- AutorOdp.
- 5 czerwca 2015 at 10:25
mam próbkę tego serum i jestem mega zadowolona z jego działania, idelanie regeneruje skórę w nocy, rano jest delikatna i odżwieżona, co prawda używam teraz innego kremu vichy, ale jak mi się skończy to napewno kupię ten sleep skin.
8 czerwca 2015 at 05:54Ja zdecydowałam się na Happy Lift [usunięto_link] i mogę powiedzieć, że efekty są niesamowite. Moja twarz wygląda kilka lat młodziej i jestem naprawdę zadowolona
8 czerwca 2015 at 21:39[usunięto_link]żka26 wrote:
mam próbkę tego serum i jestem mega zadowolona z jego działania, idelanie regeneruje skórę w nocy, rano jest delikatna i odżwieżona, co prawda używam teraz innego kremu vichy, ale jak mi się skończy to napewno kupię ten sleep skin.
W reklamie, mówią, że juz po pierwszej nocy jest efekt ?
Faktycznie ?
Bo to że w nocy skóra i nie tylko się regeneruje, to wiem 😉9 czerwca 2015 at 14:07skóra jest znacznie delikatniejsza, nawilżona i bardziej jędrna, generalnie skóra jest zdecydowanie bardziej zregenerowana, ja zauważyłam znaczną różnicę.
9 czerwca 2015 at 20:50czytałam, ze jest to balsam w żelu, jaką on ma włażciwie konsystencję? Jest lekki? Nie klei się?
11 czerwca 2015 at 07:16Balsam w żelu, pierwsze słyszę 😛 dawno to wyszło? Ostatnio się nie wysypiam, przydałoby mi się coż, co uratowałoby moja twarz. Tak, żebym spokojnie w lustro spojrzała rano 😀 Bo to działa regenerująco i nawilżająco tak?
11 czerwca 2015 at 13:34tak to serum ma włażciwożci regenerujące, dzięki czemu Twoja skóra po nocy będzie jeszcze bardziej wypoczęta i swieża, jeżli masz problemy z regeneracją skóry to myżlę że to serum vichy mogłoby Ci naprawdę pomóc.
12 czerwca 2015 at 15:16Ja z kremu przerzuciłam się na [usunięto_link] i nie żałuję tej decyzji 😉
13 czerwca 2015 at 19:10Byłam w aptece i poprosiłam o próbkę skin sleep. Ktoż pytał czy się nie keli… użyłam dwa razy na noc (niestety tylko na dwa razy starczyło). Nie klei się i bardzo szybko się wchłania, ma przyjemny zapach.
14 czerwca 2015 at 18:46ładne zapachy kremów vichy to chyba już ich znak rozpoznawczy, te które od nich miałam zawsze pięknie pachniały, mają takie żwieże i orzeźwiające nuty zapachowe. Zawsze nakładałam większą ilożć kremu w okolice nosa, żeby dłużej czuć zapach kremu 🙂
15 czerwca 2015 at 15:01Poszłam w żlady toti i mam próbkę 😉 zapach żwietny, na noc posmaruję twarz, zobaczymy rano jakie będą efekty 🙂
15 czerwca 2015 at 19:45Mam kilka próbek tego balsamu. Wczoraj posmarowałam na noc, nie podchodząc do tego poważnie że po jednym razie będzie jakiż rezultat. Ale jak wstałam rano moja buzia faktycznie była jakaż taka rozżwietlona.
17 czerwca 2015 at 07:34[usunięto_link]żka26 wrote:
ładne zapachy kremów vichy to chyba już ich znak rozpoznawczy, te które od nich miałam zawsze pięknie pachniały, mają takie żwieże i orzeźwiające nuty zapachowe. Zawsze nakładałam większą ilożć kremu w okolice nosa, żeby dłużej czuć zapach kremu 🙂
Wiesz co dla mnie jest mega ważne to, że on tym swoim zapachem nie przytłacza (a czasem niekróre kremy są takie drażniące i nos i skóre). A ten jest lekki i łagodny. Pasuje mi.
17 czerwca 2015 at 16:59zapach są lekkie i delikatne, ale i bardzo przyjemne dla nosa, przynajmniej mojego 🙂 poza tym bardzo odpowiada mi konsystencja ich kremów, są lekkie, łatwo się je nakłada na twarz, nie obciążają skóry a na tym bardzo mi zależy.
17 czerwca 2015 at 19:06ja polecam serię kosmetyków- kremow na noc z Bielendy
- AutorOdp.