- AutorOdp.
- 6 czerwca 2008 at 07:43
to fakt jest tam pełen profesjonalizm 🙂 ja byłam w spa i zamierzam moją mamę tam wysłać ponieważ ostatnio chodzi bardzo zmęczona nie miała bardzo długo urlopu i aby wypoczęła 🙂 tylko się jeszcze zastanawiam gdzie 🙂 może wy mi powiedzcie ja znam tylko jeden taki ożrodek w Krynicy Zdrój. ponieważ tam byłam i bardzo mi się podobało może znacie wy jakiż inny który też byżcie polecały?
6 czerwca 2008 at 08:44Niestety nic nie polecę, bo już nie pamiętam kiedy gdziekolwiek wyjeżdzałam, a co dopiero wyjazd do spa. W Nałęczowie podobno jest fajnie, ale tam to raczej sanatorium jest.
Ja to tylko w Warszawie się relaksuję albo na basenie albo w erisie, no ale przecież to nie to samo co wyjazd.6 czerwca 2008 at 09:45SPA z ukochana za granica 😉 to jest cos! Jak nie SPA to chociaz cieple kraje aby mogla sie powylegiwac do woli 🙂 – znacie takie miejsca?
Teraz dzieki temu ze jestesmy w otwartej europie wszedzie mozna pojechac samemu (smamenu = autem – jak sie ma czas i kase na paliwo) lub poleciec 🙂 (tu tez kasa ale mniejsza i szybciej)
hmmm?
6 czerwca 2008 at 17:17ja bym Ci polecała wzgórza Dylewskie. spędziłam tam tydzień. i wróciłam, jakby nie ja, albo raczej nowa, wypoczęta ja ;]
polecam tym bardziej, że zostałam poinformowana przez sympatyczne panie z obsługi, że w okresie wakacyjnym przewidziane są promocje ;]
baseny, jaccuzi, sauny, siłownia, różnego rodzaju masaże relaksacyjne.. ehh.. do tej pory gdy tylko wspominam ten tydzień, odpływam daleko.. ;]8 czerwca 2008 at 22:24A ja byłam w Krynicy Zdrój i też wspominam bardzo dobrze ten hotel 🙂 w te wakacje chce się wybrać włażnie do spa wzgórza Dylewskie bo chcę jeszcze tam pojechać a dopiero później może gdzież za granicę 🙂
9 czerwca 2008 at 16:32hmm, widzsz, a ja myżlalam o Krynicy-Zdrój, bo mam też ogromną ochotę na odpoczynek w górach ;] trochę aktywnego relaksu, połączonego z serią zabiegów ;]
i teraz przydałby mi się masaż odprężajacy ;]
chyba skoczę na racławicką na masaż gorącymi kamieniami ;]10 czerwca 2008 at 08:07Moja mama jest już w spa w Hotelu wzgórza 🙂 jak wróci to mi wszystko opowie 🙂 ja też zamierzam się wysłać do tego spa 🙂 a Krynice bardzoi polecam porostu było tam cudownie 🙂
10 czerwca 2008 at 18:01byłam na tych kamieniach. wróciłam do domku, zapalilam żwiece i kadzidełka, wziełam prysznic z peelengiem kakaowym z prosystemu.. rewelacyjne samopoczucie po takich zabiegach w gabinecie i w domu..
a słuchajcie, gdy byłam w gabinecie słyszłam, jak jedna z pań umawiała faceta na sesje antystresową. wiecie co to takiego? pomyżlałam zaraz o moim tacie zapracowanym, bo w końcu Dzień Ojca tuż tuż ;]
15 czerwca 2008 at 18:08Ale fajny pomysł! Ale ta sesja antystresowa w Erisie – dokładnie co to jest? Masaż?
17 czerwca 2008 at 19:25Z tego co wiem to jest masaż twarzy i okolic szyi. Tylko nie wiem czy ta opcja jest dostępna tylko dla mężczyzn czy dla kobiet też?
- AutorOdp.