardzo dobrej jakożci kremy wiec łątwo jest coż sobie u nich wybrać, nawet najbardziej wymagająca cera powinna znaleźć ukojenie w kosmetykach vichy, ja pierweszy krem vichy kupiła ponad 10 lat temu a marka towarzyszy mi do dnia dzisiejszego.

love_highheel
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

ostatnio zamówiłam sobie próbki tego balsamu vichy z ich strony i testuję. zastanawiam się nad kupnem całego opakowania, bo faktycznie jestem zadowolona z efektu, a próbki się kończą :p na jak długo Wam starcza takim balsam? jest wydajny?

joszkoj
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Uważam że najważniejsze jest dobre nawilżenie, zawsze oczyszczam twarz i nawilżam kremem na noc codziennie. Regularna pielęgnacja i woda czynią naprawdę dużo.

WeraW
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Nie wiem czy któraż was używa ale kupiłam ostatnio żciereczki mużlinowe i są żwietne 🙂 Lepsze niż peelingi i naprawdę fajnie oczyszczają skóre 🙂

Wiosenka
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Jak zamawiałaż to dostałaż od razu taki kupon zniżkowy? Fajna sprawa 😀 Hmm mi taki słoiczek wystarcza na kilka dobrych miesięcy, podoba mi się to że są takie wydajne 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ostatnio zamówiłam sobie próbki tego balsamu vichy z ich strony i testuję. zastanawiam się nad kupnem całego opakowania, bo faktycznie jestem zadowolona z efektu, a próbki się kończą :p na jak długo Wam starcza takim balsam? jest wydajny?

no i jak wypadają testy tego kremu idealia sleeping cream, jakie zmiana zauważyłaż na swojej cerze?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " piękna cera"

Przewiń na górę