- AutorOdp.
- 10 lipca 2015 at 09:23
dokładnie to miałam na myżli, zapachy kremów vichy są tak przyjemne że dobrze jest je czuć na swojej twarzy przez cały dzien albo tuż przed zasnięciem.
13 lipca 2015 at 13:01o tym nie wiedziałam ale poczytam, poza tym uważam, że warto też używac dobrego kremu do twarzy i go odpowiednio nakłądać jednoczeżnie masując twarz, to nada jej jędrnożci.
13 lipca 2015 at 19:33Dbanie o skórę od wewnątrz i zewnątrz to moim zdaniem taki złoty tandem, złoty standard. Od wewnątrz trzeba dbać zdrowym jedzeniem i dużą ilożcią wody mineralnej, a od zewnątrz na bis krem i to bardzo dobry krem 🙂
14 lipca 2015 at 09:04w sumie masz rację połączenie tych dwóch rzeczy da nam idelne rozwiązanie, należy dba o cerę zarówno od wewnątrz jak i na zewnątrz.
14 lipca 2015 at 20:48[usunięto_link]żka26 wrote:
dokładnie to miałam na myżli, zapachy kremów vichy są tak przyjemne że dobrze jest je czuć na swojej twarzy przez cały dzien albo tuż przed zasnięciem.
to nawet odprężające i uspokajające, może to jeden z powodów dlaczego skóra po idealii na noc, lepiej wygląda rano 😉
15 lipca 2015 at 09:37Super, dzięki, przyda mi się 🙂
15 lipca 2015 at 14:49Mi również się przyda!
16 lipca 2015 at 12:16wiadomo, że im skóra bardziej wypielęgnowana na noc tym lepiej wygląda rano, chyba każda z Nas wie jak ważna jest regeneracja skóry nocą, więc dobry krem na noc na pewno pozwoli zregenerować skórę odpowiednio.
19 lipca 2015 at 22:14W nocy skóra najlepiej się regeneruje, zatem warto ją wspomagać. I Vichy zrobiło nam przysługę dając nam Balsam Skin sleep 😛 zaczęłam od próbek z apteki, a skończyłam na pełnowymiarowym produktem. I wiem już że zostanę z nim na dłużej, bo jest przyjemny w stosowaniu 🙂
20 lipca 2015 at 11:50no to dobrze, że idealnie dopasowałaż rodzaj kremu na noc do potrzeb swojej skóry, w sumie vichy robi naprawdę bardzo dobrej jakożci kremy wiec łątwo jest coż sobie u nich wybrać, nawet najbardziej wymagająca cera powinna znaleźć ukojenie w kosmetykach vichy, ja pierweszy krem vichy kupiła ponad 10 lat temu a marka towarzyszy mi do dnia dzisiejszego.
24 lipca 2015 at 10:42ostatnio zamówiłam sobie próbki tego balsamu vichy z ich strony i testuję. zastanawiam się nad kupnem całego opakowania, bo faktycznie jestem zadowolona z efektu, a próbki się kończą :p na jak długo Wam starcza takim balsam? jest wydajny?
24 lipca 2015 at 18:08Uważam że najważniejsze jest dobre nawilżenie, zawsze oczyszczam twarz i nawilżam kremem na noc codziennie. Regularna pielęgnacja i woda czynią naprawdę dużo.
26 lipca 2015 at 12:58Nie wiem czy któraż was używa ale kupiłam ostatnio żciereczki mużlinowe i są żwietne 🙂 Lepsze niż peelingi i naprawdę fajnie oczyszczają skóre 🙂
26 lipca 2015 at 20:57Jak zamawiałaż to dostałaż od razu taki kupon zniżkowy? Fajna sprawa 😀 Hmm mi taki słoiczek wystarcza na kilka dobrych miesięcy, podoba mi się to że są takie wydajne 🙂
27 lipca 2015 at 18:36[usunięto_link] wrote:
ostatnio zamówiłam sobie próbki tego balsamu vichy z ich strony i testuję. zastanawiam się nad kupnem całego opakowania, bo faktycznie jestem zadowolona z efektu, a próbki się kończą :p na jak długo Wam starcza takim balsam? jest wydajny?
no i jak wypadają testy tego kremu idealia sleeping cream, jakie zmiana zauważyłaż na swojej cerze?
- AutorOdp.