- AutorOdp.
- 28 maja 2008 at 10:38
Taniej może być tylko w niewielkich salonach, gdzie jest fryzjer i jedna kosmetyczka. A tam to jednak profesjonaliżci są. Bo np. jeżli jest wskazanie do głębszej mikrodermabrazji, to wtedy przeprowadza ją już lekarz. Z resztą wiadomo, w takim dużym instytucie to i komfort jest lepszy niż u zwykłej kosmetyczki, ta odrobina luksusu.
31 maja 2008 at 15:33TAK:D takie SPA, tylko że nie w kurorcie;)
1 czerwca 2008 at 17:53Lubię takie miejsca jak eris, bo można się zrelaksować i poczuć jak na wakacjach no i wszyscy chcą, żebyż czuła się jak królowa. Szkoda tylko, że mam tak mało czasu na przyjemnożci.
2 czerwca 2008 at 18:29ja chodzę do Intytutu Eris w Promenadzie. i macie rację – odrobina luskusu w zatłoczonym i gwranym miescie. totalne odprężenie.
lubię tam przebywać. wtedy mam chwile tylko dla siebie i tylko ja jestem ważna 😛
praca, obowiązki domowe – zapominam o nich i odpływam ;]polecam.
warto wykorzystać swoje 5 minut na relaks włażnie w tym miejscu 🙂2 czerwca 2008 at 19:16Lubię Body Art Erisu, ale ostatnio kupiłam żurawinowe cudo do ciała w ich instytucie i chyba przetestuję wszystko z tej serii…
2 czerwca 2008 at 19:28o tak moja siostra też używaż żurawinowej galaretki i jest zachwycona ;]
ja natomiast stosuje krem pod oczy na dzień – Aktywacja Mikrocellularna. mam problemy z limfą, która zbiera się wokół oczu, stad te okropne wory pod oczami.
korzystałam z zabiegu w gabinecie, po którym widać było poprawę. żeby efekt nie był tylko chwilowy, kosmetyczka dobrała specjalny krem do pielegnacji w domu z serii Prosystem Home Care2 czerwca 2008 at 20:39Byłam miło zaskoczona, że tak skuteczne i profesjonalne kosmetyki z serii Prosystem nie kosztują fortunę. Niemiło zaskoczona, że tak szybko się rozchodzą i trzeba czekać na kolejną dostawę towaru, aby zakupic to co się chce 😥 Na szczężcie niedługo 😀
2 czerwca 2008 at 20:52Ja jeszcze nie miałam nigdy problemów z dostępnożcią kosmetyków. Może to zależy od salonu.
2 czerwca 2008 at 23:03Bardzo spodobał mi się krem tonujący do twarzy o SPF 50, ale ze względu na tak wysoki faktor stał się on obiektem pożądania wielu pań i niestety szybko skończył się. Ale pewnie w każdym salonie jest inaczej.
3 czerwca 2008 at 16:41Ja jak idę po swoją galaretkę żurawinową to zawsze jest i czeka na mnie 🙂
4 czerwca 2008 at 09:42Na pewno w każdym salonie jest inaczej bo jest to uzależnione jak bardzo kobiety wykupują te kosmetyki 🙂 jeżeli chodzi o mnie to już używam kilku kosmetyków z serii prosystem ale najbardziej podoba mi się balsam bakaliowy i akurat on zawsze jest kiedy po niego przychodzę a przy okazji zawsze na jakiż zabieg pójdę 🙂 choć ostatnio byłam tam aby się odstresować po egzaminach i pewnie za dwa tygodnie znowu ta metodę zastosuje bo czułam ię żwietnie 🙂
4 czerwca 2008 at 11:19Mnie bardzo relaksuje woda i włażnie tego najbardziej brakuje mi w erisie, że nie ma żadnych masaży wodnych. Ale może wprowadzą je jeszcze. A teraz chodzę sobie na basen, ale coraz więcej dzieci też chodzi i robi się tłok.
5 czerwca 2008 at 08:51wiesz masaży wodnych jeszcze nigdy nie wypróbowałam ale jak wprowadzą je w Erisie to na pewno je wypróbuje bo tez uwielbiam wodę mogłabym siedzieć w niej godzinami choć na basen nie chodzę bo nie mam czasu ale na taki masaż bardzo chętnie znalazłabym czas 🙂
5 czerwca 2008 at 11:52Masaże wodne to niby specjalnożć sanatorium, ale przecież Eris to również takie małe sanatorium. Przecież tam też są chyba jakież zabiegi bardziej zdrowotne nie tylko kosmetyczne.
5 czerwca 2008 at 16:10masz racje tylko kosmetyczne, ale i zdrowotne. i w razie potrzeby możesz liczyć na konsultacje z lekarzem dermatologiem. a to bardzo ważne, biorąc pod uwagę, że często przyczyną przebarwień skóry, czy różnego rodzaju krostek są zmiany ustrojowe.
pełen profesjonalizm. - AutorOdp.