- AutorOdp.
- 15 maja 2008 at 17:48
Polecam wszystkim kobietom i nie tylko pielęgnacje ciała kosmetykami firmy Dr. Ireny Eris. Kosmetyk z Seri body art intensywnie pielęgnują nasze ciała i dbają o perfekcyjny wygląd. Sama ich wypróbowałam i jestem z nich bardzo zadowolona i to nie tylko z tej serii kosmetyków ale chwilowo mówię o jednej może w innych wątkach wspomnę o innych seriach a może także o zabiegach. Każdej kobiecie która chce czuć się piękna i być piękną polecam tą serie 🙂
20 maja 2008 at 15:45lubię kosmetyki tej firmy. ale ja wolę (albo raczej zmuszona jestem do używania) kosmetyki typowo dla cery alergicznej i wrażliwej. najlepsza w związku z tym jest dla mnie seria PHARMACERIS A-pianka myjąca, tonik odżwieżający, krem glęboko nawilżający i żel pod oczy-lubię mieć kosmetyki na cały pyszczek z jednej serii. chociaż z Lirene też miałam tonik i mleczko-również do skóry wrażliwej i alergicznej-też fajne.
20 maja 2008 at 18:06A ja kiedyż kupiłam krem rozżwietlający do ciała z tej firmy, po którym miałam straszne uczulenie (czerwone krostki), więc nie polecam.
20 maja 2008 at 18:17Ja do pielęgnacji ciała nie używam mazideł z drogerii no może czasem jakiegoż balsamiku, ale od czasu do czasu mam strasznie wrażliwą skóre i generalnie nic mnie nie uczula ale miewam problemy ze skórą głowy i od czasu do czasu pojawia mi się też gdzież na ciele wielkożci krostki mała czerwona plamka więc wszystkie kosmetyki kupuje w aptece szampon, odżywkę, kremy różnego rodzaju, toniki, balsamy, mydła nawet płyn do kąpieli i ogólnie jestem bardzo zadowolona tyle tylko że cena odstrasza za sam szampon 200 ml płace 40zł 👿 Dr. Ireny Eris używałam kremu do twarzy i był taki sobie ale za to peeling cukrowy jest fajny 🙂 ostatnio mnie podkusiło i kupiłam ampułki antycelulitowe z tej serii troszke cena odstrasza ale co tam jak dla mnie sa super 😀
21 maja 2008 at 08:10vanilka, jak masz skórę wrażliwą, to włażnie po to została stworzona seria „pharmaceris”. tam wszystko masz hipoalergiczne-kosmetyki hipoalergiczne sa tak na prawdę dla wszystkich, nie tylko dla klasycznych alergików 😆 a po prostu nie podrażniają, itd…
ja się do tej marki przekonałam, bo na prawdę miałam problemy ze skórą i swojego czasu wydawałam majątek na apteczne mazidła. a te nie są wcale drogie, i na prawdę fajne.
jak ktoż chce sobie obczaić, wrzucam link do sklepu internetowego, ale w zwykłych aptekach te kosmetyki są o kilka zł tańsze…
[usunięto_link]
21 maja 2008 at 11:25tygrysek ma rację.”pharmaceris T” wyleczył mi cerę.Polecam piankę do mycia twarzy, krem żel na noc i lekki krem na dzień( można używać pod makijaż).
21 maja 2008 at 13:37cóż.. ja myżlę, że P. Eris wygląda lepiej niż 3-4 lata temu, bo zafundowała sobie parę operacji plastycznych :/
to na pewno nie zasługa jej kosmetyków.
krem pod oczy dla cery wrażliwej, okazał się tak szczypać, że w ogóle nie mogłam go używać. co więcej stosowałam go na skórę POD oczami ani do oczu ;), wiec nie wiem dlaczego tak okropnie piekło i płakałam.
zakup za ok 5o zł, poszedł po 2 dniach do kosza :/czyli przepis na wyrzucenie pieniędzy, w dosłownym znaczeniu tego słowa :/
21 maja 2008 at 20:05nie wiem jak wygląda pani eris… ale dla mnie to bez znaczenia…
krem za 50 zł? jaka to seria?
wszystkie kremy o których ja mówię są w granicach 20-30zł. a prawda jest niestety taka, że alergia to kwestia bardzo indywidualna. podstawowym krokiem jest wobec tego wyeliminowanie z kosmetyku barwników i żrodków zapachowych. to te najczężciej uczulają. niestety -rzadko, ale jednak-może się zdarzyć że kogoż uczuli jakaż substancja będąca w żcisłej „czołówce” kremu, bez której krem by kremem nie był… pech i tyle…
26 maja 2008 at 16:21powiedzcie, była któraż z Was w Instytucie Eris (chyba tak to się nazywa) na zabiegach kosmetycznych? chciałam zasięgnąć opinii, zamierzam się wybrać, ale nie wiem czy warto…
26 maja 2008 at 19:56korzystałam z zabiegów w gabinecie Erisa. i jestem bardzo zadowolona. nie wiem, w jakim wieku jestes, zielonooka. ja mam, no cóż, już nie 18, ale 38 ;] byłam na zabiegu oczyszczająco-regenującym ;]
profesjonalna obsługa. a żeby przedłużyć efekt zabiegu kosmetyczka dopasowała do mojej cery specjalny krem z serii Prosystem. i takim sposobem funduję sobie odrobinę luskusu w domku ;]
pozdrawiam i polecam27 maja 2008 at 09:11Ja też chodzę do instytutu eris. W Warszawie jest kilka, ale ja upodobałam sobie ten na Racławickiej. Podoba mi się obsługa, podejżcie do klienta i w ogóle atmosfera jest cudowna.
27 maja 2008 at 11:38jakie tam są w ogóle ceny? o ile „zwykłą” kosmetyczkę zdarzylo mi się kiedyż odwiedzić, o tyle w instytucie eris nigdy nie byłam…
raczej jak mam jakież ale do mojego ryjka, walę prosto do mojego dermatologa…
27 maja 2008 at 11:56ja chodzę do instytutu dr Ireny Eris w Sopocie i jestem zachwycona i jestem tam żrednio co dwa tygodnie czasem czężciej 🙂 ale wychodzę z tamtąd zrelaksowana 🙂 i to starcza na jakiż czas 🙂
27 maja 2008 at 12:17Ceny są różne, wszystko zależy co by Cię interesowało, ale ogólnie nie odbiegają od cen na rynku. Np. zabieg oczyszczający dla cery tłustej kosztuje 120zł, masaż gorącymi kamieniami – 165zł. Cały cennik jest na ich stronie.
28 maja 2008 at 09:47Wydaje mi się że ceny nie różnią się znacznie od innych salonów kosmetycznych z taką ofertą usług (a muszę przyznać że to włażnie szeroka oferta mnie zainteresowała):)
- AutorOdp.